• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

Napcan bozulduysa diktircen mi ay allahım gece gece sinirlerim zıpladı
benim sinirim zıpladı bu nasıl mantık çocuğum yatağında uyuyor başına böyle bir şey gelen varmı diye konu açtım ki defalarca belirttim her zaman çocuğumun yanındayım diye

ilk mesajı arkadaşım yazdı cevapları ben veriyorum yeni üye olup konu açsam fake denir diye açmadım hoş değişen bir şey olmadı yine fake dendi ki keşke öyle olsaydı

Anladım. Yarın da bir bakarsınız duruma kanaması düzenli şekilde geliyorsa regl olmaya başlamıştır. Bence endişelenecek bir durum yok, artık çocukların ergenliğe girme yaşları da düşmeye başladı. Kızlar 10-11 yaşlarında regl olabiliyor.

o zaman neyi merak edip dert ediyorsun.
yanındaysan yanında gibi davran.
mesele burada zaten bana bir şey olursa çocuğumun yanında olamasam ilerde yaşadığım çevreyi bilmiyorsunuz aynı benim sizi bilmediğim gibi

Anladım. Yarın da bir bakarsınız duruma kanaması düzenli şekilde geliyorsa regl olmaya başlamıştır. Bence endişelenecek bir durum yok, artık çocukların ergenliğe girme yaşları da düşmeye başladı. Kızlar 10-11 yaşlarında regl olabiliyor.
teşekkür ederim düşünce kanama oldu o yüzden endişelendim

merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz

benim sinirim zıpladı bu nasıl mantık çocuğum yatağında uyuyor başına böyle bir şey gelen varmı diye konu açtım ki defalarca belirttim her zaman çocuğumun yanındayım diye

konuyu açtığınız mesaj zarına birşey olmuşmudur diye teselliye ihtiyacınız olduğu yönünde

hiçte başına gelen varmı bilgi almak istiyorum falan değil..

inşallah doktor kovar sizi.

mesele burada zaten bana bir şey olursa çocuğumun yanında olamasam ilerde yaşadığım çevreyi bilmiyorsunuz aynı benim sizi bilmediğim gibi

Ha çocuğunuz ilk cinsel ilişkisinde kanayacak diye bir kural da yok zaten. Esnek zarlı olanlar var, zarı olmadan doğanlar var. Töre cinayetlerinin bir kısmı böyle doğan gariban kızlara oldu. Yani ilk cinsel ilişkisinde kanamadığı için tepki göreceği adamlarla evlendirmeyin siz de. Kızınız zarı için değer verecek adamları hayatında barındırmasın, kendine buna göre değer biçmesine izin vermeyin. Bunu sırf bu konu için değil, genel olarak yazıyorum.

Ya çocuğunun yanında olman ne alaka yani çocuk utanılcak bişey yapsa yanında olursun.

Çevreniz böyle bi çevre olabilir eyvallah da kızınızı bi panikle kontrol etmeniz falan belki kızlığı değil ama umarım psikolojisi bozulmamıştır.

empati yapıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum Mune Mune konumu kapatırmısın

Ya çocuğunun yanında olman ne alaka yani çocuk utanılcak bişey yapsa yanında olursun.

Çevreniz böyle bi çevre olabilir eyvallah da kızınızı bi panikle kontrol etmeniz falan belki kızlığı değil ama umarım psikolojisi bozulmamıştır.
bi panikle kontrol etmedim lavaboda kan görünce endişe edip vücudunun göremediğim bir yerine bir şeymi oldu diye endişe ettim o zaman fark ettim umarım anlatabilmişimdir lütfen yorum yapmayın

11 yaşında regl olabilir. Hastaneye götürün vakit kaybetmeden sebebini öğrenin.. buradaki yorumlarla anlaşılacak durum değil ki

Son düzenleme:
Yahu oyle azicik dusmeyle olabilecek birsey mi bu. Ben 12 yaslarimdayken baya 2 metrelik duvardan dusmustum bacak araligimi carpmistim tam kenarini carpmistim. Defalarca bisikletten dustum. Oyle az birsey de yirtilacak degil orasi. Yataktan dusmeyle ne olacak orasina darbe bile almamis.
Cogunluk adet gormus olabilir diyor ben de oyle düşünüyorum. Olmadi alin doktora götürün adet gormeye basladiysa doktor bunu bilir. Kızkardeşim 12 yasindaydi annem erken diye yine de doktora goturmustu ve adetinin basladigini anlatmisti doktor. Alin doktora götürün belki baska bir sebepten kanama oldu hemen ne zari dusundunuz garipsiniz..

Hem konu aç hemde yok yorum yapmayın da bilmem ne diyemezsin
Fake hesaptan haberin varda çocuğun başına böyle bişey gelmiş kocan olsun olmasın taksi çağırıp acile gitmekten haberin yok
Hee hiç mi paran yok yanında kapısını calacagin komşu ilişkilerinde mi yok
yetiştiğim ortam bulunduğum toplum yaşadığım zihniyet boş laflar
Okuma o zaman yorumları girme siteye kapat telefonu gece gece sinir ettin insanları
Sen kızını okut okut böyle cahil kalmasın o kendini korur

Yahu oyle azicik dusmeyle olabilecek birsey mi bu. Ben 12 yaslarimdayken baya 2 metrelik duvardan dusmustum bacak araligimi carpmistim tam kenarini carpmistim. Defalarca bisikletten dustum. Oyle az birsey de yirtilacak degil orasi. Yataktan dusmeyle ne olacak orasina darbe bile almamis.
Cogunluk adet gormus olabilir diyor ben de oyle düşünüyorum. Olmadi alin doktora götürün adet gormeye basladiysa doktor bunu bilir. Kızkardeşim 12 yasindaydi annem erken diye yine de doktora goturmustu ve adetinin basladigini anlatmisti doktor. Alin doktora götürün belki baska bir sebepten kanama oldu hemen ne zari dusundunuz garipsiniz..
Ya yalan be arkadaşım gece gece canlari sıkılmış egleniyorlar
Bende çok düştüm bisikletten hatta o bisikletin ara demirine iki bacak arası lönk diye çok vurdum allaha şükür bişey olmadı :)))) allah allaah
Ki bu insan yataktan düştü diyor bide

Acile gitsinler, ne zarmış arkadaş ya!!! Çocuğun kızlık zarına bir şey olduysa hemen cami önüne atsınlar, ihmale gelmez! Ah yavrum ya inşallah önemli bir şeyi yoktur :(

Back
X