Doğuma Hazırlık kız ismi bulmak ne zor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bozden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
60
0
86
İstanbul
Selam kızlar 38+4 haftalığım suyum azalmaya başladığından belki sezeryan olabilirim bu hafta ama hala kızıma isim bulamadık en son bugün eşim Zeynep Ezgi dedi bende Zeynep İpek istedim ama o İpeği kabul etmiyor.Sizce bu isimler nasıl? Soyadımız Özden.Zeynebin yanına Ezgi uyuyor mu yoksa Ezgi sadece olsa daha mı iyi olur ? İki isim olmalı mı yada sadece Zeynep mi olmalı..Kafam çok karışık, bu isim işi içime fenalık getirdi valla ne yapacağımı bilmiyorum kararsızlıktanda gına geldi...Hiç bişey koyasım gelmiyo :50:

canım öncelikle saglıkla dogurur ve buyutrusun inşallah bebegını dıyeyım.bence zeynep özden daha hos duruyor. zeynep ezgi yada zeynep ipek ben hıc 2 isim taraftarı degılım ama sen bılırsın yınede.zeynep guzel bır isim.

canım bizimde kızımız olucak bizde zeynep ece olmasına karar verdik allah izin verirse..
ama zeynep ezgi de çok güzel bence..:71::71:

canım öncelikle saglıkla dogurur ve buyutrusun inşallah bebegını dıyeyım.bence zeynep özden daha hos duruyor. zeynep ezgi yada zeynep ipek ben hıc 2 isim taraftarı degılım ama sen bılırsın yınede.zeynep guzel bır isim.

iki ismi istememin nedeni hani büyüdüğünde hangisini isterse o ismini kullansın diye ama bu seferde hangi isimle hitap etcez sorunu oluyo sanki...Gerçi iki ismi olan bir arkadaşıma sormuştum hiç zorluk çektinmi diye oda hayır canım hangisini isterse onu söylüyom ikisinede alışığım demişti..Bilemiyorum çok kararsızım :50:

ZEYNEP ismi harika...benim kız kardeşimin ismi keşke zamanında ona koyulmasaydı da ben kızıma koysaydım :)) çok çok güzel bence hiç yanına öle isimler koyma tek isim her zaman daha asil bence:40::40:

Ben eger iki isimde ana isim gibiyse Zeynep Ezgi gibi önermiyorum.Zeynep ismi tek başına yeterince mükemmel.Allah saglıkla kucagına aldırsın cici kızını..

adımın ıcınde gül var.. esım kızımız olursa onun adındada gül ismi gecsın ıstıyor...o sebeple kız olursa (gülfem )erkek olursa da yıllardır hayalını kurdugum (canahmed)koyucam ıns..

kızınıza sağlıkla kavuşun....

EZGİ ÖZDEN veya fikir olarak ÖYKÜ ÖZDEN......

ben kizima ne zeynep ne de oyku adini koyardim...
bir kere kiz cocuklarinin 10'da 9'unun adi zeynep :27:
insana gina geliyor artik sen de mi zeynepsin diye...
ezgi de oyle....
bence sadece ipek cok hos durur...ipek cok zarif bir isim...

bence 2 isme gerek yok, moda bu aralar ama cocuklara resmen eziyet...
hem zaten sadece biri kullaniliyor hic bir genc kizin ''adim zeynep ezgi'' dedigini duymadim tek isim en iyisi...

ama bu 3 isimde takilip kalmayin o kadar cok isim var ki kizlar icin...
sanirim arastirma yapmadiniz isimler hakkinda...
Aylin adina ne dersiniz?????? :23:
ben kizima koyabilirim bu ismi cok hosuma gidiyor...
ay ile baslayan tum isimler cok hosuma gidiyor :31:

Son düzenleme:
Back
X