Bebek İkinci El Kız için Kapı süsü kimde var :)))))

BDDD

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
135
0
16
35
Balıkesir
Arkadaşlar güzel cicili bicili gösterişli olsun lekesiz ve temiz olması tercihimdir .... Teşekkürler

Arkadaşlar güzel cicili bicili gösterişli olsun lekesiz ve temiz olması tercihimdir .... Teşekkürler

Canım bende var kendim yaptım kızım icin bu tarz uğraşlara merakım olduğu icin hem sepet hem kapi süsü hem de maiyi süslemiştim tabi haliyle cok masraflı oldu acil degilse benim kapi susunun fotografını yarın eklemeye çalışayım

Canım bende var kendim yaptım kızım icin bu tarz uğraşlara merakım olduğu icin hem sepet hem kapi süsü hem de maiyi süslemiştim tabi haliyle cok masraflı oldu acil degilse benim kapi susunun fotografını yarın eklemeye çalışayım

Olur sevinirim canım sipariş üzerinede çalışma yapıyormusunuz mesela kapı süsün üzerinde kızımın ismini düşünüyorum. Teşekkürler

Olur sevinirim canım sipariş üzerinede çalışma yapıyormusunuz mesela kapı süsün üzerinde kızımın ismini düşünüyorum. Teşekkürler

Yok bitanem ben öğretmenim nerde sipariş usulü gecen yil icime sinen bir sey bulamayınca bulabildiğim malzemelerden kendi koşulumda yaptım istersen sen bile yapabilirsin ben burda cok malzeme bulamadım ve pahaliydi ama istanbuldaysan emin ol seçeneğin cok

Yok bitanem ben öğretmenim nerde sipariş usulü gecen yil icime sinen bir sey bulamayınca bulabildiğim malzemelerden kendi koşulumda yaptım istersen sen bile yapabilirsin ben burda cok malzeme bulamadım ve pahaliydi ama istanbuldaysan emin ol seçeneğin cok

Maalesef canım küçük kasaba gibi bir yerde kalıyorum Manyasda Balıkesir tarafında buradada seçenek hiç yok
Ama sizinkini beğenirsem alabilirim fiyat belirledinizmi

Maalesef canım küçük kasaba gibi bir yerde kalıyorum Manyasda Balıkesir tarafında buradada seçenek hiç yok
Ama sizinkini beğenirsem alabilirim fiyat belirledinizmi

Fotograf yüklemeye çalışacağım canım tabletten yukleyemiyorum telefondan deneyeceğim

canım ben kendım yaptım hıc kullanılmamıs senın yavrunun adınıda yazabılrıım altına

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 99
Canım bende çok süslü bir kız bebek kapı süsü var sadece doğumda bir gün kullandık yepyeni duruyor. Pembe tüllü üzerinde bebek var.

$20131006_020212.webp$20131004_225435.webp$20131015_034123.webp$20131013_001802.webp$20131015_034133.webp$20131016_165715.webp

sepet -lavanta topları-ilkçerçevem-kapı süsü-takı yastığı- lohusa şerbeti tepsi sürahi ve bardakları:))
tasarm bana ait siparişle 1 haftada elinizde olur;)):16::16::16:

incili ve taşlı ne renk istersenz? ben oğluma gri mor arası bi kumaş tercih ettm:) asil bi set isteyenlere....

Back
X