Doğuma Hazırlık Kiz ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

baybe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
6
0
36
Afyon
Mrhb, burda yeniyim ve nette birsey ararken sik sik buraya yonlendirildim.. Bana yardimci olursaniz sevinirim kafam cok karisik...
6aylik hamileyim, ilk kizimin adi Lamia, ikinci kizimin adi ona uygun olsun istiyorum.
L ile baslayabilir, a bile bitebilir, 5 harfli... icinde ç, ü, ö olmayan isim istiyoruz.
Aklinizda, cevrinizde begendiginiz ve paylasmak istediginiz isimler olursa coook sevinirim.:1:

ben eski isimlere aşığım. Lamia'yı görünce aklıma direk Dilruba geldi. Mebrure, Memduha gibi isimleri de seviyorum. Çoğu kişi beğenmez belki ama bence eski isimler çok güzel :)

leyla olabilir bence...
telaffuzu çok dolu dolu, kulağa hoş geliyor

Leyla guzel ama cevremizde cok.
Derin benimde hosuma gidiyor, ama sorun su: hollandada yasiyoruz ve der in: icine, icindeki anlamina geliyor eglenirler bu isimle

ben ayşe mina koyucam inşallah .. lamia yı görünce mina yıda ona yakıştırdım bence mina koyablirsin. lamia - mina

Mrhb, burda yeniyim ve nette birsey ararken sik sik buraya yonlendirildim.. Bana yardimci olursaniz sevinirim kafam cok karisik...
6aylik hamileyim, ilk kizimin adi Lamia, ikinci kizimin adi ona uygun olsun istiyorum.
L ile baslayabilir, a bile bitebilir, 5 harfli... icinde ç, ü, ö olmayan isim istiyoruz.
Aklinizda, cevrinizde begendiginiz ve paylasmak istediginiz isimler olursa coook sevinirim.:1:

lina....leyla.....sena.....asena......leyli............tuana.............:31:

saolun kizlar, valla ne zormus isim bulmak... Leyda ismi var ama hic bi yerde anlamini bulamiyorum. Bilen varmi?
Lara hosuma gidiyor ama bazenki sitelerde su perisi, diger sitelerde olum perisi diye geciyor... anlayacaniz:52::52::52::52::52::52:
halen karisik kafam :) hhehehhehe

saolun kizlar, valla ne zormus isim bulmak... Leyda ismi var ama hic bi yerde anlamini bulamiyorum. Bilen varmi?
Lara hosuma gidiyor ama bazenki sitelerde su perisi, diger sitelerde olum perisi diye geciyor... anlayacaniz:52::52::52::52::52::52:
halen karisik kafam :) hhehehhehe

leydaya bakayım hemen bulurum. şeyda ve leylanın karışımı gibi :) yunancaymış yani yunanca kökenli. sparta'nın kraliçesi ve truvalı helen'in annesinin adıymış. yunanca orijinal hali leda ama leyda diye geçiyormuş.

esila nur koyabilirsin anlamı yanlış bilmiyosam peygamber efendimizi (s.a.v) cennet kapısında bekleyen meleğin ismiymiş:emir_bebek:

Back
X