oyy kıyamam ben ona..küçücük yaşlarında neler yaşıyorlar ya..
Allahım şifalarını versin inşallah.
bende kızımınkini gündüz alamıyorum gece nöbette oluyoruz eşimle.hareketsiz olduğu için poşet çıkmıyor.mama su takviyesiyle gecenin bir yarısı alıyorum eşimde yarım saat içinde ulaştırıyor hastaneye..sizde bu şekilde yapsanız?
inşallah atlatırlar şu saat oldu hala gözüme uyku girmedi ki dün gece nöbette olduğum halde..
bezin ıslaklığı cok önemli deil böcüküm önemli olan kakalı cok beklememesi.bizim enfeksiyon sebebimiz kakanın ön taraftan içeriye giriş yapması :mymeka: artık kaka yaptığını fark ettiğim an hemen yere yatırıp altını acıyorum bulasmıo yerimsenibenAllah Allah..bizimkide ilk yapılan idrarı mutlaka olmalı dedi mama yedikten sonra..
doktorlara bile güvenilmiyor..
bezi kaç saatte bir değiştirmemi önerirsin
doktor ıslak kalmadı dedi ama bu süre ne kadardır ki
siz gelin görümcemisiniz:)
haa bende öyle yapıyorum kakayı hemen temizliyorum ıslak kalmasın diyince öyle anladım:)
arkadaşlar kızımın 4. iğnesi dün akşam bitti bugünde kültür aldılar 2 gun sonra sonuçlar çıkıcak inşallah bitmiştir enfeksiyon bitmediyse tedaviye devm bakalım ne olucak Rabbim sizlerin bebişlerinede şifa versin inşallah çabuk geçer
ayyy kıyamam ben bebişime yaaaa :sinifsinif: inşallah allahım şifasını vermiştir :Saruboceq: sonuclar temiz cıkar :Saruboceq: ben temiz kağıdını alınca ilk hamilelik haberini aldığım gün gibi hissetmiştim kendimi kaydirigubbakcemile3
benm zilloşta ishal olmus bugun..az önce gece mamasını yedirirken baktım bu ıkınıo hemen yatırdım bezini actım ki öne gelmesin kaka.bi de baktım ön taraf sırf kaka Çok üzgünüm çoook hemen üstten temizledim arayı bi actım ohooooo komple vaginadan içeri girmiş hep pislikler Çok üzgünüm çoook ıslak mendilin ucunu sivrilttim temizlemeye calıstım korkarak oofffff umarım korktuğuma uğratmaz allahım mafoldumben
inşallah olmaz canım bende engelleyemiyorum kakası hep ön tarafa geliyo hemen altını açıyorum ama doktorda bezlendiği sürece bnu engellemeniz imkansız dedi gerçektende öyle
benim kızımdada var yarın üniversiteye gideceğiz sondalı film cekilecek çok zor diyorlar umarım kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?