Kız ismi önerileriniz bağyanlar?

ayol elimize ne sictilar da yüzlerine onu sıvayalım benim kaynana kına geceme gelmedi 1 saatlik yol diye bana naptiysa iyi-kötü aynısını kızına da yapsınlar diyorum..eşime diyorum yanlış anlama annemin adı iyi hoş ama ben saygıdan ötürü annemin adını koyamam diyorum onu yumusatiyorum.cocuk bu yeri gelicek kizicaz sonra ordan kaynana o benim adımı taşıyor diye anneligime de müdahale edecek ettirmem

ayy bu kaynanalar ben oğlum olursa rüzgar koyacağım diyorum kadın ıyyy diyor bakar mısınız? ıyy nasıl bir tepkidir tövbe tövbe sanki kadına bok demişim
Onlara sorsan senin agzindan cikan bir "A" bile batiyor.ben kaynanamin oglunu benden kiskanip da bana tavir koydugunu anlayinca sogudum.Esim hamileligimden dolayi ilgi gosteriyor fazlasiyla canin şunu cekti mi gibisinden kaynanam anan da zıkkımın kökünü yesin zaten demesin mi atar yapti Gerçekten iyi kaynanalar da olabilir ben de oğlum olsa yuvası huzurlu olsun isterim kendi adıma..

Benimki itici otoriter arkadaş gibi değil sevdigi zaman yapmacık (en nefret ettiğim) gösteriş meraklısı eşimden çok kaynanami tanıyor olabilirim

Ya Allah var benim kayinvalidemin bir kötülüğü yok, biz iyi olalım diye uğraşıyor hep, kızı olmadığı için beni kızı gibi seviyor ama küçücük bebekleri 30-40 yaşında hayata başlatmaya ne gerek var? sonuçta ben eşim annesine babasına vefa borcunu ödesin diye çocuk doğurmuyorum ki... bu çağda hala bu kadar geri kafalı olmak bana çok saçma geliyor ama yapacak bir şey yok. ne demişler deveciyle konuşan kapısını büyük açar

bu kayınvalide ve kayınpederlerin isimleri neden böyle yaaa düşünsene çocuğun ismi annesinin ve babasının isminden daha klasik, daha eski, daha despot... Allah güzel annemden razı olsun zamanında babaannemin ismini koymak için ısrar ettiklerinde direnmiş de koydurmamış bana

:) aynen valla annemde koydurmamış ezgi olmuş iyi kide ezgi olmuş hayır kadın bir tuhaf ben anlamadım yani hangi ismi sölesek ıyyy dıyor sınırlendım dedım ki fıkrınızı alırız ama son kararı anne baba olarak bız vereceğiz. sustu oturdu

Benim de babaannem çok ısrar etmiş adı Yaşar

kızlar birde size birşey soracağım ben 14+1 haftalık hamileyim dün 7 kere kustum bugun 4 kere artık dayanacak gücüm kalmadı ne zaman sona erecek psikolojım cok bozuldu kendımı çok aciz hissediyorum.

Emira, Hafsa, Berire, Berre, Züleyha

Bunlar da benim sevdiğim kız isimleri :)

senin eşin iyiymiş yine benim eşin yeryüzündeki tek fedakar anneyi kendi annesi sanıyor

kızlar birde size birşey soracağım ben 14+1 haftalık hamileyim dün 7 kere kustum bugun 4 kere artık dayanacak gücüm kalmadı ne zaman sona erecek psikolojım cok bozuldu kendımı çok aciz hissediyorum.
Kusmalar çok olunca hastaneye yatış yapıp serum takıyorlar oradan kaybettiğin sıvı yerine geliyor.Bu önemli tabi doktoruna bir sor istersen yemek bile yapamıyodum ben ilk 3 ay..17. Haftadan sonra tamamen bulantı kusma geçti benim..bi de usutmemeye dikkat et bu havalarda üşütünce bile oluyor aşırı bulantı kusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…