Kiz bende gerginlik yaratiyor

Başından bu yana okudum son mantı olayına kadar eşinizin suçsuz olduğunu düşünüyordum hatta inatla eşine dikkat et yazanlara kadının aklını bulandırıyorlar diye kızdım ama mantı olayıyla büyü bozuldu. Kızın nasıl biri oldugundan bağımsız ben de esinizle aralarında bişey olduğunu düşünüyorum.Önce sağlığınıza odaklanın ama bu konunun peşini bırakmayın.Eşiniz sandığınız gibi masum değil.Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle. Böyle durumlarda kocalarını sütten çıkmış ak kaşık sanıp karşı taraftaki kadını kötü kadın ilan edenleri anlamıyorum. Sanki adamın hiç suçu yokmuş gibi...
Yani sonuçta muhattap burda eş, savsaklayan o yani eğer duygu belirtisini farkettiyse. Ne bileyim ya koca zor bulunuyor diye mi düşünülüyor anlamıyorum ki

Oncelikle kaza icin gecmis olsun umarim en kisa surede iyilesirsiniz. Konunuza gelirsek esiniz hastaliginizi sizi aldatma bahanesi olarak kullanmis gibi geldi bana. Bu arada son durum nedir, herhangi bir gelisme yasandi mi?

Sen çok güzel huylu bir insansın ama bunu istismar etmelerine müsade etme artık kocan gayet de farkında o kız tarafından gelen ilgilere belkide ister istemez aynı ortamlarda oda ona karşılığını veriyor ve seninle bu yüzdendirki o kizla biraraya gelmenizi engelliyor yoksa neden sadece o gelmiyor da herkes geliyor? hiçte zannettiğin gibi masum değil kocan ama güzel rol kesiyor senin anladığını anladigindan azıcık da olsa kızın ilgisini kızı yok saymaya çalışmaları sadece basit tiyatrodan başka birşey değildir aslında o kızı istemese o kızda sululuk etmeye vıcık vıcık olmaya cesaret edemezdi hem ben evli bir erkeğin bayan iş yada her ne halt olursa olsun arkadaşada olsa eşi olsun olmasın beraber takilmalarina anlayış onay izin vs veremiyorum işte sonunda bir yerde böyle patlak veriyor nasıl kurtulursun o kızdan ancak kocan gerçekten bütün bağlantılarını koparırsa kurtulursun aksi takdirde korkarim daha çok endişeli günler seni bekliyor Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah amin canım

Belkide karisi özellikle görsün diye attı konu sahibi bu kadar güvenmesin diye düşünüyorum

Iyi güven madem ya ben çok fesatım ya sen çok iyisin .....

baştan yazmalıydın vajinusmus olayını ona göre herkes yorumunu yapardı

ortada yalan var her ne olursa olsun o buluşmadaki tavırlarnızda hoş değil yapmacık kalmış

kızın öksürmesi vs davranışları ne msj vermek istiyor eşine orada belliki anlaşmışlar

ben eşinin de masun olduğunu düşünmüyorum

Ne derseniz deyin içinizi nasıl rahatlatırsanız rahatlatın ancak eşiniz hiç anlattığınız gibi masum gelmedi bana.

Siz çok naif ve olgun karakterli birisisiniz burdaki bayanlar ve ben dikkatli olun derken niyetimiz sizi incitmek değil eşinize güvenmek en kolayı siz zor olanı seçin objektif olabilmek için dışarıdan bakmaya çalışın olaylara flortlesmek sadece mesajlasmak görüşmek değildir bir bakış sizin kaçırdığıniz bir bakış bile karşınızdaki bayana cesaret verir evet eşiniz sizi çok seviyor bence de aldatmaya cesaret edemez üzgünüm ama ego tatmini yaşıyor bu gerçek umarım bu ilgi hayatında alışkanlığa donmez yazışmalarını okudum eşim kısa cevaplar veriyor diyosunuz watshapta arada istediğiniz yazışmaları zaten silebiliyorsunuz bunu baz almayın çok sevdiğim bir cümle vardır ben saklanmaya calisilana bakarım alenen olanlar beni ilgilendirmez

