- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Çok teşekkür ediyorum, Ayza güzel ama söylemi biraz garip öevreden de öyle yorunlar gelince ikilemde kalıyoruz biraz da cocugum ileri de bu ismi sever mi acaba diye düşünüyorum. Ama anlamı da cok hoşuma giden bir isim ay gibi, ay gibi güzel yüzlü kız anlamlarına geliyorBence çok güzel bir isim bulduğunuz isim ama öneri istemişsiniz, Umay olabilir
Bir de naçizane tavsiyem milletin ne dediğiyle hiç ama hiç ilgilenmeyin. Herkes sevdiği ismi kendi çocuğuna koysun başkasınınkiyle ilgilenmesin. kusur bulmaya dünden hazırız. Boş verin başkalarını
Doğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttıbence canınız ne isterse onu koyun ama ayzadır arvendir adasu vs böyle isimlerden uzak durun. bence güzel değiller. isminizle uyumlu isim de olabilir mesela doğa cemre koydu. cemre doğaya düşen kıvılcım. Anlamlı
yaz koyacaktı ya değiştirdi sonradan fatiihle seçtim diye. yani ayza sesli söyleyince hiç kötü gelmiyor. sağlıkla alın kucağınızaDoğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttıYa benim isteğim değişik ama böyle klasik isimleri de istemiyorum arden falan zaten koymam ama anlamı çok güzel ayzanın. O yüzden aklımız ona kayıyor
döndü, satı, saniye gibi isimler olmadıktan sonra neden sevmesin? İçinize sinen ismi koyun, mesela benim koyacağım isimle kuzenimin çocuğunun ismi aynı olacak. Ben yıllardır bu ismi düşünüyordum, o koydu diye koymamazlık yapmıyorumÇok teşekkür ediyorum, Ayza güzel ama söylemi biraz garip öevreden de öyle yorunlar gelince ikilemde kalıyoruz biraz da cocugum ileri de bu ismi sever mi acaba diye düşünüyorum. Ama anlamı da cok hoşuma giden bir isim ay gibi, ay gibi güzel yüzlü kız anlamlarına geliyor
fatihi de affetcek galibayaz koyacaktı ya değiştirdi sonradan fatiihle seçtim diye. yani ayza sesli söyleyince hiç kötü gelmiyor. sağlıkla alın kucağınıza
izleyemedim ya yarın izlixemdndndnfatihi de affetcek galibafragmanda bi şeyler vardı
Anlamı güzel olabilir ama kulağa hoş gelmiyor. Mesela son A harfi uzatılarak mı okunuyor?Doğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttıYa benim isteğim değişik ama böyle klasik isimleri de istemiyorum arden falan zaten koymam ama anlamı çok güzel ayzanın. O yüzden aklımız ona kayıyor
Haklısınız, mesela insanlar da direkt beğenmedim diyolar bu beni sinirlendiriyor biraz. Yahu anne baba olarka karar vermişiz elbette önerilere açığız ama hoşumuza gitmiş buna karar vermişiz beğenmedim değiştirin demek de ayrı bir olaybenim adım Sibel ve inanın bunu bile yanlış söyleyen o kadar çok kişi var kidöndü, satı, saniye gibi isimler olmadıktan sonra neden sevmesin? İçinize sinen ismi koyun, mesela benim koyacağım isimle kuzenimin çocuğunun ismi aynı olacak. Ben yıllardır bu ismi düşünüyordum, o koydu diye koymamazlık yapmıyorum yılda bir kere göreceği bir akraba için sevdiğim ismi niye koymayayım çocuğuma? Benden önce doğurması benim sevdiğim ismi elimden alma hakkı tanımıyor kimseye
evet işte demek istediğim bu, söylemi garip uzatılarak okunmuyor ama yine de garip geliyor. Benim bebeğim isimsiz kalcak galiba seçemiyorum hiç bakıyorum baya baya hoşuma giden 1 tane isim bile yokAnlamı güzel olabilir ama kulağa hoş gelmiyor. Mesela son A harfi uzatılarak mı okunuyor?
Kocam dahil olmak üzere kimseye sormadım kızımın adına karar verirkenHaklısınız, mesela insanlar da direkt beğenmedim diyolar bu beni sinirlendiriyor biraz. Yahu anne baba olarka karar vermişiz elbette önerilere açığız ama hoşumuza gitmiş buna karar vermişiz beğenmedim değiştirin demek de ayrı bir olay
evet işte demek istediğim bu, söylemi garip uzatılarak okunmuyor ama yine de garip geliyor. Benim bebeğim isimsiz kalcak galiba seçemiyorum hiç bakıyorum baya baya hoşuma giden 1 tane isim bile yok
Olması gerekenKocam dahil olmak üzere kimseye sormadım kızımın adına karar verirkenkocama gebelik öncesi diyordum zTen soyadını veriyorsun yeterli diye kız olduğu kesinleştiği an itibariyle, ismi Zeynep dedim ve orada kapandı konu. Hatta fikir dahi sormadığımız eşimin birkaç yakını isim önermeye kalktı, eşim çocuğun ismi belli diyerek kestirip attı konuyu
Teşekkür ederim, Ayza da böyle tam içime sinen tamam bu dediğim bir isim değil o yüzden ben araştırmaya devamAnladım Ayla,Ayça gibi okunuyor.
Dediğim gibi bana çok hoş gelmedi ama siz istiyosunuz belli ki. Siz ve eşiniz karar vereceksiniz, kalan herkese kabullenmek düşer.
İsimsiz kalmaz merak etmeyin:)
Doğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttıYa benim isteğim değişik ama böyle klasik isimleri de istemiyorum arden falan zaten koymam ama anlamı çok güzel ayzanın. O yüzden aklımız ona kayıyor
Neva, rana ,melisa ,yada daha agir diyorsan mihrimah , neslişah ,benim kizim olsa ya almina yada ecem koyucam net degil tabi onlar hosuma gidiyorAyza kötü değil ama unutulacak bir isim ya. Azra derler sürekli ya da Asya sanarlar. Bizim ülke isim konusunda hafıza çok zayıf.
Öykü, Beste yada Tutku ismi tatlış geliyor şimdi bana Türkçe bide.
Toprak, Yade , Mina , Irmak , Mihrimah , Arya gibi isimler de var.
gerçekten öyle hemen unuturlar..Teşekkür ederim öneriler içinAyza kötü değil ama unutulacak bir isim ya. Azra derler sürekli ya da Asya sanarlar. Bizim ülke isim konusunda hafıza çok zayıf.
Öykü, Beste yada Tutku ismi tatlış geliyor şimdi bana Türkçe bide.
Toprak, Yade , Mina , Irmak , Mihrimah , Arya gibi isimler de var.
teşekkür ederim bunlarda çok gzelHazal da olabilir veya ceylin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?