- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Eleştiri miO eleştiri :)
alt kısım ise okları neden kendine çektin yorumu idi.
Kesinlikle haklısın hata kabul etmek bir erdem sürdürmek ise ne demek sen karar ver :)
Acıkırsan haber ver ?
Eleştirinin anlamını araştırmalısın.Eleştiri mio halde benim son cümlem de eleştiriydi zira ikisi de genelleme. Acıkırsam ilk arayacağım sizin yorumlariniz olacak ki çok da aramama gerek kalmayacak diye tahmin ediyorum
O kaos kaos deyip durdugun kişiler kimse konu açarken engelleyebilirsinTeşekkür ederim yapıcı yorumunuza ama o arkadaşımla aramda bir sorun yok. Çünkü birbirimizi kırmadık, ben fikrimi söyledim o da saygı duydu. Konu diğer kızla ilgiliydi.
Konudan konuya atladığınız için çok anlayamadım ama kimsenin medeni durumuyla ilgilenmiyorum. Nota alındıysanız kendinizi bi yoklayın. Iyi günler :)O kaos kaos deyip durdugun kişiler kimse konu açarken engelleyebilirsin
sen nasıl istersen öyle olur yukarda boşanmış diyen arkadaş yorum yapar yormadan seni
Oraya notu bilerek yazıp sonra vay efendim demezsin en azından
Bazi insanların yıldızları barışmiyor malesef. Birsey olmasa da birileri sevilmeyebiliyor. Diger 6 kişi ile aranız nasıl? Kız arkadasinizin bir yerde kafası karışmış olabilir, yaptığı şey doğru gelmiyorsa tepki sözcüklerini nasıl kullandığınızda çok önemli. Ben insanların benimle konuşurken takindiklari usluplarina bakarım. Amacı bana hatamı mi göstermek yoksa bana ders mi vermek...Kızlar bi kız grubumuz var ve 7 8 kişiyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ve muhabbetimiz eğlenceli ama grupta bi arkadaşımız var ki ne desem bi muhalefet halinde ve diğerleriyle aramı bozmaya çalıştığını falan fark ediyorum zaman zaman. Bilirsiniz ya insan anlar hisseder böyle şeyleri. Yüzüme çok iyi ama sanki benimle bi problemi var gibiydi olmadığı halde. Neyse bu gece bi arkadaşımız çocukluk aşkıyla konuştuğundan çok etkilendiğinden falan bahsetti ben de erkek arkadaşının haberi var mı o sana yapsa kötü hissederdin gibisinden bi şeyler söyledim. Bilin bakalım noldu? O bahsettiğim bana gıcık olan kız hemen dedi ki zorunda mıyız her şeyi söylemek falan sonra iş benim ilişkime dil uzatmaya falan geldi ama sözde benim iyiliğim için söylüyor. Ben de rahatsiz hissedip gireceğim sınavı bahane edip gruptan ayrıldım güzelce açıklayıp. (Bir de yönetici grubumuz vardı) Hemen yönetici grubundan çıkmış 1 dakika sonra. Bir şüphe yaşıyordum açıkçası ama bu hareketinden sonra kesin olarak emin oldum. Yine de fikir almaya ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz? (Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)
Konudan konuya atlamıyorum sizin için bir öneri dedimKonudan konuya atladığınız için çok anlayamadım ama kimsenin medeni durumuyla ilgilenmiyorum. Nota alındıysanız kendinizi bi yoklayın. Iyi günler :)
Ben de zaman zaman gerçekten çirkeflik yapan üyelerden biriyim. Kendimin de farkındayım ama ilk mesajım çok nadiren laf atmalı olur. Olaylar genelde çok acayip yerlere gider bizim de tavrımız değişir. Sizin yazdığınız not beni de rahatsız etti, kendimi yoklama mecburiyetimden değil çünkü zaten kendimi biliyorum, burayı bilen, takip eden biri az çok kafasında oturtur ne sorarsam ne denir diye.Konudan konuya atladığınız için çok anlayamadım ama kimsenin medeni durumuyla ilgilenmiyorum. Nota alındıysanız kendinizi bi yoklayın. Iyi günler :)
7-8 kisilik kiz grubu mu olur zatenBunun için çabalıyorum ama malesef hayatın her yerindeler
Problem yok öylesine konu açtın o haldeBu olayi yaşadığım arkadaşımla aramda bir problem yok bu 3. Yazışım ama siz birilerini eleştirmek için bahane aradığınız için sürekli bu kısımla ilgili yorum yapıyorsunuz. Devam edin aynı şekilde cevap vermek bile vakit kaybı
Offf bir yorum okuyacağız elli sayfa salça yorum okumak zorunda kalıyoruz. Saygısızlık artık diğer insanlara da ya.Sen pekala bizi tanımadığın halde kategorize etmişsin ve istediğin kategorideki insanlardan yorum bekliyorsun geri kalanı kendince bozup atıyorsun. Güzel kafa kız az çekmemiştir senden
Kesinlikle katılıyorum kibledim..Offf bir yorum okuyacağız elli sayfa salça yorum okumak zorunda kalıyoruz. Saygısızlık artık diğer insanlara da ya.
