• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kız ismi tercihi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma isim

• Ceyda

OY: 3 8,1%
  • Cansu

OY: 6 16,2%
  • Melis

OY: 5 13,5%
  • Melisa

OY: 10 27,0%
  • Melina

OY: 11 29,7%
  • Simla

OY: 2 5,4%

• Ankete Katılan
    37
Bence Melis olsun.Benim de ilerde kızım olursa düşündüğüm isimlerden biri.Melis 'in Türkçe de üç anlamı var.Birincisi bal,tatlı şey , sevgili,can. Ikincisi bal arısı. Üçüncüsü ise çayır,Çayırlık.Turk dil kurumunun sitesinde geçmektedir.Isimler ve anlamları için en güvenilir sitedir.Internet çok çeşitli bilgi kaynaklarının olduğu site ama çoğunun da altı boş olduğu ve milletimizde her okuduğuna inandığı ve doğru diye yaydığı için siz internet bilgisi ile isim koymayın ya da İsim koymaktan vazgeçmeyin.Ben öğretmenim bu ismi sevmemin diger nedeni ise bu isme sahip çocuklarda diğer çocuklara göre farklı bir asalet,Kibarlık olması. Hepsinin çok güzel,zarif olmasi.Isimler karakteri etkiler derler.Oneririm.

Kiz bizim ailede bora var ya bende begeniyom ama var ailede bide iki hafta sonra randevum var onu bekliyorum ondàn sonra islahh ararim isim bakalim hayirlisiyla saglikli olsunda vala alah nasip etsin saglikla sihatle alalim kucagimiza
Anlarım cnm iyi hadi bakalim.insallah bu kontrolünde de değişmez cinsiyet gönlündeki olur..

Bence Melis olsun.Benim de ilerde kızım olursa düşündüğüm isimlerden biri.Melis 'in Türkçe de üç anlamı var.Birincisi bal,tatlı şey , sevgili,can. Ikincisi bal arısı. Üçüncüsü ise çayır,Çayırlık.Turk dil kurumunun sitesinde geçmektedir.Isimler ve anlamları için en güvenilir sitedir.Internet çok çeşitli bilgi kaynaklarının olduğu site ama çoğunun da altı boş olduğu ve milletimizde her okuduğuna inandığı ve doğru diye yaydığı için siz internet bilgisi ile isim koymayın ya da İsim koymaktan vazgeçmeyin.Ben öğretmenim bu ismi sevmemin diger nedeni ise bu isme sahip çocuklarda diğer çocuklara göre farklı bir asalet,Kibarlık olması. Hepsinin çok güzel,zarif olmasi.Isimler karakteri etkiler derler.Oneririm.
Cok tesekkurler evet Melis cok ağır basıyor zaten benimde cok hoşuma giden bir isim ;)

Back
X