yani aslında söyle acayım tek basına ücret karsılık anlamına geliyor. kerim Allah ın isimlerinden oldugu için ikisi yanyna Allah ın verdigi gibi karsılık hediye diye bi anlam cıkıyor. ama öyle degil.. ayy kullanıcı adım ecrin konustuklarıma bak ama napayım yani 2008 de girmişim burayabırak mailimde ecrin
Valla kafam karıştı :26:
Ben de kızım olursa ecrin koymayı çok istiyordummmmmm
canım ben bu ismi çok araştırdım ecrinde ecrende aynı anlamdadır kelimenin kökü ecr den geliyor. ecren ecrin ecre hepsi aynı anlamadır anlamıda ücrettir. yasin suresinin 11. ayetinde yazıyor isterseniz kuran-ı kerimden bakabilrisiniz
doğru söylüyorsun. sen öyle deyince biraz araştırma yaptım. hatta dini bir sitede koymayın diyor. insan araştırmadan koymamalı. çünkü ahirette sorumlu oluyormuşsun. anlamsız ve dinimize uymayan isim çocuğumuza yakışmazda.
evet canım ücret gibi anlamı olmayan isimler koyulmaz. sen hangi siteden baktın yani bu ismi koymayın diyen site hangisi bende bi arkadaşa göstercem bana inanmıyorda :)
ve birkaç sitedede var.site ismi verilebiliyormu bilmiyorum. ben "ecrinin arapçası yazdım" ve3. siteye tıkladım orada yazıyor
Benim ismim Esra da dini bir isim. Düsünebilirsiniz, ben çok memnunum ismimden.
Zehra da eskimeyen, güzel bir isim.
arkadaslar ben 4aylik hamileyim ama henuz bebegimin cinsiyetini ogrenmedim... kismetse pazartesi ogrenicez.. erkek olursa ömer koyucaz ama kiz olursa ne koyucaz sorun burda :44: ilk kizimin adi nursena ikinci de kiz olursa hira dusunmustum.. ama ben kulaga hos gelmesinden cok dini anlami guzel isimler ariyorum.. hira isminin dine uygun oldugunu dusunmustum ama taaaakii bayan bi hocanin cikip 'cocuklariniza dag tas ot adi koymayin. mesela hira bi dag ismi uygun olsa peygamberimiz koyardi' demesi uzerinee hayallerim suya dustuuuuusizce hira ismi uygun degilmi yada daha uygun bi isim biliyosaniz benimle paylasinnn lutfeeeenn
arkadaslar ben 4aylik hamileyim ama henuz bebegimin cinsiyetini ogrenmedim... kismetse pazartesi ogrenicez.. erkek olursa ömer koyucaz ama kiz olursa ne koyucaz sorun burda :44: ilk kizimin adi nursena ikinci de kiz olursa hira dusunmustum.. ama ben kulaga hos gelmesinden cok dini anlami guzel isimler ariyorum.. hira isminin dine uygun oldugunu dusunmustum ama taaaakii bayan bi hocanin cikip 'cocuklariniza dag tas ot adi koymayin. mesela hira bi dag ismi uygun olsa peygamberimiz koyardi' demesi uzerinee hayallerim suya dustuuuuusizce hira ismi uygun degilmi yada daha uygun bi isim biliyosaniz benimle paylasinnn lutfeeeenn
Kizlar Selina ya uygun ikinci isim ariyorum. Kisa olsun diyorum ama yakisacak ikinci isimi bulamadim bir türlü Yardim !!!
Rümeysa: Oğlunu peygamberimize hizmetçi olarak veren kadın sahabelerden birinin adıymış, büyük yıldız demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?