ecrin ücret demek,öykü'nün anlamı kısa hikaye o nedenle beğenmiyorum.inci güzel,Elif inci nasıl?
elif duru nasıl ???
ben farklı düşünüyorum. öykü nün daha manevi bi anlamı var bence. deniz,nehir,ırmak gibi isimlerin manası da bildiğimiz birikmiş su topluluğudur. ama birçok kişi için manevı anlamları vardır ve kuşaklar boyunca da çocuklarına koyarlar bu isimleri. güneş,bulut,toprak,rüzgar,yağmur.. sözlük anlamlarına baktığımızda farklı şeyler çıkar hayal ettiğimizde farklı..ecrin ücret demek,öykü'nün anlamı kısa hikaye o nedenle beğenmiyorum.inci güzel,Elif inci nasıl?
Merhabalar..
Sağlıkla gelsin yavrunuz..
ısim;bir boncuktur ve ameller daima niyetlere göredir..Öncelikle bunu belirtelim..
Ecrin karşılık;sevap manalarına gelir..Kökü;ecirdir..
Ecir'de Allah'tan gelen karşılık;mükafat demektir..Ücret in zaten manası bu..Kötü bir yanı yok yani o konuda müsterih olunuz arkadaşlar..
ıkincisi bebekler bizlere Allah'tan gelen en kıymetli;en kutsal armağanlar..
Bizler rahmimize düştükleri ilk andan itibarek muhteşem bir heyecana ve şefkatle süslü duygulara kapılıyoruz..ıçimizden yüreğimizde hangi isim geçiyorsa;hayrı ve manayı da gözeterek o ismi verebiliriz evlatlarımıza..
Yani bir ismin çok yaygın olması sizi caydırmasın derim..Benim için Ceylin inanılmaz değerli mesela..Anlamı ne olursa olsun o eşim ve benim için Cennete açılan kapı :) Demek istediğim bu..
Herkesin Ecrini Ceylini Ayşesi Fatması Elifi özeldir ve ayrı ayrı yerdedir..
Bence seçtiğiniz isimler çok hoş..
Önerilerim:
Elif Ecrin
Derin Öykü
Zeyneb Neva
Reyyan Dila
Nur Lina-Line ( Her ikisi de kullanılabilir..)
Ecrin Sena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?