Sağol canim benim düşündüğüm isimlerle kayinvalidem ya dalga geçiyor ya da genelleme yapiyor o ismi tasiyan herkes ayni karakterdeymis gibi..kisacasi kendi ismi konulmasını istiyor.Sare'ye sarelle benzetmesi ve daha neler nelerBenim kizim olursa Almila ,Asena yeğenimin ismi de Elif Pamir çok güzel bence
Cok sağol canim öneriler için fikir oluyor banaKizim olursa ismi ikra nuray olucak Allah in izniyle. Hosuma giden isimlerde var. İsra. Sahra.eylul.buğlem.
Sen de benim çikolatam kızım deSağol canim benim düşündüğüm isimlerle kayinvalidem ya dalga geçiyor ya da genelleme yapiyor o ismi tasiyan herkes ayni karakterdeymis gibi..kisacasi kendi ismi konulmasını istiyor.Sare'ye sarelle benzetmesi ve daha neler neler
Sağol canim bunlar da güzel hepsi güzel ben kararsız kalana kadar babası gider kimliğini çıkartır heraldenil melek geçti içimden:)
Zeynur, cemre, Tuana, :)
Amin inşaAllah canim haklısın 9 ay karninda taşıyan annesi olarak o görev bizimdir ben babasına bile bırakmadım ayolSen de benim çikolatam kızım deumarım bizler böyle kayınvalideler olmayız benim kayınvalidem pamuk gibi bir kadın şanslı kesimdenim bebeğine istediğin ismi koy kimseyi dinleme senin çocuğunu senden çok sahiplenemez kimse Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşaAllah canim haklısın 9 ay karninda taşıyan annesi olarak o görev bizimdir ben babasına bile bırakmadım ayol
bu hamilelik gunlugunu nasil ekliyorsunuz yorumaDilara çok güzel bir isim bence; gönülçelen demek,gönlü hoş eden demek. Kendi adım olmasa bunu koyardımBen kızıma Tanem adını koyacağım eşimle karar verdim,babası onu BirTanem diye sevecek
bu hamilelik gunlugunu nasil ekliyorsunuz yoruma
Teşekkür ederim canimcanım kişisel bilgilerinde hamilelik takvimi var,oraya bebeğin doğacağı tarihi giriyorsun otomatik kendisi ayarlanıyor,yorumlarının altına çıkıyor sonra..ilk üye olduğum gün ben de sormuştum birisine
bu arada yeni farkettim aramızda 10 gün varcanım kişisel bilgilerinde hamilelik takvimi var,oraya bebeğin doğacağı tarihi giriyorsun otomatik kendisi ayarlanıyor,yorumlarının altına çıkıyor sonra..ilk üye olduğum gün ben de sormuştum birisine
Teşekkür ederim canim
bu arada yeni farkettim aramızda 10 gün var
Evet canim daha yeni yeni kıpırdamaları hissediyorum çocuk gibi seviniyorumBirşey değil canım.aaa evet çok yakınmış doğum tarihlerimiz,hareketlerini hissetmeye başladın mı ,ben henüz birşey hissetmiyorum yaa belki de belirtileri var ama ben daha net bişey bekliyorum bilmiyorum,yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim bütün organlarına bakılacak,sen girdin mi ?
Sağol canim benim düşündüğüm isimlerle kayinvalidem ya dalga geçiyor ya da genelleme yapiyor o ismi tasiyan herkes ayni karakterdeymis gibi..kisacasi kendi ismi konulmasını istiyor.Sare'ye sarelle benzetmesi ve daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?