Venüs sanki bir dizide vardı, kuzey güney'de olabilir. Bence güzel isim ama bana kalırsa ı, ş, ö, ğ, ü gibi harflerin olmaması daha iyi. Yine de venüs de güzel valla. :) Ayrıca 3te 1lik dilim gibi elif ayşe zeynep koymayı düşünmediğiniz için tebrik ederim. Hatırlıyorum, orta sonda sınıfta 5 tane tuğba vardı. İnsan özen gösterir biraz di mi ama. :)
Mesajın için teşekkür ederim :) bide klasik isimlerden birini koysam mutlaka etrafımda 1-2 kişide bu isim vardır onları hatırlatsın istemiyorum o yüzden 'Venüs' benim hoşuma gitti :)
venüs çok güsel bi isim güsel olur bencede :) kmseyi de hatırlatmaz bu isim
merhabalarr kızıma beril ismini düşünüyorum kızlarrrr sizce nasıl fikirerinizi almak isterimm :)
Siz bilirdinuz tabi de, ileriyi de düşünerek isim verin bence, ilk, orta,lise, üniversite hayatı olacak,iş hayatı olacak. Belki sizin için toplumun bazı tabulari önemli olmayabilir ama çocuğunuz verdiğiniz isimle birçok farklı kesimle karsilasacak.Bizim din ile ilgimiz yok canım hiçbir dine mensup değiliz dolayısıyla isimde telafuz ve hoşa giden isimlere bakıyorum o yüzden.
Jennifer diyor ve artırıyorumVenüs ve Eva ikisi de güzel
Linda da koyabilirsin
Sağlıkla gelsin yavrunuz
Juliet de hoşuma gitti şuan yaratıcı bir arkadaşım Tomris koydu kızının adını o da hoşuma gidiyor da numarolojiye göre seçmeye çalışıyorum onlerde yer alsın ilk harfler iyidir sanki takıntı benimkiKonu madem hortlamis bi zamanlar benim gibi birileri varmis oh ne guzel.. bende venüs veya juliet dusunuyorum... hatta esim juliet ok dedi de ben cok yabanci diye tereddutteyim hala
Juliet de hoşuma gitti şuan yaratıcı bir arkadaşım Tomris koydu kızının adını o da hoşuma gidiyor da numarolojiye göre seçmeye çalışıyorum onlerde yer alsın ilk harfler iyidir sanki takıntı benimki
Lidya da kulağa hoş geliyor isim konusu insanı çok yoruyor bnce yaHic numarolojiyi dusunmemistim. Juliete henuz alisamadim ama bakalim favorim aslinda lidya
Cnm kusura bakma sayfalarda gezerken gördüm de ben de talia arkadaşa katılıyorum, eğer eşin ve sen de müslümansan 2 si de uygun değil gibi hani orjinal olsun derken ilerde evladımıza sıkıntı olmasın, belki serra, berra, suğra gibi isimler de verebilirsin onlar da çok yaygın değil gibi
Dine göre isim seçmek neymiş ya. Tamam siz müslümansınız ama ya evladınız ilerde sizinle aynı dini görüşe sahip olmazsa. Dinde zorlama yoktur sonuçta. Çocuklara dini isim vermeyi doğru bulmuyorum.Canim affina siginirak bende fikrimi yazmak istedim.bence ikisinide koyma
Cunku ikiside bizim dilimizden ve DINIMIZDEN olan isimler degil.
Misel ismini kim mischele den bozup uydurup turkceymis gibi yazmiz bilemiyorum ama
Bizim ne tturkcemizde nede dinimizde bu isim gecerli.
Eva ise herkesin bildigi gibi havvanin baska dinlerde ve dillerde kullanilis vrrsiyonu
Fakat havva yerine eva koymak bir muslumana yakismaz.cunku ilerde cocugun sorun yasar
Herkes onun hiristiyan yada yahudi oldugunu dusunebilir aciicasi ben cocuguma bu tur isimlrr vermezdim
Bu arada cok ozur diliyorum ben tabiki sizin dininizin ne oldugunu bilemem sadece
Musluman oldugunuzu dusunerek soyledim bu fikirimi.
Ben yurt disinda yasiyorum kizima meryem ismini vermeyi dusunuyordum fakat
Almanlarin maria diye cagirmasindan korkuyorum ikiside ayni anlama geliyor.
Tipki eva gibi havva yerine eva demek meryem yerine maria demek
Ksinin dinini ve irkini yansitir.
Cocuklarimiza verecegimiz isimlrrden biz mesuluz.onlara ilerde utanmiyacaklari
Dinini ve irkini yansitacaklari guzel ve anlamli isimler vermeliz yoksa
Allah muhafaza bunun bedeli cok agir. Iyi dusun kardesim kulaga hos geliyor diye bir gayrimuslim
Ismini cocuguna verme.
Canim affina siginirak bende fikrimi yazmak istedim.bence ikisinide koyma
Cunku ikiside bizim dilimizden ve DINIMIZDEN olan isimler degil.
Misel ismini kim mischele den bozup uydurup turkceymis gibi yazmiz bilemiyorum ama
Bizim ne tturkcemizde nede dinimizde bu isim gecerli.
Eva ise herkesin bildigi gibi havvanin baska dinlerde ve dillerde kullanilis vrrsiyonu
Fakat havva yerine eva koymak bir muslumana yakismaz.cunku ilerde cocugun sorun yasar
Herkes onun hiristiyan yada yahudi oldugunu dusunebilir aciicasi ben cocuguma bu tur isimlrr vermezdim
Bu arada cok ozur diliyorum ben tabiki sizin dininizin ne oldugunu bilemem sadece
Musluman oldugunuzu dusunerek soyledim bu fikirimi.
Ben yurt disinda yasiyorum kizima meryem ismini vermeyi dusunuyordum fakat
Almanlarin maria diye cagirmasindan korkuyorum ikiside ayni anlama geliyor.
Tipki eva gibi havva yerine eva demek meryem yerine maria demek
Ksinin dinini ve irkini yansitir.
Cocuklarimiza verecegimiz isimlrrden biz mesuluz.onlara ilerde utanmiyacaklari
Dinini ve irkini yansitacaklari guzel ve anlamli isimler vermeliz yoksa
Allah muhafaza bunun bedeli cok agir. Iyi dusun kardesim kulaga hos geliyor diye bir gayrimuslim
Ismini cocuguna verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?