En iyisini bulana kadar araştırmaya devam :)Aynen zormuş KK de sürekli anket yapanlara kızardım koyun bitanesini işte derdim şimdi bn öyle oldum valla
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. İsim olarak kriteriniz nedir anlamlı hoş bir isim mi yoksa kimsede olmayan farklı bir isim miMerhaba arkadaslar doguma son 40 günüm kaldı kızıma isim bulamadım isim önerir misiniz?
Amin inşallah anlamı güzel olan hoş bir isim arıyorum icime sinmedi suana kadar bulduklarimHayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. İsim olarak kriteriniz nedir anlamlı hoş bir isim mi yoksa kimsede olmayan farklı bir isim mi
Tuana ilk kızımın ismi evet anlami da cok guzel ikinci kızıma da boyle guzel anlamlı isim ariyorum mehlika nin anlamını bilmiyorum bakicam hemen tsk ederim öneriniz içinHayırlı sabahlar inşallah mehlika nasıl canım tuana anlami cennete ılk dusen yagmur damlasının ismiymiş. Kızına anlamli isimler den sec canim cok onemli bu bence
ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin insallah canim benim :)Bizim de kızımız olacak Allah'ın izniyle adını Ada koyucaz
Tsk ederim öneriniz için hemen anlamına bakiyorum :)
Bnde çok kararsızım bu isimler arasında:
Arya
Ayza
Beliz
Belce
Şura
Eylül
Hira
Nisa
Nida
Çok var ama bn seçemedim bi türlü
Bende bilmiyordum anlamini simdi baktim gercekten guzel isim :)Ay tam bn yazacaktım Erva ismini dün buldum çokta begendim pergamber efendimizin halasının ismiymiş, çok güzel genç kişi,son derece cesur ve yiğit demekmiş anlamları çok güzel sanırım kızıma erva ismini koycaz
Aynen vallahi bn çok begendim ilk defa bir isim içime sindi yani :)Bende bilmiyordum anlamini simdi baktim gercekten guzel isim :)
Lina anlamı hurma fidesinida guzelmıs.
konu sahıbı bır kaç tane sevdiğiniz ismi yzsanız?
En önemlisi de insanin icine sinmesi çünkü evladımıza hayatımız boyunca bu isimle seslenicez bende düsünebilirim gerçekten cok hos isim :)Aynen vallahi bn çok begendim ilk defa bir isim içime sindi yani :)
Aynen cnm hayırlısıyla kucagımıza alırızda bu güzel isimleri koyarız inşanlahEn önemlisi de insanin icine sinmesi çünkü evladımıza hayatımız boyunca bu isimle seslenicez bende düsünebilirim gerçekten cok hos isim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?