Doğuma Hazırlık Kız bebişime isim konusunda yardım lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce Hangisi

• Ankete Katılan
    39

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
158
merhaba arkadaşlar...Rabbim nasip ederse bir kızımız olacak. ancak hala içime sinen bir isim bulamadım.gerci daha var doğuma ama ben şimdiden kafamda netleştirmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...anketin dışında da isim önerebilirsiniz...:34:

merhaba arkadaşlar...Rabbim nasip ederse bir kızımız olacak. ancak hala içime sinen bir isim bulamadım.gerci daha var doğuma ama ben şimdiden kafamda netleştirmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...anketin dışında da isim önerebilirsiniz...:34:

Elis favorimdir cennet kokusu demek :) onun disinda inci, ece, ela, naz, zeynep ve melek hoşuma giden isimlerden...

Elis favorimdir cennet kokusu demek :) onun disinda inci, ece, ela, naz, zeynep ve melek hoşuma giden isimlerden...

yazdığın isimlerden melek ismi haric diğerleri eşimin bana söyledigi isimler..bir an eşim mi yazdı dedim ama karşımda oturuyo :-)

yazdığın isimlerden melek ismi haric diğerleri eşimin bana söyledigi isimler..bir an eşim mi yazdı dedim ama karşımda oturuyo :-)

Hehehe :)) kız ismi icin secenek cok ama erkek ismi icin hiiic yok,sen sanslısın bence :)

Hehehe :)) kız ismi icin secenek cok ama erkek ismi icin hiiic yok,sen sanslısın bence :)

bende tam tersini düşünüyorum. erkek olsaydı o kadar çok isim secenegimiz vardı ki 3 tane falan isim koyacak moddaydık.doktor kız diyince kaldık...

bende tam tersini düşünüyorum. erkek olsaydı o kadar çok isim secenegimiz vardı ki 3 tane falan isim koyacak moddaydık.doktor kız diyince kaldık...

Bizde tam tersi kız ismi bulduk, doktor erkek deyince kalakaldık. Insanoglu iste :) simdilik ege dusunuyoruz yanina bi ism ariyorz ama bakalm ...

Bizde tam tersi kız ismi bulduk, doktor erkek deyince kalakaldık. Insanoglu iste :) simdilik ege dusunuyoruz yanina bi ism ariyorz ama bakalm ...

bizim bulduğumuz isimler... cenker, mete, sarper, tunca, berk,berkay gibi isimlerdi..daha vardı da unuttum

naz ela dedim canım ama ipek de güzel aslında
bizim düşüncemiz kız olsaydı ece olacaktı.
bi de yağmur,damla,elif isimlerini düşünüyodum.eşim sen sulu isimler koycan çocuk ağlak olacak demişti :52:
nazlı kıza naz yakışır :9:

direk Ela Naz dedim :34:
çünkü bende kısmet olursa bir gün ve kızım olursa Ece Naz'ı düşünüyorum..
o yüzden yakın hissettim direk...

Bu isimler arasında bir an İpek ismi çok sıcak geldi :)
ismiyle güzel günleri olsun annesi
ben de kızıma uzun uğraşlar sonucu Bade ismine karar verdik şükür :)

Oyumu Nil'den yana kullandım bir süredir nedense çok hoşuma gidiyor söylenişindeki tını :1:
Ayrıca listeden ki İpek ismi de çok güzel
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

kızlar teşekkürler fikirleriniz ve oylarınız için :-) bakalım ne koycaz

canım kısmetse benim de kızım olacak . büyük ihtimal gökçe koycaz ama çağla, ilke ve eylül de seçenekler arasında belki hoşuna gider

canım kısmetse benim de kızım olacak . büyük ihtimal gökçe koycaz ama çağla, ilke ve eylül de seçenekler arasında belki hoşuna gider

çağla güzelmiş..ne güzel karar vermişsiniz darısı başıma diyelim

Ayşenil , Işıl ,Işık , Aden , Beliz , Beyza , Sebla , Alin ,Melda (ilkokul arkadaşımın ismi :)

çağla güzelmiş..ne güzel karar vermişsiniz darısı başıma diyelim

Bende belirlediğimiz ismi yazayım istedim :)
Rabbim nasip ederse DEFNE NEVA ismini koyucaz bizde.
O kadar kararlıyız ki bebek doğmadan nufüs cüzdanı çıkartabilicek olsak hemen çıkartırız yani:1:

Back
X