Çıktığıma ben de memnunum. Anlamsız bir düzen vardı zaten. Yaptığımdan da pişman değilim. Fikrimi merak ediyor ben de söylüyorum. Bu kadar basit. Teşekkür ederim yorumunuzaBen olsam ben de sevgilisi olduğu halde çocukluk aşkımı gördüm etkilendim diyen arkadaşımı uyarırım. Dost acı söyler hoş bir şey değil. Belki de dobra bir şekilde görüşlerinizi söylemeniz onları rahatsız etmiştir. Çıktığınız iyi olmuş.
Rahatsız olduğum kesimi zaten söyledim. Üzerine alınmak isteyen alınır. Neden pire için yorgan yakayım?Ben de zaman zaman gerçekten çirkeflik yapan üyelerden biriyim. Kendimin de farkındayım ama ilk mesajım çok nadiren laf atmalı olur. Olaylar genelde çok acayip yerlere gider bizim de tavrımız değişir. Sizin yazdığınız not beni de rahatsız etti, kendimi yoklama mecburiyetimden değil çünkü zaten kendimi biliyorum, burayı bilen, takip eden biri az çok kafasında oturtur ne sorarsam ne denir diye.
Öte yandan bu not itici duruyor çünkü insanda madem rahatsız oluyorsun gelme o zaman düşüncesi oluşuyor. Ben baştan uyardım falan da buradaki gerçek kafa koparan hanımları zaten durdurmaz ki konunuza uğramamışlar onu da belirteyim.
Bahsettiğim de buydu aslında konuyu açarken...Offf bir yorum okuyacağız elli sayfa salça yorum okumak zorunda kalıyoruz. Saygısızlık artık diğer insanlara da ya.
Evet bütün yorumlarımı bulup üşenmeden beğenmedim koymanız da gerçekten çok nahifti. Keşke karşınızdakinin de sizin kadar algısı olduğunu unutmasanız...Problem yok öylesine konu açtın o halde
Ben sana kötü bir şey demedim ayrıca. Ben olsam rahatsız olurdum dedim.
Cevap vermek vakit kaybıysa konu açmıcaktın tatlımSeni pohpohlamadığım için bu yersiz çıkışın
Gerçekten teker teker çıkıldı zaten ve benim de dayanma gücüm bu kadarmış7-8 kisilik kiz grubu mu olur zateno kadar kizin birbiriyle anlasabilme ihtimali sifira cok yakin.
Siz yorumunuzu söylrmişsiniz rahatsız olduğunuz bişey yok tamam o zaman neden konu açtınız? Fikir söylemeyi bu kadar normal buluyorsanız burada fidana konu açarken neden uyarı yazıyorsunuz? Yazdığınız ve savunduğunuz arasında fark yok mu sizce? Anlamadığım bişeyler var, oturmayan, sadece anlamak için soruyorum eleştirmek için değil?Çıktığıma ben de memnunum. Anlamsız bir düzen vardı zaten. Yaptığımdan da pişman değilim. Fikrimi merak ediyor ben de söylüyorum. Bu kadar basit. Teşekkür ederim yorumunuza
Olumsuz yorum ve hakaret arasında fark vardır ve ben bu farkı anlatmakla ugrasamayacagim gerçekten. Umarim bi gün öğrenirsinizSiz yorumunuzu söylrmişsiniz rahatsız olduğunuz bişey yok tamam o zaman neden konu açtınız? Fikir söylemeyi bu kadar normal buluyorsanız burada fidana konu açarken neden uyarı yazıyorsunuz? Yazdığınız ve savunduğunuz arasında fark yok mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?