- 7 Aralık 2018
- 7.042
- 18.165
- 248
- 28
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Evet aslında grup olayi pek benlik değildi sanırım.Gruplarda pek sivrilmemek lazım.
Tasvip etmediğiniz durumlarda cevap vermemek, emoji ile geçiştirmek gibi seçeneklere yönelmeli..
Mesaj işi çoğu zaman tehlikelidir bence, yazdıklarımızin sesi yok çoğu defa.. insan ne şekilde yazıldı dendi yanlış anlayıp polemiğe girebiliyor.
Hakliyken haksız olabiliyor,
Sonra uzuun uuzzzun mesajlarla aslında öyle demek istemedim, şöyle oldu böyle oldu ... Anlamsız bir durum , açıklamalar açıklamalar..
Offf sanki devlet meselesi diye insan boğuluyor bir süre sonra
O yüzden mümkün mertebe gruplarda sivrilmeden, kısa öz şeylerle gülüp geçmeli ...
Beni neden küçümsemeye yada terslemeye çalışıyorsunuz ki sadece sordum. Olumsuz yorum, hakaret yada eleştiri bile yok.Olumsuz yorum ve hakaret arasında fark vardır ve ben bu farkı anlatmakla ugrasamayacagim gerçekten. Umarim bi gün öğrenirsiniz
Burada ne yazılırsa yazılsın eleştirmek için yorum yazan çok fazla insan var. Durum bu. Bu başlıkta a fikrini gömer. Diğerinde a fikrini destekler çünkü amaçları genel olarak mutsuz etmek...Hem bizler de buraya “başkasından etkilendim” tarzı konu açanlara demiyor muyuz bu yanlış diye? Yakın arkadaşımız diye şaklaklamak samimiyetsizce geliyor bana. Ayy ne romantik demek istememiş belli ki. Bir duruşu olan insanları değil de sürekli duymak istediklerimizi söyleyenleri tercih ediyoruz belki de. Ama zaten konu bunla alakalı değil sanırım. Diğer kişi bu durumun öncesinde de böyleymiş.
Konu semra’nın boşanmasına evrilmiş. İyi de bize ne? Bu konuyla ilgisi ne? İki sayfa yorum atladım bunları geçebilmek için.Kesinlikle katılıyorum kibledim..
Uzatmaya ne gerek var hem de sayfalarca.. Polemik üstüne polemik. Neyse banlanmayı göze almışlar demek kiKonu semra’nın boşanmasına evrilmiş. İyi de bize ne? Bu konuyla ilgisi ne? İki sayfa yorum atladım bunları geçebilmek için.
Tek tek bulmaya çalışmadım bütün yorumları okudukça beğenmedimEvet bütün yorumlarımı bulup üşenmeden beğenmedim koymanız da gerçekten çok nahifti. Keşke karşınızdakinin de sizin kadar algısı olduğunu unutmasanız...
Valla ya bi yorum okuyacagiz diye yersiz yere yer kaplamislarOfff bir yorum okuyacağız elli sayfa salça yorum okumak zorunda kalıyoruz. Saygısızlık artık diğer insanlara da ya.
Konu semra ayşe fatma degilkiKonu semra’nın boşanmasına evrilmiş. İyi de bize ne? Bu konuyla ilgisi ne? İki sayfa yorum atladım bunları geçebilmek için.
Kibledim demişinizTek tek bulmaya çalışmadım bütün yorumları okudukça beğenmedim
Parem yorma kendini lütfen gerekli açıklamayı lüzumsuz yorum dedikleri yorumlarda yaptık zaten.Konu semra ayşe fatma degilki
Demekki tam okumadınız konu nasılsa boşanmış herkese boşan diyor tavrı algısı
Insanı en hassas noktasından ozelinden vurmak
Her konuda illaki boşanmış yada dul diyerek dile dolanması boşanan kadınların bu konuyla ilgisi yokken neden ve niçin yazdığı
evet ne alaka ama üye yazmış iste
Uzamasın ama yazılınca şuan olduğu gibi açıklıma yapılıyor ister istemez...
Kibledim demişiniz
Oyda ki beğeni yapmıştınız
ban olur mu bilemem olursa da sayenizde ❤
Bdv de boşan böyle evlilik olmaz dediginiz bir çok konu olmuştur dimi
Ama nasılsa boşanmış herkese ondan boşan diyor kendi gibi olsun istiyor düşüncesi geçiyor mu yada size biri dese kendi boşanmış milletin boşanmasını istiyor bu ne derece doğru olur sizce
Siz yeni yeni boşanmayı atlatmaya çalışırken dese mesela bu cirkinlesmek degilmidir
Yanlış anlaşıldım sanırım ben konu sahibinin mesajlarını beğenmedim çünkü bnm fikirlerine uymuyor ve bunu ifade ediş tarzı hoşuma gitmedi.Konu semra ayşe fatma degilki
Demekki tam okumadınız konu nasılsa boşanmış herkese boşan diyor tavrı algısı
Insanı en hassas noktasından ozelinden vurmak
Her konuda illaki boşanmış yada dul diyerek dile dolanması boşanan kadınların bu konuyla ilgisi yokken neden ve niçin yazdığı
evet ne alaka ama üye yazmış iste
Uzamasın ama yazılınca şuan olduğu gibi açıklıma yapılıyor ister istemez...
Kibledim demişiniz
ban olur mu bilemem olursa da sayenizde ❤
Bdv de boşan böyle evlilik olmaz dediginiz bir çok konu olmuştur dimi
Ama nasılsa boşanmış herkese ondan boşan diyor kendi gibi olsun istiyor düşüncesi geçiyor mu yada size biri dese kendi boşanmış milletin boşanmasını istiyor bu ne derece doğru olur sizce
Siz yeni yeni boşanmayı atlatmaya çalışırken dese mesela bu cirkinlesmek degilmidir
Neden böyle yazdı oysa ben bir şey demedim diye tekrar baktım kusura bakmayın diğer arkadaşla nickler benziyor alt alta olunca yanlış alıntı yapmışımYanlış anlaşıldım sanırım ben konu sahibinin mesajlarını beğenmedim çünkü bnm fikirlerine uymuyor ve bunu ifade ediş tarzı hoşuma gitmedi.
Yoksa semranın boşanma konusuna herhangi bi tepki vermedim
Bir de beğenmemekle kiblemek farklı şeyler değil mi?
Aa yok hiç önemli değil. Bende sonradan farkettim sanırımNeden böyle yazdı oysa ben bir şey demedim diye tekrar baktım kusura bakmayın diğer arkadaşla nickler benziyor alt alta olunca yanlış alıntı yapmışımbenim alıntı yapmak istediğim üye siz değildiniz özür dilerim
Aynen yanlışlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?