nişanlım karslı ben artvinliyim nişan bohçasında kız kardeşinin çeyizinde olan süslü havlulardan koymuşlar bir tane de hazır seccade takımı almıştım onun içinde havlu da var bohça açılırken kayınvalidem kürtçe söylenmeye başladı sinirli birşeyler söyledi bilmediğimden anlamadım meğer o havlu neden dantelsiz neden hazır seccade alındı diye kızmış görümceme
ben götürdüğüm bohçaya iğne danteli havlu kenarı koydum valla aldı vermedi oğluna çok begenmiş saatlerce inceledi
melooo ben hiçbişey anlamadım bu saydıkların ne zaman gidiyo damadın evineşimdi ben düşünmüştümki bohçayı bana nişanda getirmesinler yani bohçadan kasıt hani kıza alınır ya işte terliğiniden çantasına makyajına kadar ben onları düğüne yakın alsınlar kendi evime koyarım diye düşünmüştüm hatta annemde annesi de onayladı. ama onun harici ne bohça gidicek ne zaman gidicek
benimde çarşaf takımım pike takımım ve karyolam var ben ördüm onları ama kendime ördüm 1er takım hepsi. annem onları geçirticez demişti kullanırım niye kullanmayayım 6 aya yaptım 1 parçayıama onlardan kv'ye de mi yapıcammm
anneme sordum o da öyle dedi ilk erkek tarafı getirirmiş bohça işte elibe ayakkabı çanta pike takımı seccade fln olur dedi. sonra bizde onlara götürür ama eğer onlar getirirse dediahhh hiçbişey bilmiyorum yaaa bi de kızlar şu set takımları çok pahalı 7 -10 bin arası. bozdurunca 2 bin bile etmiyor siz onlardan aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?