Adam gözgöre göre yalan söylüyor en baştan beri hep danışıklı dövüş

Kizlar merhaba,
Kazadan dolayi rapor aldim. Evdeydim 12 gün. Ayrica vajinismusu da yendim. Boynum bacagim ve vajinismus derken telefonu elime alamadim. Masallah nazar degmesin her zamanki gibiyiz yani iyiyiz. Izinli oldugum sure boyunca 2 gunde bir esimin isine gittim ogle yemegine disari ciktik. Kizi hic gormedim. Diğer erkek ve kiz arkadasi da geldi bizimle her seferinde. En sonunda 6. Gitmemde dayanamadim ve sordum siz bu kadar degilsiniz diger arkadaslariniz nerde dedim. O kiz icin kactiklarini zaten kacamadiklari zaman ogle yemeginin zehir gectigini anlattilar. Esimde kulagima bak gordun mu takiliyor pesimize dedigimde bana inanmamistin kimse sevmiyor iste onu dedi. Benim bir kac arkadasim var is yaptigim erkekler meslegimden dolayi esimin is yerine yakin gelmişken iste konusayim diye onlari da oglen çağırmıştik. Bi ara firsat oldu ve esim diger erkekler kendi aralarinda sohbete daldi bende diger kiz arkadasla sohbet ettim. Kizin esi de ayni esimin sirketinde beraber çalışıyorlar. Kiza acik acik soyledim boyle boyle ben normalde kıskanç biri değilim ama bunlar bunlar yapildi ve hepsi de saygisizlik dedim. Perlit esin sürekli senden bahsediyor. Esin seni cok seviyor. O kiz evet tehlikeli herkeste sansini deniyor. Ama sana yemin ederim ki herseyin üzerine esin ona bir kez bile yuz vermedi. Ama iste de cok tehlikeli o kiz mecbur idare etmek zorundayiz patronu kafalamis aciklarimizi anlatiyor sürekli kötülüyor bizi. Mecbur idare etmek zorundayiz. Ama esin o kazadan dolayi bile sürekli kendisini sucladi 3 ayda ne hale getirdim esimi diyor. Kiz tehlikeli evet bende esime konusmayi yasakladim ama yemin ederim kendi esime guvenmem bu konuda senin esine herkes kefil olur. Senle konusurken bile gulusu degisiyor dedi. Benim icim rahatladi kizlar. Ben esime güveniyorum ve cok seviyorum. Evet yemekte yalan soylemesi cok yanlışti. Ben zaten israr ettiler dedigi kişilere de soyledim. Kocama israr ediyormussunuz biz diyetteyiz israr etmeyin 1 saat yalniz kalmayla kimse olmez dedim. Esimde cok pisman oldu ve cektirdim bilerekki bir daha yalan soylemesin bana diye. Yeminler ediyor ilkti ve sana sonra soyleyecektim daha da asla yalan soylemeyecegim diyor. Zamana biraktim onu zaman gösterecek. Ben benim kocama melek demiyorum herkesin hatasi kusuru var. Ama benim esim benle evlenmek icin neler yapti beni ikna etmek icin ne taklalar atti. Her zaman el ustunde tuttu. Aldatma Allah korusun fiili veya degil hissedip gorseydim ben bu evde 1 dakika durmazdim. Ne kadar seversem seveyim cok şükür gururum herseyden önemli. Maddi durumumda cok şükür cok cok iyi maaşım 2 aile gecindirir. Neden diyorum bunu cocuk olsa bile durmam oyle birsey hissetseydim. Bazi arkadaslarim sanki ben goz yumuyorum gibi algılamis yanlis anlamayın ben guclu biriyim asla durmam. Ben bir sure yine takip edip bu konuyu kapatacagim kendi icimde de. Esim ders çıkardı inaniyorum. Buraya yazmak okadar iyi geldi ki. Herkese cok cok cok tesekkur ederim. :)

Eşiniz masum değil.

Ben şimdi var ya hiçbir yorumu okumadan yorum yapacağım ki fikrim değişmesin diye BAN YİYORSAMDA YİYEYİM AYOL BU KADARDA OLAMAZ YANİ ÇILDIRDIM OKURKEN.
Ben var ya ben olsaydım o kızın bir canını okumuştum ki daha değil bu kadar yaltaklanmak, bir daha eşimin adını hatırlayamazdı. Terbiyesiz aş....fte. KUDURDUM. Çok sinirlendim.
Eşimi de öyle bir haşlardım ki temizinden, şok olurdu. A a bu özelliği hangi bluetooth aracılığıyla upload ettiler sana diye şaşıp kalırdı.
Velhasıl kelam alın eşinizi karşınıza bu kadın bu inanılmaz hadsiz ve çok yakında sınırını bildireceğim yüzü nereden buluyor diye eşsiz bir konuşma yapın.
Son olarakta sabrınızı tebrik ediyorum.

Eski konu ama yazmadan edemeyeceğim yüzde yüz aldatılmışsınız. Böyle çok konu okudum gidişat hiç değişmedi. Konu sahibi kurcalamamayı tercih etmiş orası ayrı.

Abartmiyorsunuz çok haklısınız. Eşinizin acilen tavrını koyması gerekiyor. İş esinizde bitiyor. Çok merak ediyorum gecenin 12sinde size özelden kadeh gelseydi ve siz de yılışık bir arkadaş deseydiniz eşiniz sizin kadar medeni davranabilecekmiydi

Ne kadar insanı bir yorum yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…