Doğuma Hazırlık Kiz ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şimdi internetten anlamına baktımda esila nın "SABAH AKŞAM AN DEMEK" miş :16:

liora da olabilir. benim bir arkadaşımın kuzeninin adını annesi ve babasının adının karıştırarak yapmışlar. yani şöyle atıyorum annesinin adı leyla babasının adı ali. leyli demişler. ya da ayşe ahmet diyeyim, aymet veya ahşe :D illa bir anlamının olması gerekmiyor bence önemli olan sizin beğenmeniz.
ben kızım olsa adını sirelis mara koyacağım :21:

bnce illa ilk kızına uyması için çabalama ortaya çıkan isim içine sinmeyebilir sonra ilerde kızında beğenmezse ismini üzülen sen olursun çerçeveni genişlet bence lamiaya takılı kalma ... ama gerçekten kız ismi bulmak zor:S

Daha önce önerilen Leyla çok güzel.

Kendi ismim olan Esrayi önermek istiyorum, Miraç gecesiyle ilgili bir anlama sahip.

Rabia ismi de Lamia'ya çok uygun.

Beria da olabilir, degisik bir isim.

Bir kaç önerim daha:
Leman
Leyan
Bedia
Ayla
Necla

(Bence modern isimler Lamiayla uyumlu degil!)

Lavinya ver gerçi 5 harfli değil ama antik yunan karakterlerinden biridir kulağa şiirsel geldiğini düşünürüm hep...

Esila ne ya:50: ay lütfen koymayın öyle saçma sapan isimler hem yabancı ozentisi gibi duruyor hem cok itici. Esila ecrin eslem Vs. Kuran'da geciyor diye anlamı olmayan sözcükleri isim diye koyuyorsunuz

Bu Başlığı Takip Edeyim..:32:
Kız Olursa Ne Olacak Bilmiyorum.. :17:

Back
X