Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin öncelikle.
İsme gelince, Nisa koyabilirsin. Kadın(lar) demek. Kur'an-ı Kerim'den de bir sure ismi. Nursena'ya da çok uyumlu bence.
ecrin Allahın hediyesi demektir. benimde kızım olsa ecrinnur koyardım.ecren ismi ücret anlamına geliyor. ecren farklı ecrin farklı.
ecrin Allahın hediyesi demektir. benimde kızım olsa ecrinnur koyardım.ecren ismi ücret anlamına geliyor. ecren farklı ecrin farklı.
canım ben bu ismi çok araştırdım ecrinde ecrende aynı anlamdadır kelimenin kökü ecr den geliyor. ecren ecrin ecre hepsi aynı anlamadır anlamıda ücrettir. yasin suresinin 11. ayetinde yazıyor isterseniz kuran-ı kerimden bakabilrisiniz
yasini okurkenn cümlenin karsılıgına bakrsan cnm en kısa yoldan allahın hediyesi vs benzeri bir kelime görmeyeceksinn.. kiii ta lisedenn beri bu isme hastaydımm iyice arastırmamıss olsam yorum yapmam
Yasin suresinde ecrin geçen kısım:
(11) innema tünzirü menittebe azzikre ve hasiyer rahmane bilgayb febessirhü bimagfiretin ve ecrin keriym
Anlamı : 11. Sen yanliz kabul edenleri, zikre uyanlari ve Rahmândan hasyet duyanlari gayblari ile uyarabilirsin. Onlari bagislanma ve sonsuz ecir ile müjdele.
Bu durumda "ecir" nedir ona bakmak lazım.
Dİyanetin web sitesinden:
"Ecir Nedir?
Yapılan güzel ameller karşılığında Allah'ın kullarına verdiği mânevî mükafattır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?