Doğuma Hazırlık Kiz ismi ariyrm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azradestan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4
1
1
32
Doğuma iki günümüz kaldı.ama ben daha isim bulamadım.erva.ikra.ravza ve rana arasında kaldim. Sizinde fikirlerinizi almak isteyrm

Ikra sadece "oku" demek. Isim olarak kullanılması pek hoş olmaz.
Sizin listenizde yazan isimlerden en güzeli Rana bence. Erva ve Ravza bana göre kulağa fazlasıyla sert gelen isimler.

Esra ismini önerebilirim.
Esra "gece yolculuğu" demektir. Esra hadisesi miraç gecesinin ilk kademesidir, yani Hz. Muhammed’in Mekke’den Mescid-i Aksa'ya gitmesi.

Seçeneklerinizden Rana daha güzel duruyor. Diğerlerinin telaffuzu zor. Hayırlı doğumlar dilerim.

Teşekkur ederiz .bayadır isim ariyorum en son bunları bulmuştum.ama başka begendgn iz isimler varsa alabilirim

Benim sevdiğim isimleri öneriyorum. .

Zehra , Esra , Zeynep. .

Ikranin anlami dolayisiyla eliyorum.
Erva guzel seceneklerden..
Onun disinda Sare Azra Elif isimlerini begeniyorum..

Sizin secimlerinizden bence en guzeli rana yanina bir isim daha ekleyebilirsiniz ayşe rana gibi benimde kızım olacak bende miray koymayi düşünüyorum

ben kızım olursa aylin koyarım galiba , teleffuzu zor isimler çift isimler ilerde zorluk cıkartıyor bilindik isimler konmasını daha dogru buluyorum

Merhaba bebişiniz doğmuştur 2 gün sonra doğum yapıcam demişsiniz çünkü. Ne koydunuz acaba kızınızın adını ? Seçenekler arasından benimde Rana hoşuma gitti bu arada.

Onerileriniz için tesekkur ederim.daha doğması kızım.doktor yanlış hesapladı herhalde üstünden bir hafta geçti.daha sancim bile yok.ama isim konusunda doğru düzgün emin degilim

Aslında Hira yeni popüler oldu ama yeni bir isim değil ki. Hira güzel Hicret ismini hiç beğenmedim anlamı var ama isim olarak konmasa da olur benim fikrim. Eslem de yine çok koyulan ama hoşuma gitmeyen isimlerden. Uydurma gibi duruyor üzgünüm.
Rana
Hira
Sare
Beren
Pelin
Buket
Sinem
Hümeyra
Mihrimah
Melike
Elvan
Öykü
Kalben

Bunlar benim hoşuma giden isimler. Fikir olsun

Ebrar ismide olabilir.hicret yada hira ismine nasıl bakiyorsunuz peki.
Hicret ismini begenmedim.
Hira ismi icin ise yeni nesil isim diyorlar ama yeni nesil isim degil. Benim on sene once dusundugum isimlerden biri hira biri de ikraydi :)
Anlamina bakin derim. Anlami en guzel hangisiyse onu koyun. Ebrar ismini de esim çok sever.. :)
Ben Sare ismini cok seviyorum. Kziimin ismi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…