canim okadara gerek yok bak salon takimin 2 olcakmis birini yatak odasi gibi ortersin ceyiz sermede havlularla ugrasma canim 10 liraya 5 liraya satiyo kadinlar al koy bohcaya sadece damat icin ve kayin validen icin yapcagin bohcalar havlular seccadeler guzel olsa yeter hepsini simli ipten yaptir model kotu olsada guzel gozukuyogercekten bunlara ıhtıyacım destegınız ıcın tesekkur ederım
dantel 2 tane pıke takımı aklımda olsun ben karyola etegı yapmıstım sanırım onlar olur bır tane daha yapmam lazım o zaman :)
havlum cok az basladım bugun yapmaya kısa zamanda bıter ınsallah
salon takımı 2 adet ıstıyorum 1 tanesı ıgne oyası olacak mutlaka dusunenler varsa gercekten cok sık duruyor ıgne oyası
mutfak takımı 2 adet yaptım biri kumasa gecırılecek tulune kadar herseyı hazır
yatak odası ıcın dantel yapsam mı bılmıyorum sanırım onları kullanmam ama dursunlar
dantelden seccade yaptım genclık askı ıste annem baya zorlamıstı benı :)
bende olanlar bunlar bunların dısında neler yapabılırım hıc bılmıyorum ceyız sermesınede hıc gıtmedım bızde oyle adetler cok yoktur
kara kara dusunuyorum yetıstırmek ıcın ve kendı emegımle yapmak ıstıyorum en onemlısı
erkek arkadasım dogulu ben karadenızlıyım bırde ısın ucunda zorlama var aılesı benı ıstemıyor erkek arkadasım arkamda cok sukur benı yere goge koyamıyor bende bu mucadelede kaybetmek ıstemıyorum en azından ceyızle hıc bırsey yapmamıs bılmıyor demesınler kac havlu kac patık kac yazma oyalamak lazım neler yapılmalı bunları merak edıyorum para ıle gıdıp alıyorum hosuma gıdenlerı ama onlarda hepsı bır ornek
doğulular çeyizi pek severler canım.Bende doğulu olduğumdan bilirim.Ben de 75 kenarı oyalı başörtü, 25 banyo lifi, 35 kenarı yapılmış süslenmiş havlu , 24 tane oyasız kullanımlık havlu, 12 tane mını mutfak havlusu ,2 adet bir yuvarlak bir kare motifli salon takımı 2 takım da yatak odası 6 şar parçadan.aklıma gelenler bunlar hepsinden 20 şer tane olsa güzel olur hem mahcup kalmayayım laf etmesin diyorsan bu şekilde yapabilirsin canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?