- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi agacsizkoalaa
-
Öneriniz için çok teşekkür ederim.Selin, nazlı
Güneş ismini çok seviyorum ancak ben esmer olduğum için çocuğunda esmer olasılığı fazla ve güneş ismi komik durur gibime geliyor.İdil, özgü, güneş
Bunları düşündüm ancak eşim ay olacaksa 'Eylül' olsun diyor çok seviyormuşNisan'da doğacak Nisan olabilir ya da Bahar :)
Bence Eylül'de çok hoş bir isim, ayrıca cidden hem soyadlarını veriyorlar hemde isim buluyorlar çocuklarımızaBunları düşündüm ancak eşim ay olacaksa 'Eylül' olsun diyor çok seviyormuşBahar'ıda kabul etmedi kendisi. Keşke çocukların ismini sadece anneler koyabilse
'Eylül' çok kibar aslında bende seviyorum ancak çok fazla var. Evet bu konuda bende sürekli söyleniyorum kendisine.Bence Eylül'de çok hoş bir isim, ayrıca cidden hem soyadlarını veriyorlar hemde isim buluyorlar çocuklarımıza
Benim de öyle bir kız canlanıyor gözümde. Sizinde böyle düşünmenize çok sevindim valla.İlke ismini sevdim hem akıllı hem güzel bir kız gözümün önüne geliyor
buglem koymada ne koyarsan koy canım ,
sağlıkla dogsun bebegın
Canım öncelikle çok teşekkür ederim.benım bir kızım daha olsaydı selinkoyacaktım nasip olmadı
Defne çocukluk hayalimdi ancak şu an ortalık Defne kaynıyor. 90'ların Merve'si gibi oldu maalesef. Onun için vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim.Defne lina
Çok teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için.Bana göre çok doğru karar vermişsiniz, ortalık Mina, Hira, Nisa vs. kaynıyor, ben rahatsız edici buluyorum.
İlke hem az, hem Türkçe hem de anlamı güzel.
Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Selin ismini bende çok severim ama eşim benimseyemedi maalesef.Nazlı'lar genelde çok nazlı oluyor, o yüzden düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?