- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi agacsizkoalaa
-
Bu isimden de son zamanda çok koyulur oldu, yine de teşekkür ederim.Gülce olabilir
Söylediğiniz isimlerde çok hoş Aylin dışındaİlke çok hoş, kibar bir isim.
Eylül olmasın, baydı maalesef artik.
Sezin, Aylin, Esin gibi isimler de düşünülebilir.
Nesil'in isim olarak kullanıldığını ilk kez duydum. Baya kibar duruyormuş.İlke çok güzel
Benim kızım olsaydı Aybüke Nesil ikisini birden ya da birini seçip koyacaktım
Öykü ismini bende çok severim. Çok yakın bir arkadaşım koyduğu için hiç düşünmedim bile. Adıyla yaşasın minik.İlke ismi çok güzel bence. Benim de sevdiğim isimler arasında. Benim de kızım olacak ben Öykü koyacağım
Alya ismi güzel fakat çok fazla var. Çok standartize oldu. Yine de teşekkür ederim fikriniz için.Bizim evde Ayna ismi dönüyor sağolsun kızım taktı ...Alya ismini seviyorum bende...
İlke de adıyla sağlıklı yaşasın inşaallah. Çok güzel bir isim bence kulağa çok hoş geliyorÖykü ismini bende çok severim. Çok yakın bir arkadaşım koyduğu için hiç düşünmedim bile. Adıyla yaşasın minik.Bizde İlke isminde karar kıldık.
Çok teşekkür ederim, amin.İlke de adıyla sağlıklı yaşasın inşaallah. Çok güzel bir isim bence kulağa çok hoş geliyor
Ya ben Eylül ismini çok seviyorum. Eylül koyabilirsiniz benim de kızım olacak yeni ogrendimBunları düşündüm ancak eşim ay olacaksa 'Eylül' olsun diyor çok seviyormuşBahar'ıda kabul etmedi kendisi. Keşke çocukların ismini sadece anneler koyabilse
Ya ben Eylül ismini çok seviyorum. Eylül koyabilirsiniz benim de kızım olacak yeni ogrendim☺ Eylülde mucizemizi öğrendik ☺
Öncelikle sağlıkla gelsin kızınız.Ben Duru ismini düşünüyorum. Türkçe bir kelime ve anlamı çok güzel. Benim kuzum duru gibi anlamlı olacak. Eylül isimini de çok beğeniyorum ama
Çok güzel isim maşallahÖncelikle sağlıkla gelsin kızınız.Fikirleriniz içinde teşekkür ederim ama ismine karar verdik.'ilke' olacak.
Teşekkür ederim.Çok güzel isim maşallah
Biz de Selin ve Ipek arasinda kalmistik..Esim Selin istiyordu.Ben Ipek istedim.Ipek oldu:))Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Selin ismini bende çok severim ama eşim benimseyemedi maalesef.Nazlı'lar genelde çok nazlı oluyor, o yüzden düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?