Doğuma Hazırlık Kız isim mevzusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

agacsizkoalaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
5.109
13.965
168
32
Herkese merhaba.
Bir kızım olacağını öğrendim. 'İlke' ismini düşünüyoruz eşimle. Sizce nasıl?
Bu arada kulağa hoş gelen,anlamlı ve kibar isim önerilerine açığım tabi. Öyle 'Mina,Hira vb' isimler istemiyorum pek. Nadir kullanılan bir isim olursa önereceğiniz çok sevinirim.

İdil, özgü, güneş
Güneş ismini çok seviyorum ancak ben esmer olduğum için çocuğunda esmer olasılığı fazla ve güneş ismi komik durur gibime geliyor.
Özgü ismini değerlendirmeye alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bence Eylül'de çok hoş bir isim, ayrıca cidden hem soyadlarını veriyorlar hemde isim buluyorlar çocuklarımıza
'Eylül' çok kibar aslında bende seviyorum ancak çok fazla var. Evet bu konuda bende sürekli söyleniyorum kendisine.

Bana göre çok doğru karar vermişsiniz, ortalık Mina, Hira, Nisa vs. kaynıyor, ben rahatsız edici buluyorum.

İlke hem az, hem Türkçe hem de anlamı güzel.
Çok teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için. Tercih etme sebebimizde buydu. Sadece insanlarada hoş geliyor mu diye danışmak ve belki farklı bir isim duyarız, hoşumuza gider diye sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…