Kiz bende gerginlik yaratiyor

Ben bu durumlarda valla hic karsimdakine kizmam esime/sevgilime kizarim. Yaptirmayacak arkadaş. Ben kadinlarin erkekler gibi tacizci olmadigini düşünüyorum. Yani bir kadin mesafe cizse de erkekler sulanip taciz edebiliyor ama kadinlar boyle degil. Adam dogru duzgun sinirini cizerse hic kimse de muhattap olamiyor valla. O yuzden bu kadin yuz bulmuşsa ben esinizin yeterli mesafeyi koyamadigini düşünürüm. Kendi esim için de bu böyle.
Mesajlarina cevap vermese, yanina geldiginde kafasini kaldirmasa ya da ne bileyim iste sevmedigini ve rahatsiz oldugunu belli edecek davranislara girse kadinin uzatmayacagina eminim.

Kizlar 3 sene pesimde kostu evlenmek icin. 1 senede eksta ugrasti henuz 3 aylik evliyiz birsey yapmaz heralde. Guveniyorum ama kizin da deli olmasi lazim esim yuz vermedigi halde boyle davraniyorsa

Haklisin. Valla diyeceğimi dedim ben gereksiz bir yazisma bir durum daha gorursem tepkim cok agir olacak

Valla esimi uyarmakla falan hic ugrasmam ki zaten uyarinizi yapmissiniz.Alirim kizin telefon numarasini ararim sakin sakin konusurum ilk once.Sakin olurum cunku karsidaki insan kiskanildigini hissettiginde havalara girer o sebepten sakin sakin ama agir ve igneleyici cumleler kurarak konuşurum.Meydani boş birakma.Hele ki boyle anlattigin gibi yılışık bir kadin sozkonuysa.ASLA.

Haklisiniz ama bazi kizlar da laftan anlayamayabiliyor. Ben cok gordum. Bu kiz eşimle ayni ekipte calisan diger erkek arkadasla da gereksiz samimi konusmus ve o cocugun eşi de yasaklamis sohbeti

Gecenin 12 sinde eşime biri kadehli foto atsa önce eşime o yüzü verdiği için kızarım , sonra kızın saçlarını eline verrim :)

bence eşine güvenme.

hiç bi kadın yüz buluyor olmasa iş vatsap grubunda evli erkeğe kadeh yollayabilir mi sana ihtiyacım var diyebilir mi? eşin kesin yüz veriyor ve sana söylemiyor. ayrıca 32 yaşındayım yaşayacağımı yaşadım kafası da inandırıcı değil. 50 yaşında erkeğe yolla genç kızı gözü döner yani ne yaşaması...

Haklisiniz ama bazi kizlar da laftan anlayamayabiliyor. Ben cok gordum. Bu kiz eşimle ayni ekipte calisan diger erkek arkadasla da gereksiz samimi konusmus ve o cocugun eşi de yasaklamis sohbeti

Kiz boyledir zaten ona bir sey demiyorum. Sorun yasiyor olmaniz sacma. Bu is hic size yansimadan kocanızın rahatsiz olup mesafe koymasi gerekirdi bunu söylüyorum ben. Esiniz insanlara mesafe koyamayan biriyse ben bu sorununuzun çözüleceğini sanmıyorum. Artik siz kizmayin diye mesajları siler, ne bileyim arama kayıtlarını filan siler. Insanlara meaafe koyabilme isi biraz karakter ozelligi ne yazik ki. Umarim esiniz gerekli tavri gösterebilir.

Bence kız eşine asılıyor ama eşin pek yüz vermiyor gibi geldi bana . Eğer oda bir şeyler hissetse bu kadar çok şey bırakmazdı ortada

Kendini şirin göstermeye çalışan bir dengesiz abartmiyosun bende nem kaparım ama eşine guveniyosan, kıza "az ötede oyna" msji ver umursadigini anlarsa dahada simarir o yokmuş gibi inadına mutluluk pozlarını paylaşın..ve eşine o kızı sorup durma unutma esin seninle evli seninle mutlu

Istedigine mesafeli durabilen biri. Soz verdi bakip gorecegiz artik devamini

Bende hoslanmadim. Bu hafta bir etkinlik var orada taniscam haftayada duruma gore hepsini cagircam

Ay ben çatlarım, bizi de haberdar edin lütfenn

yani kadınlara yüklenmek istemem ama bazı kadınlar malesef çok rahatlar adam evliymiş diilmiş ya da kendilerinin bile evli olması durumu değiştirmiyor. bizim kendi iş yerimiz var. geçen çalıştığımız bankanın şube müdürü ofisinize gelicem demiş. kadın bir geldi ben şok hayatımda öyle şube müdürü görmedim. bir elbise giymiş üstü komple açık altıda sadece totosunun yanaklarını kapatıyor o kadar. bide kırmızı. suratta bir makyaj ben gece bile yapmam o makyajı. neyse kadın girdi eşimin odaya sekreterimiz gelip gidip sizde içeri girin diyor. bende niye diyorum ama tabi içgillendim. kadının sesi bizim odaya öyle bir geliyorki ortalık yıkılıyor. kahkahalar havada uçuşuyor. dayanamadım daldım odaya kadın bir oturmuş anlatamam biraz sessiz olun diyebildim sadece. sonra ses kesildi biraz sonra eşim geldi napıyosun sen diye. ne demek napıyosun az bile yaptım dedim. kafamı kızdırma içeri girer kovarım bile dedim. eşim gitti kadında apar topar çıktı gitti. hemen adını sanını araştırdım. kadın evli çocuğu var. bankanın genel merkezine bile şikayet edicem o derece uyuz oldum. eşim hala yaptığın çok ayıp diyor ama bende resti çektim git bankayı değiştir dedim. bankayı değiştirmiyorsan şubeyi değiştir dedim. hala aklıma geldikçe sinir oluyorum. sizi çok iyi anlıyorum.. ben eşime de kızıyorum kadına da

Bunu eşin söyledi değil mi? Erkeklerin %99'u aynı şeyi söylüyor eşleri birşeylerden kuşku duyduğunda. Herkes farkında, herkese yapıyor, herkes biliyor, bana özel değil. Gerçeği söylüyor da olabilir ama olmayadabilir. İyi analiz edip gözlemlemen gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…