bebğim 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu gecirmekte.bezindeki kakanın öne bulasmasıyla kapmıs kızım bu hastalığı mafoldumben ilk ay antibiyotik şurup ikinci ay antibiyotik iğne kullandık.hatta bugun iğnemiz bitiyor.ama kokusu ve rengi deişmedi.yani tedaviye cevap vermedi.persembe günü kültür vericez yine.doktor bundada iye cıkarsa sondayla veya karından iğneyle girererk idrarını cekicez dedi senağlama baska bi alternatifi varmı lütfen bu konuda acil ama coook acil cevap bekliyorum anneler senağlama kızımın karnında kocaman bir iğneyle ağlamasını düşünemiyorum senağlama veya ona sonda takılmasını senağlama nolur bi akıl verin bana?
canim ya bi iye denilen mikrop nasil anlaşılıyor..yani siz nasil fakettiniz benim en korktugum şey bu.rengi falna nasil oluyor mesala..benimkızımın sadece sabahlari biraz sarioluyor ama onun dışında beyaz oluyor çişi..beni bi bilgilendirirsen cok sevinicem canim öptümopuyorumnanaktan
esincim idrarı baya koyu sarıydı ve acaip boğuk bir koku vardı -tatlicadiarzu- artık son zamanlarda huzursuzluk ve idrarını yaparken silkinme baslamıstı.doktora sordum tahill istedi ve malum sonuc..cok şükür gecti derken gecen hafta denize girdi..cok değil 5 dk :1no2: ve sanırım tekrarladı :çok üzgünüm: 15 inde doktor kontrolu var bakalım ne diicek :çok üzgünüm:
cok gecmiş olsun canım yaaaa :sinifsinif: ne kadarda küçükmüş :sinifsinif: allahım bi daha yasatmasın :Saruboceq:merhaba;çok geçmiş olsun benim bebegim erkek ama bende deneyimimi yazmadan geçmek istemedim.bizim böbregimizde problem oldugu için oğlum 2 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdi tedavisi çok kolay olan ama çok sinsi ilerleyen bir rahatsızlık.bizde iştahsızlık,kusma en büyük belirtisi olmuştu. hijyen tabiiki çok önemli ama sürekli tekrar ediyorsa altda yatan neden araştırılmalı bence.üniversite hastanelerinin pediatrik nefroloji servisinde bir muayne ettirmenizi öneririm.zira sık tekrar eden enfeksiyon bebeklerde gelişme geriliği yapıyor.bahsettiğiniz sonda,sintigrafi voiding hepsini yaptırdık biz ve bebegim 20 günlüktü o zaman beterin beteri var yani...isyan etmeyin en kötüsü dahi olsa tedavisi olan rahatsızlıklar oğlum 3 aylıkken 3 saatlik bir ameliyat oldu şimdi 12 aylık saglıgına kavuştu ve karşımda mışıl mışıl uyuyor.
saol canimcim ya çook geçmiş olsun umarim kontrolünde iyi haberi alirsin..:Saruboceq:benimkinin sadecesabahlari sari oluyor hafif ama ondan sonra herhangibi sarilik yokyani bezinde görmüyrum..
tahlil ve kültür istedi doktorumuz.ama benm cadı yapmadığuı için 2 saat bos bos bekledik.şimdi takıcam.yaparsa babası götürücek.olmadı istanbulda kendi doktorumuzzdan istiycem
canim su içirseydin bol bol biberonla içmezse kaşıkla verseydin..yada meyvesuyu falan verseydin belki vermişsindir bilmiyroum ama yapardi belki ozaman..ama inan tek temennim inşallah geçmiştir canim benim kıyamiyorum ben bebişlere ya..okadar savunmasiz okadar muhtaçlarki..hayırlihaberlerini aliriz umarim canim..:Saruboceq:
esincim valla dediklerinin hepsini verdim ayran bile içirdik.ama cocuk nuh dedi peygamber demedi :sm_confused: hatta eve geldik 3 saat sonra yaptı kaydirigubbakcemile3
haklsıın o kadar miniklerki allahım dermansızz dert vermesin :Saruboceq:
zaten hepöyle olur canim işin olunca bi türlü olmaz..amin canim allah dermansiz dert vermesin.bunlar gelip geçicişeyler..ama biz analar tırnagına zarar gelse üzülüyoruz..annem hep derdi evladiniz olunca anlarsinizdiye şimdiona okadar hak veriyorumki..:1rolleyes:
arkadaşlar dün kızımın aglamasını durduramadık hemen acile gittik dr tahlil yaptırdı iye çıktı 3 aydan küçük oldugu için hastaneye yatması gerekebilir diye başka hastaneye yönlendirdi o dr genel durumu çok iyi oldugu için yatırmadı antibiytk igne verdi ilkini dün gece vurulduk dua edin ne olur
of okurken bile tüylerim diken diken oldu :sinifsinif: insanın basından gecince daha bi farklı bakıo olaya :sinifsinif: cok gecmiş olsun canım...ah miniciğim nasılda acıodur mafoldumben kıyamam sana :çok üzgünüm: allahım acil şifa versin cok cok gecmişler olsun a.s.
ooovvvvv o annesinin pamığını yerim ama beeeeennn :asigim: cok cok gecmiş olsun ccanım yaaaa :çok üzgünüm: yine küçük bir beden yine iye Çok üzgünüm çoook maydonoz suyu içirsek :uhm: acaba erken mi ki :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?