Kız grubu

Ablacım konuyu anladığına emin misin?

Neden abarttın bu kadar?

Kaos çıkarmayın demiş kisaca.. Sende dakka bir gol bir yapmışsın helal olsun.
Konuyu anladım :)

Konun sonunda ki neden diye sordum burdakiler neden kaos çıkarsın boş iş yani.

Yüreğime oturttu lafını derdi buydu zaten
Sanki boşanmak bu kadar kolaydı herkes bunun için evleniyordu
Bosanma asamasina gelene kadar neler çekiyor insan bilip bilmeden boşanmış dul kendi öyle olunca bu sadece bu konuyla ilgili değil
Herkes neler neler yaşıyor
Bunları yazıyorsunuz ama biraz düşünün düşünerek yazın
Boşver sende takma kafaya Semracim

Aldatma olur mesela ihanet olur ama masum bir şey olmaz kadın da erkek de yapsa..

Sevmiyorsa ayrılabilir ki başkasından etkileniyorsa sevmiyor demektir..

Konu sahibi biraz daha yumuşatabilirdi bu söylemi ama aynı kapıya çıkacak illa ki ve haklı..
Arkadaşım yanlış bu demek kötü bir şey değil.

Kalsın hevesi kursağında saf duygu zannedenin zaten..

Ya bence de hoş değil sevgilisii varken bir başkasıyla konuşması ama bunu bahsettiğim bir ortamda karşıma gelip doğrucu davutu oynayan arkadaşıma da sinir olurdum. Koca koca insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyordur zaten. Muhtemelen o kız da konu sahibinden negatif elektrik aldığı için alttan almamış ve tartışma olmuş.
Bir de diğer kızın ağzından dinlemek lazım olayları

öyle bir amacım yoktu tabi ki yanlış anladıysan özür dilerim ama gerçekten çok iğneleyici yorumlar yapıyorsun hiç hoş değil. bir de arkadas tayfa birbirini koruyup kollama falan
Özürüne bir karşılık vermek istemiyorum.
Örnek ver iğneleyici yorumlarıma zan altında bırakma kanıtla?
Doğru olanı savunmak ne ara arkadaş tayfacılığı oldu?
Gün gelir burda sana haksız yere laf edilir o laf edene dur hemşerim denir deriz de. İnsan kalbini temiz tutmalı..

onları arastıramayacagım gercekten ama sizi takip ediyorum.kalp kırıcı yorumlar yapıyorsunuz tıpkı bu konuya yaptıgınız gibi.neyse bire birde tanışmıyoruz nasıl biri olduğum konusunda yorum yapamazsınız uzatmak istemiyorum iyş günler

Havada kalır o vakit benle ilgili söylemleriniz..
Aynen bire birde tanışmıyoruz ancak siz benim nasıl olduğum konusunda bir güzel yorumlar yaptınız benden neden alındı bu hak?

Bu konuya yazdığım kırıcı bir yorumu gösterirmisin alıntı yapıp

Sizi tanımıyorum semra yi tanırım bu siteden nasıl evliliği vardı ve boşandı biliyorum az çok
Benim durumu da o biliyor burda pek çok arkadaşta biliyor
Herhalde kendi boşandı ondan böyle demek kadar kırıcı bir şey olamaz

Eleştiri yapın üslubun çirkin den kavgacisin den tartışın beğenmeyin farkli fikirlerde olun ama insanın özelinden vurmayın bu doğru değil

Yeni uyesiniz burda yazdınız bu tarz bir şey dua edin ki haftasonu çok üye yok ve bize denk geldiniz

Size güzelce diyorum boşanmalı konu içine her hangi bir uyenin boşanmasını özelini dile getirmeyin

insanlar hassas yerlerinden vurmayın

Bu olayi yaşadığım arkadaşımla aramda bir problem yok bu 3. Yazışım ama siz birilerini eleştirmek için bahane aradığınız için sürekli bu kısımla ilgili yorum yapıyorsunuz. Devam edin aynı şekilde cevap vermek bile vakit kaybı

