Kız grubu

Hem bizler de buraya “başkasından etkilendim” tarzı konu açanlara demiyor muyuz bu yanlış diye? Yakın arkadaşımız diye şaklaklamak samimiyetsizce geliyor bana. Ayy ne romantik demek istememiş belli ki. Bir duruşu olan insanları değil de sürekli duymak istediklerimizi söyleyenleri tercih ediyoruz belki de. Ama zaten konu bunla alakalı değil sanırım. Diğer kişi bu durumun öncesinde de böyleymiş.

Evet aslında grup olayi pek benlik değildi sanırım.

Burada ne yazılırsa yazılsın eleştirmek için yorum yazan çok fazla insan var. Durum bu. Bu başlıkta a fikrini gömer. Diğerinde a fikrini destekler çünkü amaçları genel olarak mutsuz etmek...

Konu semra’nın boşanmasına evrilmiş. İyi de bize ne? Bu konuyla ilgisi ne? İki sayfa yorum atladım bunları geçebilmek için.
Uzatmaya ne gerek var hem de sayfalarca.. Polemik üstüne polemik. Neyse banlanmayı göze almışlar demek ki

Konu semra’nın boşanmasına evrilmiş. İyi de bize ne? Bu konuyla ilgisi ne? İki sayfa yorum atladım bunları geçebilmek için.
Konu semra ayşe fatma degilki
Demekki tam okumadınız konu nasılsa boşanmış herkese boşan diyor tavrı algısı
Insanı en hassas noktasından ozelinden vurmak
Her konuda illaki boşanmış yada dul diyerek dile dolanması boşanan kadınların bu konuyla ilgisi yokken neden ve niçin yazdığı
evet ne alaka ama üye yazmış iste
Uzamasın ama yazılınca şuan olduğu gibi açıklıma yapılıyor ister istemez...
Tek tek bulmaya çalışmadım bütün yorumları okudukça beğenmedim
Kibledim demişiniz

ban olur mu bilemem olursa da sayenizde ❤

Bdv de boşan böyle evlilik olmaz dediginiz bir çok konu olmuştur dimi
Ama nasılsa boşanmış herkese ondan boşan diyor kendi gibi olsun istiyor düşüncesi geçiyor mu yada size biri dese kendi boşanmış milletin boşanmasını istiyor bu ne derece doğru olur sizce
Siz yeni yeni boşanmayı atlatmaya çalışırken dese mesela bu cirkinlesmek degilmidir

Son düzenleme:
Parem yorma kendini lütfen gerekli açıklamayı lüzumsuz yorum dedikleri yorumlarda yaptık zaten.

Yanlış anlaşıldım sanırım ben konu sahibinin mesajlarını beğenmedim çünkü bnm fikirlerine uymuyor ve bunu ifade ediş tarzı hoşuma gitmedi.
Yoksa semranın boşanma konusuna herhangi bi tepki vermedim
Bir de beğenmemekle kiblemek farklı şeyler değil mi?

Neden böyle yazdı oysa ben bir şey demedim diye tekrar baktım kusura bakmayın diğer arkadaşla nickler benziyor alt alta olunca yanlış alıntı yapmışım benim alıntı yapmak istediğim üye siz değildiniz özür dilerim

Aa yok hiç önemli değil. Bende sonradan farkettim sanırım MaHlass ile karıştırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…