Kiz çocuk anneleri yardim

Bebeğin kolunda vs var mı onlardan. Genetik olabilir o bence. Bir araştırma hastanesinin endokronoji bölümüne götürün siz yinede. Bizim komşunun bebeğinde de çıkmıştı genetik demişti doktoru.

Endişeni anlayabiliyorum..
Benim kızım da küçükken aynı şeyi yaşamıştık.
Farkettiğimde ilk anneanne ve babaannesiyle paylaştım
İkisi de "süt toplamıştır" demişlerdi.
Eskilerde böyle bir tabir varmış :)
Doktora götürdüm.
O da üzerinde çok durmadı.
Masaj falan yapmayın, sürekli kontrol için dokunmayın demişti.
Sonra zamanla geçti.

Bebeğin kolunda vs var mı onlardan. Genetik olabilir o bence. Bir araştırma hastanesinin endokronoji bölümüne götürün siz yinede. Bizim komşunun bebeğinde de çıkmıştı genetik demişti doktoru.
Kolunda sırtında falan vardı onlar döküldü ama simdide böyle çıktı offf

Ssk nız var mi ? Eğer isterseniz gittiğimiz doktoru önerebilirim . Bizde takipteyiz . Kolaltinda tüy var mı , yarın kontrol edin . Aynı zamanda orası da önemli bir belirti

Kizim.17 aylik yani nasil anlatiyim bazi cocuklarin boyle alinlarinda falan olur sonra dökülür ya öyle baya cok ama
Küçüğünün sırtında ve özellikle kuyruk sokumunda doğuştan çok kıl vardı . Siyah siyah üstelik . Ultrasonla da baktirdik. Birşey çıkmadı çok şükür . Sonra zamanla çoğu döküldü . Insallah sizinki de dökülür , bir sorun çıkmaz .

Kötü birsey çıkmaz endiselenmeyin ilaçla falan düzelir muhtemelen ama ihmal etmeyin ve vakit kaybetmeyin derim

Küçüğünün sırtında ve özellikle kuyruk sokumunda doğuştan çok kıl vardı . Siyah siyah üstelik . Ultrasonla da baktirdik. Birşey çıkmadı çok şükür . Sonra zamanla çoğu döküldü . Insallah sizinki de dökülür , bir sorun çıkmaz .
Ins kiziminda vardi baya sirtinda kolunda anlinda ama bu tüy sonradan cikinca korktum ins birsey cikmaz sizinkide birsey cikmaz bu ergenlik erken ergenlik baya cogaldi tüm yiyeceklerden iceceklerden sonumuz hayrola

Ins kiziminda vardi baya sirtinda kolunda anlinda ama bu tüy sonradan cikinca korktum ins birsey cikmaz sizinkide birsey cikmaz bu ergenlik erken ergenlik baya cogaldi tüm yiyeceklerden iceceklerden sonumuz hayrola

Maalesef Turkiye de cok ciddi bir artış varmis . Korkutmak istemem tabii ki , insan kondurmuyor ama takip etmek gerek sürekli . İnsallah tum cocuklarin gelişimleri olması gerektiği gibi ilerler .

Kızım doğduğunda göğüslerinde hafif şişlik vardı , sorduğumda doktor süt toplamış dokunma , kendiliğinden iner dedi . Bir aile büyüğümüz masaj yap demişti ama ben doktoru dinleyip hic dokunmadım ve maalesef geçmedi hatta arttı . Ne yapacağımızı şaşırıyoruz . Şimdi üç ayda bir doktor kontrolüne gitmemiz gerekiyor .
Yiyeceklerine elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum . Senelerdir eve tavuk almıyoruz . En fazla iki kez yemiştir , oda misafir gittiğimiz yerde . Mısır , ketçap , mayonez her turlu hazır gıda , asitli içecekler tehlikeli dedi doktor . Ayrıca aşırı kilo da tetiklermiş .

Ay canim yeni gordum konunu. Korkma ya. Tuylenme olabiliyor cocuklarda. Ama tekrar gotur mutlaka doktora. Ne olur ne olmaz.

Back
X