Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) iki isim sevmiyorum tek isim olmali ama icime sinen ismi bir türlü bulamadımBen 14 haftalik hamileyim annemin ismi Filiz ilk ismi Filiz olcak ikinci ela düşünüyorum Filiz ela :) eliz lina ada nil bunlar aklıma gelenler
Tşk ederim öneriniz içinNil benim favorim :)
Bunun dışında Duru, Deniz ve Mavi isimleri çok güzel bence.
Teşekkürler Size de hayırlı dogumlar diliyorum aslında tek daha güzel ben anneme düşkün olduğumdan (fazlasiyla) ilk onun ismini düşündüm ela dan da vazgecemedim ondan böyle oldu kısmet bakalım :) defne biray izay bunlar da geldi aklıma sizin için :)Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) iki isim sevmiyorum tek isim olmali ama icime sinen ismi bir türlü bulamadım
Saolun cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun hayırlısıyla en uygun ismi bulurum insTeşekkürler Size de hayırlı dogumlar diliyorum aslında tek daha güzel ben anneme düşkün olduğumdan (fazlasiyla) ilk onun ismini düşündüm ela dan da vazgecemedim ondan böyle oldu kısmet bakalım :) defne biray izay bunlar da geldi aklıma sizin için :)
İnşallah bulursunuz ve hayirlisiyla kucaginiza alırsınız sevgiler :)Saolun cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun hayırlısıyla en uygun ismi bulurum ins
Öneriniz için teşekkür ederimBence zümra
Duru... kizim olsaydi bunu koycaktim. Ipek. Eylul. Zeynep.Merhaba arkadaslar doguma son 40 günüm kaldı kızıma isim bulamadım isim önerir misiniz?
Kolay bisey gibi ama degil karar vermek sonucta hayati boyunca bu isimle yasiyacakBnde çok kararsızım bu isimler arasında:
Arya
Ayza
Beliz
Belce
Şura
Eylül
Hira
Nisa
Nida
Çok var ama bn seçemedim bi türlü
Yosun haric diger isimler var canim ailemizde :)Mina
Yağmur
Nehir
Yosun
Bunlar bizdeki kizlarin adi canim
Evet gerçekten güzel isim anlamıyla beraber ama ailemizde var bu isim de :)Mina inanilmaz uslu bir cocuk buyumuste kuculmus gibi akilli okula bile yasitlarindan 2 yil once basladi su an 9 yasinda ve orta bire gidiyor anlamida guzel arafatta seytan taslanan dagin adi kuranda da geciyor tavsiye ederim kizimin adi hep derim iyiki koymusum ve genelde kimsede yok az kullanilan bir isim
Aynen zormuş KK de sürekli anket yapanlara kızardım koyun bitanesini işte derdim şimdi bn öyle oldum vallaKolay bisey gibi ama degil karar vermek sonucta hayati boyunca bu isimle yasiyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?