Kız ismi önerileriniz bağyanlar?

Kizim olursa ismi ikra nuray olucak Allah in izniyle. Hosuma giden isimlerde var. İsra. Sahra.eylul.buğlem.

Benim kizim olursa Almila ,Asena yeğenimin ismi de Elif Pamir çok güzel bence
Sağol canim benim düşündüğüm isimlerle kayinvalidem ya dalga geçiyor ya da genelleme yapiyor o ismi tasiyan herkes ayni karakterdeymis gibi..kisacasi kendi ismi konulmasını istiyor.Sare'ye sarelle benzetmesi ve daha neler neler

Sen de benim çikolatam kızım de umarım bizler böyle kayınvalideler olmayız benim kayınvalidem pamuk gibi bir kadın şanslı kesimdenim bebeğine istediğin ismi koy kimseyi dinleme senin çocuğunu senden çok sahiplenemez kimse Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşaAllah canim haklısın 9 ay karninda taşıyan annesi olarak o görev bizimdir ben babasına bile bırakmadım ayol

Dilara çok güzel bir isim bence; gönülçelen demek,gönlü hoş eden demek. Kendi adım olmasa bunu koyardım Ben kızıma Tanem adını koyacağım eşimle karar verdim,babası onu BirTanem diye sevecek

Dilara çok güzel bir isim bence; gönülçelen demek,gönlü hoş eden demek. Kendi adım olmasa bunu koyardım Ben kızıma Tanem adını koyacağım eşimle karar verdim,babası onu BirTanem diye sevecek
bu hamilelik gunlugunu nasil ekliyorsunuz yoruma

bu hamilelik gunlugunu nasil ekliyorsunuz yoruma

canım kişisel bilgilerinde hamilelik takvimi var,oraya bebeğin doğacağı tarihi giriyorsun otomatik kendisi ayarlanıyor,yorumlarının altına çıkıyor sonra.. ilk üye olduğum gün ben de sormuştum birisine

Teşekkür ederim canim

bu arada yeni farkettim aramızda 10 gün var

Teşekkür ederim canim
bu arada yeni farkettim aramızda 10 gün var

Birşey değil canım. aaa evet çok yakınmış doğum tarihlerimiz,hareketlerini hissetmeye başladın mı ,ben henüz birşey hissetmiyorum yaa belki de belirtileri var ama ben daha net bişey bekliyorum bilmiyorum,yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim bütün organlarına bakılacak,sen girdin mi ?

Evet canim daha yeni yeni kıpırdamaları hissediyorum çocuk gibi seviniyorum eşim de merak ediyor ama ne yazık ki daha göze görünür hareketler yok içinde dolaşıp kayması bazen hafif tekmelemeleri oluyor.Genelde dinlenirken hissediyorum uzandığımda mesela.Ayrıntılı ultrasona gecen hafta girdim böbreklerine bile bakıyor de sağlıklı görünüyor dedi çok şükür seninki de öyledir inşaAllah canim

En geç 20 hafta olunca sağlık ocağına git benim bugün tam 20 hafta oldu tetanoz aşımın ilk dozunu oldum 1 ay sonra 2. Dozu varmış

14+1 haftalık hamileyim 1 2 haftaya kalmaz öğrenirim bende eğer kızım olursa nil koymak istiyorum ama tabiki kararsızım.. Almina, mina, elif, su, öykü, masal bunlarda çok güzel :) olurda erkek olursa rüzgar o net

Aynen ben de kararsızım seçemiyorum yakında 2. Kimlikler çıkıyor olmazsa hoşuma giden ismin birini de kendi ismimin yanına yazdiririm. Nasil olsa 2. İsme izin varmış yeni kimlikte

ayyyy neremle güleceğimi bilemedim. ah bu kayınvalideler bebeği kendilerine doğurduğumuzu sanıyorlar heralde
dün akşam eşimin ailesinin evindeydik de birisi kız olcak gibi hissediyorum dedi ben de Hüma'mız mı gelecek dedim (benim istediğim isim) kayınvalidem hemen a a o neymiş öyle dedi. ben de anlamını söyledim hemen bir bozulmalar falan
bir de önceden iki isim koyarız da onun adı söylenmez diye bize hep direktif veriyordu iki isim kullanmak zor oluyor tek isim koycaksınız diye. eşim illa annesinin ismiyle koymak istiyor ama koyarlarsa koysunlar sonuçta ben kendi koyduğum isimle seslenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…