• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isimleri

sadece şunu söylemek istedim
Saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Lakin çocukların ilerde dalga geçmeyeceği ve antin kuntin gibi isimleri tercih etmeyin tıpkı Karaca gibi
Bunun okulu var sosyal hayatı var ve çocuklar çok acımasız oluyo isim yüzünden bile zorbalanıyorlar dalga geciyorlar

Kızlar iyi gecelerrr 23 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama asla isim seçemiyorum 🥹 fikirlerinizi yazsanız ne güzel olur ama 🫶🏻 bi tanesine tam karar vermemekle beraber Karaca ismine çok sıcak bakıyorum o kadar onun dışında hiç bişe bulamadım 🫠
Ben Schafer diyorum.

Kızlar iyi gecelerrr 23 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama asla isim seçemiyorum 🥹 fikirlerinizi yazsanız ne güzel olur ama 🫶🏻 bi tanesine tam karar vermemekle beraber Karaca ismine çok sıcak bakıyorum o kadar onun dışında hiç bişe bulamadım 🫠
"Karaca"nın geyikgiller ailesinde yer alan bir hayvan türü olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

sadece şunu söylemek istedim
Saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Lakin çocukların ilerde dalga geçmeyeceği ve antin kuntin gibi isimleri tercih etmeyin tıpkı Karaca gibi
Bunun okulu var sosyal hayatı var ve çocuklar çok acımasız oluyo isim yüzünden bile zorbalanıyorlar dalga geciyorlar
Amin 🙏🏻 Evet o yüzden kesinleştirmedim zaten sadece bana sıcak gelen bi isim

Merhaba. Inanır mısınız o filmi bende çok sevıyorum ve orada ki Karaca isimli kıza bayılırım, bende cok sevıyorum bu ismi. Ama herkes olumsuz:( yanı dalga gecerler doğru.. yoksa ceylan gıbı kız olur yanı neden olmasın.

Kabadayı dimi😍

Eklentiler

• 3292233E-FBCE-45A8-B8C4-9B16C339A790.webp
    3292233E-FBCE-45A8-B8C4-9B16C339A790.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Karaca diye bir hayvan ismi var biliyorsunuz. Ayrıca Karaca porselen takımı muamelesi görebilir, çocuğunuz büyüyünce okulda isminden dolayı zorluklar yaşayabilir. Şimdi ne yazıkki ilkokul öğrencilerinde gördüğüm kilo, isim zorbalaması var...

Karaca diye bir hayvan ismi var biliyorsunuz. Ayrıca Karaca porselen takımı muamelesi görebilir, çocuğunuz büyüyünce okulda isminden dolayı zorluklar yaşayabilir. Şimdi ne yazıkki ilkokul öğrencilerinde gördüğüm kilo, isim zorbalaması var...
Evet porselen takımı muamelesi görmesini asla istemem 💃🏻

Back
X