Kız çocuğunun garip oyunu

bu cümleden sonra fake olduğunu düşünüyorum
Hayir kesinliklie degilim. Bende sok olduum icin kimseye anlatanadigim icin yaziyorum. Etrafimda kimseye anlatamam ki bunlari. Insanlar tuhaf karsilar. Ama burada belki bi uzman veya bilen biri olur diye paylasmak istedim.

Dusunun sizin yalan ildugunuz biseyi ben bir cocuktan duydum. Ne hayatlar var bu dunyada. Isim geregi cok sey duydum. Ama hayatimda bundan garip bisey duymadim. Allah herkesin evladini korusun

sizin bir çok konuda bu şekilde yorumlarınızla karşılaşıyorum
bu konu da çok hassassınız
tebrik ediyorum
umarım buradan okurda çocuklarının uyuduğunu düşünen insanlar
uyusa bile bunu hissedeceklerini öğrenir ve ona göre hassas olurlar

Peki benim anlamadığım "tecavüz" kelimesini nerden biliyor 7 yaşın altındaki çocuk? Yani direk size tecavüz kelimesini mi kulandı, o çok garip değil mi.. bir de üzerine "hayaller kuruyorum" demesi..?
Bir tek bana mı tuhaf geldi küçük çocuğun bu cümleleri kurması.. Anne olanlar bilgilendirirse sevinirim.

bu cümleden sonra fake olduğunu düşünüyorum
ben de size katılıyorum. Bu yazılanı gördükten sonra özellikle.. yok çocuk şurdan görmüştür yok burdan görmüştür demeyin. Tv'de adamların şeyini mi gösteriyorlar. Bu kurduğunuz cümleler ufak bir çocuğa yakışmıyor.
evet bence de konu fake ve bunlar hep sizin pis hayalleriniz, çocuğun değil

Pis olan bilmeden konusan siz ve sizin hayalleriniz. Yasadiginiz kucuk dunyanizda dunyadan bihaber yasiyorsunuz belli ki. Cocuk istismari icin yapilan toplantilardan birine katilin bakalim neler duyacak kibar kulaklariniz. Hakkimi helal etmiyorum. Kucuk dunyanizdan beni yargilayamazsiniz. Biraz arastirin ogrenini bu dunyaadan neler oluyor

Cok hatırlamıyorum gecmis gun ildu tecavuz kelimesini kullanmamis olabilir. Ama anlattıklarından bunu anlafim.
aten olay cok garip normal olsankimseye sormam zaten. Isim gereği bu ve benzeri ozel olaylari cok duyuyorum. Ama bu cok garip gelmiati. Yasimda kucuktu bilemedim o zamanlar. Simdi olsa devlwtin tum kademelerine ulasabilirim. Pedagogla falan gorusebilirim. O zamanlar imkanım yoktu.
Inanin oyle garip bir dunyadayiz ki cocugum yok ama olursa.nasil sokaga birakirim diye düşünüyorum bazen

Eğer o çocuk istismara uğramış olsaydı, daha kötü sonuçlar gösterirdi. Yok tecavüzü hayal ediyorum, yok adamların şeyi pantolanlarına nasıl sığıyor demezdi kardeşim. Bunlar çok pis ve çocuğa yakışmayan kelimeler.
Evet 2 yaşındaki bir çocuk bile cinsel organları merak eder. Bakmak ister, ilgisini çeker o ayrı. Ama sizin kurduğunuz cümleler bunu anlatmıyor.
Ben inanmıyorum, inananlar size yardımcı olmaya çalışsın diyeceğim ama bu kadar zamandan sonra o da mümkün değil. Kız kaç yaşına gelmiştir şimdi mi yardımcı olasınız tuttu. Konunuzu neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ha son olarak burda yeni üyelere şüphe gözüyle bakıldığını da öğrenmişsiniz, hemen yeni üye değilim eski konularıma bakın diyorsunuz. Valla zekice hareket ne yalan söyliyim.

Kendimi ispat derdinde değilim. Bence dunyayi daha igi ogrenin. Benim gordukleirmin yarisini gorseniznevden disari adim atmazsiniznhayatta.
Size iyi gunler lutfen yazip beni daha fazla yormayin . Size anlatacak lafim yok

Kesinlikle konuyu deşmeyin diyenlere kulak asmayın. Çocukta ciddi anlamda bir travma görünüyor. Elbette ki tv den etkilenmiş olabilir ama diğer ihtimalin varlığı benim vicdanımı rahat bırakmazdı. Büyüdüyse bile adaletin geç de olsa sağlanması ve belki de o kızın eğer başlamadıysa rehabilitasyon sürecine başlaması belki de sizin attığınız adımla olacak. Kaybedecek bir şeyiniz yok ama belki de bir hayat kazandiracaksiniz.

Teşekkürler pedagog ve psikologlarla isbirligi icerisindeyiz. Onlarla da goruseyim . Cunku toplumun bu sekilde gizli kalmis insanlariyla cok sık karsilasiyoruz. Inanin korkunc hayatlar var. Dusunun babaniznyasinda adam hungur hüngür ağlıyor oğlum uyuşturucu bagimlisi annesini dovdu hadtanede bende otogarda yatip kalkiyorum yardim edin diye.bu ve buna benzer neler neler var. Konusulmayan cok sey var bu hayatta

Kendimi ispat derdinde değilim. Bence dunyayi daha igi ogrenin. Benim gordukleirmin yarisini gorseniznevden disari adim atmazsiniznhayatta.
Size iyi gunler lutfen yazip beni daha fazla yormayin . Size anlatacak lafim yok
Bence de ben sizi daha fazla yormamayım.
İleride daha güzel hayaller kurmanızı dilerim

Cok onemli bi nokta var.o bebeklerle tecavuz edildigini nasi anladiniz.belki tv de normal bi sevisme sahnesini gordu eger boyle biseyse tvden gormustur.ama eger bebeklerle tecavuz sahnesini yapiyosa bunu tv den gormus olamaz.cunku tvden izlediginde tecavuz mu sevisme mi anlamaz.bunu ya yasamistir yada olaya sahit olmustur.siz nasi anladiniz tecavuz sahnesi oldugunu

Çok garip bir konu..
Sizi tanık olmak bile ne kadar etkilediğine göre onu düşünemiyorum sokakta yolda otobüste normal sandığımız insanların kim bilir neleri var bilinçaltlarında ya
Yukarida da yazdim bikac kez isim geregi gizli cok sey öğreniyorum. Inanin cok normal sandiginiz insanlarin hayatlari inanilmaz seylerle dolu oluyor. Önyargıları, yersz yargilari, ayiplamalari biraktim hayatimda. Oyle seyler duydum ki. Insanlar icin biseyler yapmak lazim. Herkes en az bir kisinin hayatina dokunabilse guzelllesir dunya. Tv lerle uyusturuluyoruz. Tuhaf yarismalar, suni konularla beyinler yikaniyor. Kadinlar sadece sus pus, erkekler mac derdine dusmus. Ne hayatlar var oysa kapi arkalarinda.

hiçbir çocuk neye uğramış olursa olsun, adamların şeyi çok büyük pantolona nasıl sığıyor demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…