Doğuma Hazırlık Kız isim mevzusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilke cok guzel.Ben de anlami guclu bir isim istiyordum.Turkce de guclu kiz isimleri cok az.Bilge,ilke,Beren,Sezen,Ece..Bunlari bulmustum.Hepsi gücü temsil ediyoru.Bilge ,ilke ve Ece esimin akrabalarinin cocuklarina koyduklari isimlermis.Bunu ogrenince uzulerek eledim. ilke cok guzel.Cok da kullanilmiyor.Bence başka isim dusunmeyin.

Ilke harika bir isim..
Listemdeki en sevdigim isimler arasinda..
Ipek, Idil, Melis, Günce, Özgü, Doga, Deren, Asya, Narin, Beste, Ezgi, Selen fikir olsun..
Teşekkür ederim. Beğendiğiniz isimlerin çoğu benimde favori isimlerimdi. İçinden en çok içimize sinen İlke oldu.

Biz de Selin ve Ipek arasinda kalmistik..Esim Selin istiyordu.Ben Ipek istedim.Ipek oldu:))
Adıyla yaşasın miniğiniz İsmi kesin zaten şu an, İlke olacak. Teşekkür ederim bu arada.

Meva Bade Asel Hafsa Rana Hüma Sare Serra Berra hoşuma giden isimler bunları da düşünebilirsiniz.
Bir kaç ay önce bizimde uğraşmız vardı oradan aklımda kalanlar.

Gncl: Karar vermissiniz mesaji okumadan yazmistim.
Hayirli olsun minik meleğin ismi.

Çok teşekkür ederim. Olsun belki okuyan diğer arkadaşlara fikir olur yazdığınız isimler.

Cemre baharın habercisi

Ilke çok güzel, Ilkay da olabilir veya Umay. Saglikla kucağınıza alın, adıyla yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…