kız ismi

Çok teşekkür ediyorum, Ayza güzel ama söylemi biraz garip öevreden de öyle yorunlar gelince ikilemde kalıyoruz biraz da cocugum ileri de bu ismi sever mi acaba diye düşünüyorum. Ama anlamı da cok hoşuma giden bir isim ay gibi, ay gibi güzel yüzlü kız anlamlarına geliyor

Doğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttı Ya benim isteğim değişik ama böyle klasik isimleri de istemiyorum arden falan zaten koymam ama anlamı çok güzel ayzanın. O yüzden aklımız ona kayıyor

Doğadan ben başka isimler bekkiyordum şaşırttı Ya benim isteğim değişik ama böyle klasik isimleri de istemiyorum arden falan zaten koymam ama anlamı çok güzel ayzanın. O yüzden aklımız ona kayıyor
yaz koyacaktı ya değiştirdi sonradan fatiihle seçtim diye. yani ayza sesli söyleyince hiç kötü gelmiyor. sağlıkla alın kucağınıza

döndü, satı, saniye gibi isimler olmadıktan sonra neden sevmesin? İçinize sinen ismi koyun, mesela benim koyacağım isimle kuzenimin çocuğunun ismi aynı olacak. Ben yıllardır bu ismi düşünüyordum, o koydu diye koymamazlık yapmıyorum yılda bir kere göreceği bir akraba için sevdiğim ismi niye koymayayım çocuğuma? Benden önce doğurması benim sevdiğim ismi elimden alma hakkı tanımıyor kimseye

Anlamı güzel olabilir ama kulağa hoş gelmiyor. Mesela son A harfi uzatılarak mı okunuyor?

Haklısınız, mesela insanlar da direkt beğenmedim diyolar bu beni sinirlendiriyor biraz. Yahu anne baba olarka karar vermişiz elbette önerilere açığız ama hoşumuza gitmiş buna karar vermişiz beğenmedim değiştirin demek de ayrı bir olay

Anlamı güzel olabilir ama kulağa hoş gelmiyor. Mesela son A harfi uzatılarak mı okunuyor?
evet işte demek istediğim bu, söylemi garip uzatılarak okunmuyor ama yine de garip geliyor. Benim bebeğim isimsiz kalcak galiba seçemiyorum hiç bakıyorum baya baya hoşuma giden 1 tane isim bile yok

Kocam dahil olmak üzere kimseye sormadım kızımın adına karar verirken kocama gebelik öncesi diyordum zTen soyadını veriyorsun yeterli diye kız olduğu kesinleştiği an itibariyle, ismi Zeynep dedim ve orada kapandı konu. Hatta fikir dahi sormadığımız eşimin birkaç yakını isim önermeye kalktı, eşim çocuğun ismi belli diyerek kestirip attı konuyu

evet işte demek istediğim bu, söylemi garip uzatılarak okunmuyor ama yine de garip geliyor. Benim bebeğim isimsiz kalcak galiba seçemiyorum hiç bakıyorum baya baya hoşuma giden 1 tane isim bile yok

Anladım Ayla,Ayça gibi okunuyor.

Dediğim gibi bana çok hoş gelmedi ama siz istiyosunuz belli ki. Siz ve eşiniz karar vereceksiniz, kalan herkese kabullenmek düşer.

İsimsiz kalmaz merak etmeyin:)

Olması gereken benim eşimde çok meraklı isim konusunda o yüzden ikimizinde beğendiği bir şey olsun diyorum çevreye zaten bizde sormuyoruz ki, öneri olsa kimseye kızmam ben zaten beğenmedim diye atlıyolar

Anladım Ayla,Ayça gibi okunuyor.

Dediğim gibi bana çok hoş gelmedi ama siz istiyosunuz belli ki. Siz ve eşiniz karar vereceksiniz, kalan herkese kabullenmek düşer.

İsimsiz kalmaz merak etmeyin:)
Teşekkür ederim, Ayza da böyle tam içime sinen tamam bu dediğim bir isim değil o yüzden ben araştırmaya devam

Ayza kötü değil ama unutulacak bir isim ya. Azra derler sürekli ya da Asya sanarlar. Bizim ülke isim konusunda hafıza çok zayıf.
Öykü, Beste yada Tutku ismi tatlış geliyor şimdi bana Türkçe bide.

Toprak, Yade , Mina , Irmak , Mihrimah , Arya gibi isimler de var.

Neva, rana ,melisa ,yada daha agir diyorsan mihrimah , neslişah ,benim kizim olsa ya almina yada ecem koyucam net degil tabi onlar hosuma gidiyor

gerçekten öyle hemen unuturlar..Teşekkür ederim öneriler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…