Kız isim önerisi olan var mı?

Hayırlı sabahlar inşallah mehlika nasıl canım tuana anlami cennete ılk dusen yagmur damlasının ismiymiş. Kızına anlamli isimler den sec canim cok onemli bu bence

Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. İsim olarak kriteriniz nedir anlamlı hoş bir isim mi yoksa kimsede olmayan farklı bir isim mi
Amin inşallah anlamı güzel olan hoş bir isim arıyorum icime sinmedi suana kadar bulduklarim

Hayırlı sabahlar inşallah mehlika nasıl canım tuana anlami cennete ılk dusen yagmur damlasının ismiymiş. Kızına anlamli isimler den sec canim cok onemli bu bence
Tuana ilk kızımın ismi evet anlami da cok guzel ikinci kızıma da boyle guzel anlamlı isim ariyorum mehlika nin anlamını bilmiyorum bakicam hemen tsk ederim öneriniz için

Ay tam bn yazacaktım Erva ismini dün buldum çokta begendim pergamber efendimizin halasının ismiymiş, çok güzel genç kişi,son derece cesur ve yiğit demekmiş anlamları çok güzel sanırım kızıma erva ismini koycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…