Doğuma Hazırlık Kız Çocuğu mu Daha Zor Erkek Çocuk mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tugcetugce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
288
199
323
Ankara
Merhaba kızlar, öncelikle bir tane çok küçük bir kız bebeğim var. Ve şuanki hayat şartlarından, toplumun yapısından dolayı çok endişe içerisindeyim. Haberleri her açtığımda hep bir kızın başına kötü bir şey gelmiş oluyor. Çocukların özellikle bebeklikleri genelde aynı geçiyor galiba ama işte biraz büyüdüklerinde 14-15 yaşlarından itibaren karşılaştırırsanız, Yetiştirme bakımından hangisi daha zor? Merak ediyorum hep, erkekler daha kolay büyüyor gibi geliyor bana. Çok fazla dertleri yok ama kız çocukların hiç detayları bitmiyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Anne babanın düşünmesi tedirgin olması gereken daha fazla şey mi çıkıyor? Psikolojik olarak daha mı zorlu bir süreç ? Kız evlat evlenene kadar aklın hep onda mı kalıyor bunları merak ediyorum. Bazen çok üzülüyorum. Erkekteki gibi rahat bir hayat yaşayamıyor musun, tüm hayatın boyunca endişe içerisinde mi olacaksın? Bu fikirleri kafamdan atmaya çalışıyorum napabilirim.

Simdi soruna tam bir karsiligi burdan alamazsin burada herkes ya hamile yada dogurganlik caginda yani cocuklari ufak. Ama bakis acimi soyleyeyim. Mahalle ortaminda yasiyorum buyuksehirde. Ve sok oluyorum. Tamam toplum temiz olsun cocujlara el uzanmasin bir anne olarak temennim o ama gece saat 11 12 1 oluyor tum cocuklar kapida cogunlugu da erkek. Erkek bile olsalar dogru bulmuyorum. Bir bir turlu insan var biri cekip kolundan goturse kim gorcek. Kim duycak insanlarin bu relax olmalari soka sokuyor beni iki erkek evlat anasi olacagim dogunca oglumun gece 12 de sokakta isi olamaz 10 12 yasinda bir cocugun sokakta olmasini kiz erkek farketmez yanlis buluyorum. Gelelim diger konuya tamam belki kiz cocuklari daha fazla cinsel istismara ugruyorlar ama bununla bitmiyorki olay uyusturucu cetelesme vb vb bir suru problem var ortalikta. Yani aman cinsel istismar olmasin ama uyusturucu kullanabilir diyebiliyor muyuz. Evladin derdi asla bitmez bak evlendim iki evladim var hala anne babama derdim. Hala sorunum onlarin sorunu oluyor. Yani bence oyle bir terazi yok iyi insan yetistirmek her cinsiyette zor

Öyle bir devirdeyiz ki ne kızlarımız ne de erkeklerimiz güvende allah yavrularımızı kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun. Inanın ikiside zor su zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…