• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isteme

Canım yanlış anlama ama istemeye gelinmesi belli olan tarih için evlilik teklif edilmesine gerek yok.Evlilik teklifi senin hissetmedigin bir anda gelirse sürprizli şaşırtıcı ve anlamlı olur..Her tarih ayarlandiktan sonra yapılan evlilik teklifinin ne albenisi kaldı ki?

Bencede öyle size katılıyorum ben kabul etmeden kimi istemeye geliyolar mantık olarak :KK51: sevgilime bu konuda hiç bişey söylemedim söylememde ama iki taraflı köprü görevini görünce insan bazen sıkılıyo

Teklif konusunda yazılacaklar yazılmış,katılıyorum.

Deden, annenin babası mı ? Neden illaki dedenden istiyorlar ? Annenden de isteyebilirler..
Dedenle annenin gerginliği böyle bir günün tadını kaçırır.Veya istemeden önce ikisini barıştırın.Hem vesile olur,biz bir aileyiz,siz büyüğümüzsünüz denebilir.

Babamın babası büyük olarak o var ailede bize destek çıktığı için o yokmuş gibi davranamam.Annem zaten gelmem ben istemene gider dedenlerden istenirsin diyo ben başta şaka yapıyo sandım ama iki üç kere konusunu açtım baya ciddi :KK42:

Teklif etse nolacak etmese nolacak, teklif edince nikah dairesine başvuru yapmış olmuyosunuz ki bu kuralı kim koymuş

Bencede kuralı olmamalı o an içten geldiği gibi davranılmalı mesela isteme tarihi belliyken teklif edilmeside saçma bana göre ama inanın çevremdeki herkes bişey diyo cevap verince biraz ağır konuşuyorum bu seferde kötü ben oluyorum

istemeye gelcekler gunu bile belli, teklif mi kalmis ortada?! hatta gec bile kalinmis annendeki de laf yani:KK53: teklifin amaci zaten niyeti belli edip isteme vs yoluna girmek diil mi? ben mi yanlis biliorum lao_O

istemeye gelcekler gunu bile belli, teklif mi kalmis ortada?! hatta gec bile kalinmis annendeki de laf yani:KK53: teklifin amaci zaten niyeti belli edip isteme vs yoluna girmek diil mi? ben mi yanlis biliorum lao_O

Bencede öyle olmalı teklif edildikten sonra aileye söylemeli ama ben babamı geçen sene kaybettim o sırada annesiyle gelip gittiler anneler konuşunca böyle bi hale geldi :KK42:

Bencede öyle olmalı teklif edildikten sonra aileye söylemeli ama ben babamı geçen sene kaybettim o sırada annesiyle gelip gittiler anneler konuşunca böyle bi hale geldi :KK42:
Canim benim uzulme, basin saolsun bu arada. Yani demek istedigim teklif bi anlamda bi formalite sizin hedefe ulasmaniz icin, bi hafta once olmus sonra olmus ne fark eder, canini siktigina degmez:KK68:

Merhabalar çok önemli bi dert değil ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Benim 7 yıllık bi ilişkim var ve mayıs ayında isteme söz nişan olacak.Babamı kaybettiğim için dedemden isticekler.Dedem sevgilim olduğunu biliyo ama henüz birebir konuşmadık.Öncelikle bunu dedeme ne zaman söylemeliyim annen söylesin derseniz annemle konuşmuyolar.İkinci sorumda erkek arkadaşım mayıs ayına kalmadan evlenme teklif edebilir ama annem diyo ki hemen etmesin teklif ettikten 1-2 hafta sonra istemeye gelmeleri gerekiyo.Böyle bi kural mı var? Fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada ikimizde 25 yaşındayız
sen annene bakma :D evlenme teklifinden sonra erkek tarafı ne zmana musait olursa o zaman sana geliriz derler. sende ddene söylersin. büyütülecek birşey degil :D hatta annenden bile isteyebilirler illaaaaa erkekten isteme d iye bir şey söz konusu degil.
ayrıca annene evlilik teklif ettigini söylemesen bile olur :D sadece zamanı söylersin olur biter...
anılarınızın güzel olmasını istiyorsanız bu durumlara rahat yaklaşmak ortamı germemek lazım...

sen annene bakma :KK70: evlenme teklifinden sonra erkek tarafı ne zmana musait olursa o zaman sana geliriz derler. sende ddene söylersin. büyütülecek birşey degil :KK70: hatta annenden bile isteyebilirler illaaaaa erkekten isteme d iye bir şey söz konusu degil.
ayrıca annene evlilik teklif ettigini söylemesen bile olur :KK70: sadece zamanı söylersin olur biter...
anılarınızın güzel olmasını istiyorsanız bu durumlara rahat yaklaşmak ortamı germemek lazım...

Çok teşekkürler :KK36:

Tamam anne dersin sonrasında sevgiline birşey demezsin
Hiç karışılır mı teklife ne anlamı kalıyor yani

Merhabalar çok önemli bi dert değil ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Benim 7 yıllık bi ilişkim var ve mayıs ayında isteme söz nişan olacak.Babamı kaybettiğim için dedemden isticekler.Dedem sevgilim olduğunu biliyo ama henüz birebir konuşmadık.Öncelikle bunu dedeme ne zaman söylemeliyim annen söylesin derseniz annemle konuşmuyolar.İkinci sorumda erkek arkadaşım mayıs ayına kalmadan evlenme teklif edebilir ama annem diyo ki hemen etmesin teklif ettikten 1-2 hafta sonra istemeye gelmeleri gerekiyo.Böyle bi kural mı var? Fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada ikimizde 25 yaşındayız
Kuralı mı olurmuş :)
Halanız falan yok mu dedenizle konuşmaya çekiniyosanız onlar söyleyebilir?

Back
X