Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar...Rabbim nasip ederse bir kızımız olacak. ancak hala içime sinen bir isim bulamadım.gerci daha var doğuma ama ben şimdiden kafamda netleştirmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...anketin dışında da isim önerebilirsiniz...![]()
Elis favorimdir cennet kokusu demek :) onun disinda inci, ece, ela, naz, zeynep ve melek hoşuma giden isimlerden...
yazdığın isimlerden melek ismi haric diğerleri eşimin bana söyledigi isimler..bir an eşim mi yazdı dedim ama karşımda oturuyo![]()
Hehehe :)) kız ismi icin secenek cok ama erkek ismi icin hiiic yok,sen sanslısın bence :)
bende tam tersini düşünüyorum. erkek olsaydı o kadar çok isim secenegimiz vardı ki 3 tane falan isim koyacak moddaydık.doktor kız diyince kaldık...
Bizde tam tersi kız ismi bulduk, doktor erkek deyince kalakaldık. Insanoglu iste :) simdilik ege dusunuyoruz yanina bi ism ariyorz ama bakalm ...
canım kısmetse benim de kızım olacak . büyük ihtimal gökçe koycaz ama çağla, ilke ve eylül de seçenekler arasında belki hoşuna gider
çağla güzelmiş..ne güzel karar vermişsiniz darısı başıma diyelim