Çocuk Hastalıkları kız bebişlerde İYE???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

böcüküm doktorumuz sonda lafını diince ilk önerim gece takiim o zaman poşeti yapar yapmaz getirelim dedim.hatta sabaha karsı takarız yapınca hemen lab. acılır acılmaz veririz dedik.ama doktorumuz gece idrarı olmaz dedi neden dedi bilmiorum :sm_confused:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, ibolya+
puhahahaaa beni mi takip edion len görümce görünmez dağlara gidesice muhahahaa

Allah Allah..bizimkide ilk yapılan idrarı mutlaka olmalı dedi mama yedikten sonra..
doktorlara bile güvenilmiyor..
bezi kaç saatte bir değiştirmemi önerirsin
doktor ıslak kalmadı dedi ama bu süre ne kadardır ki

Allah Allah..bizimkide ilk yapılan idrarı mutlaka olmalı dedi mama yedikten sonra..
doktorlara bile güvenilmiyor..
bezi kaç saatte bir değiştirmemi önerirsin
doktor ıslak kalmadı dedi ama bu süre ne kadardır ki
bezin ıslaklığı cok önemli deil böcüküm önemli olan kakalı cok beklememesi.bizim enfeksiyon sebebimiz kakanın ön taraftan içeriye giriş yapması :mymeka: artık kaka yaptığını fark ettiğim an hemen yere yatırıp altını acıyorum bulasmıo yerimseniben
siz gelin görümcemisiniz:)

puhahahaa iboş butun gelinlerin görümcesi kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kızımın 4. iğnesi dün akşam bitti bugünde kültür aldılar 2 gun sonra sonuçlar çıkıcak inşallah bitmiştir enfeksiyon bitmediyse tedaviye devm bakalım ne olucak Rabbim sizlerin bebişlerinede şifa versin inşallah çabuk geçer

ayyy kıyamam ben bebişime yaaaa :sinifsinif: inşallah allahım şifasını vermiştir :Saruboceq: sonuclar temiz cıkar :Saruboceq: ben temiz kağıdını alınca ilk hamilelik haberini aldığım gün gibi hissetmiştim kendimi kaydirigubbakcemile3
benm zilloşta ishal olmus bugun..az önce gece mamasını yedirirken baktım bu ıkınıo hemen yatırdım bezini actım ki öne gelmesin kaka.bi de baktım ön taraf sırf kaka Çok üzgünüm çoook hemen üstten temizledim arayı bi actım ohooooo komple vaginadan içeri girmiş hep pislikler Çok üzgünüm çoook ıslak mendilin ucunu sivrilttim temizlemeye calıstım korkarak oofffff umarım korktuğuma uğratmaz allahım mafoldumben

inşallah olmaz canım bende engelleyemiyorum kakası hep ön tarafa geliyo hemen altını açıyorum ama doktorda bezlendiği sürece bnu engellemeniz imkansız dedi gerçektende öyle

inşallah olmaz canım bende engelleyemiyorum kakası hep ön tarafa geliyo hemen altını açıyorum ama doktorda bezlendiği sürece bnu engellemeniz imkansız dedi gerçektende öyle

aynen benm doktorumda ööle dedi.onunda 17 yasında kızı varmıs.ben bu işin uzmanı olduğum halde kızım 1 yasını doldurana kadar 2 defa iye gecirdi dedi.bezden kurtulana kadar bööle..:gitme:

benim kızımdada var yarın üniversiteye gideceğiz sondalı film cekilecek çok zor diyorlar umarım kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum

benim kızımdada var yarın üniversiteye gideceğiz sondalı film cekilecek çok zor diyorlar umarım kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum

offfff mafoldumben cok üzüldüm yaaaaa mafoldumben cok gecmiş olsun :sinifsinif: iğne veya antibiyotiğe cvp vermedidemi sondalı film ceklicek?hastane dönüşü gelişmeleri yazarsan cok sevinirim :teselli: tekrardan cok gecmiş olsun a.s.

kızlar konu açılalı epey olmuş,
umarım bebişleriniz tamamen iyileşmiştir.
bayramdan beri benim kızımda da var aynı sorun arife gecesi saat 2 civarı aşırı huzursuzluğu olduğu ve bunun gazdan kaynaklanmadığını anladığımız için apar topar bir çocuk hastanesinin aciline gittik. idrar tahlili yapılmasını önerdi doktor. ateşi yoktu gerçi. sonra tahlilde enfeksiyon çıktı. suprax diye bir antibiyotik kullandık. bir de kültür aldılar o da temiz çıktı. sonra kendi çocuk dr umuza götürdük, o da takip edilmesi gerekir dedi. ve ürüner usg istedi. onda da bişey çıkmadı. dün akşam yine huzursuzlanınca tekrar götürdük hastaneye, idrar tahlili tekrarlandı ve yine enfeksiyon çıktı idrarda. orada uzmna bir çocuk dr u baktı. ve genel durumu gayet iyi, ateşi yok, iştahını sordu iştahı da gayet iyi maşallah.
2 haftaki önceki kültür de temiz çıkmıştı. dün akşamki sonuçlanmadı tabi daha.
usg sonucuna da baktı. poşetle alınan idrarlarda bazen böyle yanılmalar olabiliyor dedi. genel durumuyla uyumsuz tahlil sonucu, kültür sonucunu bekliyelim ona göre hareket ederiz dedi.
sizlere sormak istediğim, özellikle bebeğinde bu tür problemle karşılaşan tecrübeli anneler.idrar tahlilini poşetlemi sondayla mı aldırdınız. kültür temiz çıktığı halde idrarda enfeksiyon görüldümü ve ilaca rağmen bitmediği oldu mu, yani bu bahsedilen sondalı film hangi aşamada çekiliyor.
ne yapacağımı şaşırdı gerçekten. çok sık altını değiştiriyorum, temizliğine de çok dikkat etmeme rağmen yine de oluyor ben de anlamadım
ve moralim çok bozuk bu yüzden senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…