Kız grubu

O eleştiri :)

alt kısım ise okları neden kendine çektin yorumu idi.

Kesinlikle haklısın hata kabul etmek bir erdem sürdürmek ise ne demek sen karar ver :)
Acıkırsan haber ver ?
Eleştiri mi o halde benim son cümlem de eleştiriydi zira ikisi de genelleme. Acıkırsam ilk arayacağım sizin yorumlariniz olacak ki çok da aramama gerek kalmayacak diye tahmin ediyorum

Teşekkür ederim yapıcı yorumunuza ama o arkadaşımla aramda bir sorun yok. Çünkü birbirimizi kırmadık, ben fikrimi söyledim o da saygı duydu. Konu diğer kızla ilgiliydi.
O kaos kaos deyip durdugun kişiler kimse konu açarken engelleyebilirsin
sen nasıl istersen öyle olur yukarda boşanmış diyen arkadaş yorum yapar yormadan seni

Oraya notu bilerek yazıp sonra vay efendim demezsin en azından

Konudan konuya atladığınız için çok anlayamadım ama kimsenin medeni durumuyla ilgilenmiyorum. Nota alındıysanız kendinizi bi yoklayın. Iyi günler :)

Bazi insanların yıldızları barışmiyor malesef. Birsey olmasa da birileri sevilmeyebiliyor. Diger 6 kişi ile aranız nasıl? Kız arkadasinizin bir yerde kafası karışmış olabilir, yaptığı şey doğru gelmiyorsa tepki sözcüklerini nasıl kullandığınızda çok önemli. Ben insanların benimle konuşurken takindiklari usluplarina bakarım. Amacı bana hatamı mi göstermek yoksa bana ders mi vermek...

Konudan konuya atladığınız için çok anlayamadım ama kimsenin medeni durumuyla ilgilenmiyorum. Nota alındıysanız kendinizi bi yoklayın. Iyi günler :)
Konudan konuya atlamıyorum sizin için bir öneri dedim
Hayır ben alınmadım ciddi dedim konu açarken böyle bir seçenek var konunuza yorum yapmasını istemediğiniz kişileri engelliyorsunuz böylelikle kaos çıkmıyor yada o kişi yorum yapamıyor onu demek istedim

Boşanmış dediğim siz değil diğer arkadaştı sizle ilgisi yok yani

Ben de zaman zaman gerçekten çirkeflik yapan üyelerden biriyim. Kendimin de farkındayım ama ilk mesajım çok nadiren laf atmalı olur. Olaylar genelde çok acayip yerlere gider bizim de tavrımız değişir. Sizin yazdığınız not beni de rahatsız etti, kendimi yoklama mecburiyetimden değil çünkü zaten kendimi biliyorum, burayı bilen, takip eden biri az çok kafasında oturtur ne sorarsam ne denir diye.

Öte yandan bu not itici duruyor çünkü insanda madem rahatsız oluyorsun gelme o zaman düşüncesi oluşuyor. Ben baştan uyardım falan da buradaki gerçek kafa koparan hanımları zaten durdurmaz ki konunuza uğramamışlar onu da belirteyim.

Problem yok öylesine konu açtın o halde
Ben sana kötü bir şey demedim ayrıca. Ben olsam rahatsız olurdum dedim.
Cevap vermek vakit kaybıysa konu açmıcaktın tatlım Seni pohpohlamadığım için bu yersiz çıkışın

Sen pekala bizi tanımadığın halde kategorize etmişsin ve istediğin kategorideki insanlardan yorum bekliyorsun geri kalanı kendince bozup atıyorsun. Güzel kafa kız az çekmemiştir senden
Offf bir yorum okuyacağız elli sayfa salça yorum okumak zorunda kalıyoruz. Saygısızlık artık diğer insanlara da ya.

Çıktığıma ben de memnunum. Anlamsız bir düzen vardı zaten. Yaptığımdan da pişman değilim. Fikrimi merak ediyor ben de söylüyorum. Bu kadar basit. Teşekkür ederim yorumunuza

Rahatsız olduğum kesimi zaten söyledim. Üzerine alınmak isteyen alınır. Neden pire için yorgan yakayım?

Evet bütün yorumlarımı bulup üşenmeden beğenmedim koymanız da gerçekten çok nahifti. Keşke karşınızdakinin de sizin kadar algısı olduğunu unutmasanız...

Çıktığıma ben de memnunum. Anlamsız bir düzen vardı zaten. Yaptığımdan da pişman değilim. Fikrimi merak ediyor ben de söylüyorum. Bu kadar basit. Teşekkür ederim yorumunuza
Siz yorumunuzu söylrmişsiniz rahatsız olduğunuz bişey yok tamam o zaman neden konu açtınız? Fikir söylemeyi bu kadar normal buluyorsanız burada fidana konu açarken neden uyarı yazıyorsunuz? Yazdığınız ve savunduğunuz arasında fark yok mu sizce? Anlamadığım bişeyler var, oturmayan, sadece anlamak için soruyorum eleştirmek için değil?

Gruplarda pek sivrilmemek lazım.
Tasvip etmediğiniz durumlarda cevap vermemek, emoji ile geçiştirmek gibi seçeneklere yönelmeli..

Mesaj işi çoğu zaman tehlikelidir bence, yazdıklarımızin sesi yok çoğu defa.. insan ne şekilde yazıldı dendi yanlış anlayıp polemiğe girebiliyor.
Hakliyken haksız olabiliyor,

Sonra uzuun uuzzzun mesajlarla aslında öyle demek istemedim, şöyle oldu böyle oldu ... Anlamsız bir durum , açıklamalar açıklamalar..

Offf sanki devlet meselesi diye insan boğuluyor bir süre sonra

O yüzden mümkün mertebe gruplarda sivrilmeden, kısa öz şeylerle gülüp geçmeli ...

Olumsuz yorum ve hakaret arasında fark vardır ve ben bu farkı anlatmakla ugrasamayacagim gerçekten. Umarim bi gün öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…