Kız isim önerisi olan var mı?

Bebeğinizi sağ salim kucaginiza alirsiniz inşallah hayatımızda yasayabildigimiz güzel dönemler keyfini çıkartın :)
Amin saol cnm hepimiz inşanlah sagsaglim kavuşuruz. Evt en güzel günler tadını çıkartalım valla kocama herşeyi yaptırıyorum hamilelik sayesinde adam hizmetçim oldu çok keyifli

Amin saol cnm hepimiz inşanlah sagsaglim kavuşuruz. Evt en güzel günler tadını çıkartalım valla kocama herşeyi yaptırıyorum hamilelik sayesinde adam hizmetçim oldu çok keyifli
Ay yazık adama ben kıyamıyorum kocama ama sagolsun istesem de istemesem de elinden gelenin en iyisini yapar esim

Lina anlamı hurma fidesi
Erva anlamı peygamber efendimizin halasınin ismi
Asel anlamı cennetteki bal ırmağı
Asel in anlami o degil. Google da cogu isim cennetle alakali. Ve anlamlari dogru degil. Bu isimler son donemde cok koyuluyor. Yabanci isim gibi olmasi tercih ediliyor. Bence ondan koyuluyor. Turkce olup anlami guzel olanda var. Arya mina alta miray sadece kk da bile cok. Yinede illa ucunden biri olacaksa Erva ya oyum. Linanin anlamida bitki . Her bitki kutsaldir Allah yaratti. Cok begenmiyorum ben. Adiyla yasasin

benimde kızım olacak eylül ayında 2 isim içime sindi ama netleştirmedik henüz.
Belis : aşkın ilk meyvesi demek. ayrıca güzel kadın anlamına geliyor.
Maysa : yaz çiçeği

ilk çocuğumuz olacağı için belis daha yatkın ama diğerinide beğendim kararsızlardayım

benim hoşuma giden isimler . lina , sare, erva, betül, esma, kızım olsa bu isimlerden birini koymak isterdim. tabi anlamları önemli:)

bence kendı adınıza yakın benzer yada eşinizin ismine yakın benzer isimler konuması benım tercihim ,
saglıklı dogumlar olsun inşallahhh darısı bana olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…