Doğuma Hazırlık Kız isim mevzusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlke ismi çok güzel bence. Benim de sevdiğim isimler arasında. Benim de kızım olacak ben Öykü koyacağım
Öykü ismini bende çok severim. Çok yakın bir arkadaşım koyduğu için hiç düşünmedim bile. Adıyla yaşasın minik. Bizde İlke isminde karar kıldık.

Bunları düşündüm ancak eşim ay olacaksa 'Eylül' olsun diyor çok seviyormuş Bahar'ıda kabul etmedi kendisi. Keşke çocukların ismini sadece anneler koyabilse
Ya ben Eylül ismini çok seviyorum. Eylül koyabilirsiniz benim de kızım olacak yeni ogrendim Eylülde mucizemizi öğrendik

Ben Duru ismini düşünüyorum. Türkçe bir kelime ve anlamı çok güzel. Benim kuzum duru gibi anlamlı olacak. Eylül isimini de çok beğeniyorum ama

Ya ben Eylül ismini çok seviyorum. Eylül koyabilirsiniz benim de kızım olacak yeni ogrendim☺ Eylülde mucizemizi öğrendik ☺
Ben Duru ismini düşünüyorum. Türkçe bir kelime ve anlamı çok güzel. Benim kuzum duru gibi anlamlı olacak. Eylül isimini de çok beğeniyorum ama
Öncelikle sağlıkla gelsin kızınız. Fikirleriniz içinde teşekkür ederim ama ismine karar verdik.'ilke' olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…