Yani sonuçta muhattap burda eş, savsaklayan o yani eğer duygu belirtisini farkettiyse. Ne bileyim ya koca zor bulunuyor diye mi düşünülüyor anlamıyorum kiKesinlikle. Böyle durumlarda kocalarını sütten çıkmış ak kaşık sanıp karşı taraftaki kadını kötü kadın ilan edenleri anlamıyorum. Sanki adamın hiç suçu yokmuş gibi...
Belkide karisi özellikle görsün diye attı konu sahibi bu kadar güvenmesin diye düşünüyorumEe bunlar baya sizin arabada müzik dinlemişler kız Bluetoothla müzik atmış. Hem öne oturmuş. Bu herşeyi açıklıyor. Eşine de güvenme.
Kbkma ama arada bi samimiyet olmasa o kadehli fotoyu cesaret edip atamaz bu kız. Neyse daha fazla yorum yapmiyciğim.
Iyi güven madem ya ben çok fesatım ya sen çok iyisin .....Ekipte baska bir erkek arkadasi da var esimin ve uzun zamandir evliler. Onun esi de gorusmesine izin vermiyormus artik. Ayrica telefonla aradiginda da esim yanimda oldugunda duyuyorum nasil konustugunu. Tersliyor esim tersledikce guluyor. Normal değil davranışlari. Esime güveniyorum.
Ben bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah
Ben bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah
Siz çok naif ve olgun karakterli birisisiniz burdaki bayanlar ve ben dikkatli olun derken niyetimiz sizi incitmek değil eşinize güvenmek en kolayı siz zor olanı seçin objektif olabilmek için dışarıdan bakmaya çalışın olaylara flortlesmek sadece mesajlasmak görüşmek değildir bir bakış sizin kaçırdığıniz bir bakış bile karşınızdaki bayana cesaret verir evet eşiniz sizi çok seviyor bence de aldatmaya cesaret edemez üzgünüm ama ego tatmini yaşıyor bu gerçek umarım bu ilgi hayatında alışkanlığa donmez yazışmalarını okudum eşim kısa cevaplar veriyor diyosunuz watshapta arada istediğiniz yazışmaları zaten silebiliyorsunuz bunu baz almayın çok sevdiğim bir cümle vardır ben saklanmaya calisilana bakarım alenen olanlar beni ilgilendirmezMerhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Adam gözgöre göre yalan söylüyor en baştan beri hep danışıklı dövüşBen bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah
+1konu sahibi var mı bir gelişme @perlit
Eşiniz masum değil.Merhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Abartmiyorsunuz çok haklısınız. Eşinizin acilen tavrını koyması gerekiyor. İş esinizde bitiyor. Çok merak ediyorum gecenin 12sinde size özelden kadeh gelseydi ve siz de yılışık bir arkadaş deseydiniz eşiniz sizin kadar medeni davranabilecekmiydiMerhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Ne kadar insanı bir yorum yapmışsınızBen şimdi var ya hiçbir yorumu okumadan yorum yapacağım ki fikrim değişmesin diye BAN YİYORSAMDA YİYEYİM AYOL BU KADARDA OLAMAZ YANİ ÇILDIRDIM OKURKEN.
Ben var ya ben olsaydım o kızın bir canını okumuştum ki daha değil bu kadar yaltaklanmak, bir daha eşimin adını hatırlayamazdı. Terbiyesiz aş....fte. KUDURDUM. Çok sinirlendim.
Eşimi de öyle bir haşlardım ki temizinden, şok olurdu. A a bu özelliği hangi bluetooth aracılığıyla upload ettiler sana diye şaşıp kalırdı.
Velhasıl kelam alın eşinizi karşınıza bu kadın bu inanılmaz hadsiz ve çok yakında sınırını bildireceğim yüzü nereden buluyor diye eşsiz bir konuşma yapın.
Son olarakta sabrınızı tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?