- 6 Kasım 2016
- 65
- 23
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dusmeyle zar patlamaz bence bi doktora gitsinlermerhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz
hafif sızıntı şeklinde kan var acaba yarın sabah doktora götürsem mi acaba diyor çocuğun okulu var hem küçük olduğu için nasıl etkilenir lütfen birileri cevap yazabilirmi
kiz dusuyor kanama oluyor ve kizlik zarini dusunerek kendini kotu hissediyor... buyuk konusmayayim da ne bileyim benim en son dusunecegim sey olur sanirim kizlik zari...[/QUOTbenim hesabım olmadığı için arkadaşım adına konu açtım yavrum iyi ağrım yok diyor zaten kızlık zarı ne onu bile bilmiyor lütfen kendinizi benim yerime koyun bu benim endişem
hafif sızıntı şeklinde kan var acaba yarın sabah doktora götürsem mi acaba diyor çocuğun okulu var hem küçük olduğu için nasıl etkilenir lütfen birileri cevap yazabilirmi
gündüz olsa şu an doktora giderdim buraya konu açmazdımkadının derdi kızının zarı mı olmuş gece gece.
yavrum benim her şeyim ama bu durum küçümsenecek bir konu değil lütfen biraz empati yapın
gündüz olsa şu an doktora giderdim buraya konu açmazdım
on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi varKaç yaşında ?
Fake bir konu mu bu yahu ? Çocuk düşmüş , zar da zar yazıp duruyorsunuz.
Neyin ustune dusmus ki orasi kanamis
Sacma sapan seyler ya
Bebek dedigin yan done done ya yuz ustu
Ya sirt ustu duser
Nasil kanayabilir orasi ???