- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Peki düğün yapmadınızmı iki farklı şehir akrabalar ayrı yerlerde birde uzak 6 saat mesafe nerde düğün olacak sanki çıkmaza girdikAynen dedigin gibi yaptik. Ilk once esimin ailesi tanışmaya geldi, sonra bizimkiler onlari ziyarete gitti. O sirada söz tarihi belirlendi. Isteme sirasinda söz kesildi. Ayrica da bir nisan yapmadik. Ardindan da nikah yaptik.
Biz nerdeyse 6 yıldır beraberiz artık birleşmek istiyoruz nazı kalmadı yani :/Kabul etmeyin. Durumu elveriyorsa ayrı ayrı yapın. Kız almak kolay olmamalı o kadar. Biraz zahmet çeksinler.
benim ailemin oldugu yerde cumartesi gecesi kina yaptik. Kinaya gelinlik giyerek evden ciktim, kiz alma isi orada oldu yani. Gelinlikle kina salonuna gittim kina yakilirken bindalli giydim. Bu sayede ailemin oldugu sehirdekiler de beni gelinlikle gormus oldu. Kina bitince de bindik arabaya gittik esimin memleketine. Zaten sabaha karşı anca orda olduk, dinlenip sabah kuafore falan gittik. Pazar gunu de iste orada dugun yapildi. Bende senin gibi cok dusundum en mantikli yol buyduPeki düğün yapmadınızmı iki farklı şehir akrabalar ayrı yerlerde birde uzak 6 saat mesafe nerde düğün olacak sanki çıkmaza girdik
İsterse 16 yıl olsun. Aynı fikirdeyim.Biz nerdeyse 6 yıldır beraberiz artık birleşmek istiyoruz nazı kalmadı yani :/
Mrb kızlar sevgilimle evlenmeye karar verdik yalnız biz farklı şehirlerdeyiz o izmirde ben bursa ayda bir o geliyor burda geziyoruz ben gidince onların evinde annesiyle falan uzun zamandır tanışıyorum benim biraz işlerim olduğu için 2-3 ay sonra istemeye gelcekler ama uzak mesafe olduğu için ilk tanışma söz nişan hepsi birarada olsun istiyoruz zaten biz sevgilimle çok uzatmakta istemiyoruz sonra nikah diğer yandan ailemde acele etme diyor birde uzak olunca sanki herşeyi acele yapmış gibi gözükeceğiz benim durumumda olan arkadaşlar varmı farklı şehirlerde nişan özellikle nikah düğün için nasıl bir yol izlediniz yardımcı olurmusunuzz
İki şehirde farklı düğün gerçekten çok zor bu nasıl olacak bide biz eşya düğün masrafı kendimiz yapıcaz aileler ufak şeylere destek olur bu işin içinden nasıl çıkçaz bilmiyorumbenim ailemin oldugu yerde cumartesi gecesi kina yaptik. Kinaya gelinlik giyerek evden ciktim, kiz alma isi orada oldu yani. Gelinlikle kina salonuna gittim kina yakilirken bindalli giydim. Bu sayede ailemin oldugu sehirdekiler de beni gelinlikle gormus oldu. Kina bitince de bindik arabaya gittik esimin memleketine. Zaten sabaha karşı anca orda olduk, dinlenip sabah kuafore falan gittik. Pazar gunu de iste orada dugun yapildi. Bende senin gibi cok dusundum en mantikli yol buydu
biz de ailelerden hic bir destek istemedik. Dugun yapmak da istemedik. Esimin ailesi kendisi cok istedigi icin koyde yemek verdiler sadece ona karismadik. Nikah yaptik dugun yerine. Kinada da bir cay bahcesiyle anlaştım, bir cok seyi kendim hazirladim oldukca uyguna geldi.İki şehirde farklı düğün gerçekten çok zor bu nasıl olacak bide biz eşya düğün masrafı kendimiz yapıcaz aileler ufak şeylere destek olur bu işin içinden nasıl çıkçaz bilmiyorum
Biz kardeşim için başka şehire kız istemeye gittik, zaten kardeşim ve gelinimiz aralarında anlaşmış oldukları için ilk gün gittik tanışma ve isteme oldu, ertesi gün aile arası nişan yaptıkPeki düğün yapmadınızmı iki farklı şehir akrabalar ayrı yerlerde birde uzak 6 saat mesafe nerde düğün olacak sanki çıkmaza girdik
İki düğün çok zor söylediğin mantıklı geldi kınayı bursada yapıp akrabalarım gelebilir ama çok yakın akrabalarım bile olsa izmire düğün için geleceklerini sanmıyorum 6 saat :/Biz kardeşim için başka şehire kız istemeye gittik, zaten kardeşim ve gelinimiz aralarında anlaşmış oldukları için ilk gün gittik tanışma ve isteme oldu, ertesi gün aile arası nişan yaptık
Birkaç ay sonra da gelinin memleketinde kına ve nikah , bizim burda düğün oldu
İki düğün de olabilir tabi ama gereksiz masraf
Teşekkür ederim şu mesafeye uygun çözümlerde bulsak harika olcakKuzenim uzak sehirden evlendi.
Once tanismaya geldiler bu arada isteme oldu dayimlar biz bir istisare edelim dediler.bunlar gittiler.
10 gun sonra tekrar geldiler dayimlar kizi veridler ertesi gun nisan oldu bir kac ay sonrada dugun.
Bu arada mutluluklar Allah tamamina erdirsin
Bizimde kına ve nikahtanda olabilir aslında çünkü nerde yapsak tek taraflı insanlar olcakbiz de ailelerden hic bir destek istemedik. Dugun yapmak da istemedik. Esimin ailesi kendisi cok istedigi icin koyde yemek verdiler sadece ona karismadik. Nikah yaptik dugun yerine. Kinada da bir cay bahcesiyle anlaştım, bir cok seyi kendim hazirladim oldukca uyguna geldi.
Bizim kız da İzmir'de idi , kına orda, düğün Ankara da oldu , geldiler canım yaİki düğün çok zor söylediğin mantıklı geldi kınayı bursada yapıp akrabalarım gelebilir ama çok yakın akrabalarım bile olsa izmire düğün için geleceklerini sanmıyorum 6 saat :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?