Muhalefet diyorsun ama konunda muhalefet olucak şey yazıyorsun

Özelinde de etrafa laf sokma durumun varsa biride derki karşı çıkarak sende böyle böylesin
Kime ne lafı sokmuş olabilirim ki komik gerçekten. Konumda muhalefet oluncak bir şey ararsanız bulursunuz ben de bu yüzden son cümleyi eklemiştim. Üzerine alınan oraya takıldı. Yerinde bir şey yazmışım demek ki keşke bi de işlevsel olsaydı

Buraya konu açıyorsan herkes istediği yorumu yazar eleştiriye açık olup her yorumu hazmedeceksen konu açılır ama herşeyin de sınırı var böyle kahkalar atıyorsun hep gül inşallah
Fakat kimse de özelinden vurulmaz bu etik değil doğru değil
Ayrıca
Konu altına not düşersen buda dikkat çeker
Bu kadar basit

Yoo hiç de öyle imaları yok. Aksine siz yok arkadaşlık korumacılık diyerek, iğneleyici yoruma bir tane bile örnek getirmeyerek garip imalarda bulunuyorsunuz. Konu sahibi de aklı başında biri sonuçta konusunun altına yazdığı notun forumda tepki görebileceğini pekâlâ öngörmüştür.

Ne demek boşanmış olduğundan mıdır pardon? Sizin hayatınızda kişisel sınır kavramı bulunuyor mu hanımefendi? Siz kendinizi nasıl bir karar mercii olarak görüp de böyle bayağı bir cümle kurabiliyorsunuz??

Konu sahibi konunuza da yorum yapmam gerekirse, haklı oldugunuz nokta arkadaşınıza doğru yolu göstermeniz, bunu yaparken kendi içini dokmesine engel olduysaniz o zaman üzgünüm hatalisiniz. Arkadaşlar bir nevi yargılamayan aile bireyleridir çünkü.

Yapılan eleştiri değil rencide etme çabası ve bu da kaostan başka bir şey getirmiyor. Hakaret edilerek yapılan, "sizin gibiler" diye bastırılarak genellenen eleştirilerin normal olduğunu savunuyorsanız sondaki cümleme de takılmamanız gerekirdi. Ben istediğim gibi hakaret edeyim, rencide edeyim ama bana kimse karşı çıkmasın diye bir şey mümkün değil takdir edersiniz ki. Olumsuz eleştiri hakaretle yapılmaz. Olumsuz taraf söylenip üzerine alternatif yol önerilir. Bu yapıcı olur ama sizin ve savunduğunuz hanımefendinin yaptığı şey yıkıcı. Umarım anlatabilmişimdir

Teşekkür ederim yapıcı yorumunuza ama o arkadaşımla aramda bir sorun yok. Çünkü birbirimizi kırmadık, ben fikrimi söyledim o da saygı duydu. Konu diğer kızla ilgiliydi.

yorucusunuz

Yaptığımız şey ?
Sana sadece neden öyle bir not düşme gereği gördün bunu yaparak ön yargı oluşturdun kendi hakkında dedim burdakiler ne için kaos istesin ki diye de ekledim hepsi bu?
Peki senin üslubun?
hani bize cevap vermek zaman kaybı ya niçin yazıyorsun?

Efendim?
Kendin ettin kendin buldun denir senin gibi insanlara.
Aynen gerçekten sadece masumca soru sormuşsunuz. Insanın hatasını kabul etmesi de erdemdir. Bilginiz olsun. Artık yazmayacağım sanırım. Kaosa doydum. Iyi günler hanımefendi :)

Efendim?

Aynen gerçekten sadece masumca soru sormuşsunuz. Insanın hatasını kabul etmesi de erdemdir. Bilginiz olsun. Artık yazmayacağım sanırım. Kaosa doydum. Iyi günler hanımefendi :)
O eleştiri :)

alt kısım ise okları neden kendine çektin yorumu idi.

Kesinlikle haklısın hata kabul etmek bir erdem sürdürmek ise ne demek sen karar ver :)
Acıkırsan haber ver ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…