düzenleyin isterseniz.Evlendi diye yazmışım.evlenmek üzere tanıştırıldı
basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
Cicek getirmemize gerek var mi demis sizde evet gerekli adettendir deyin.Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
"Bir kere getirdik yine getirmeye gerek var mı" der gibi konuşmuş. Şimdiden bir çiçek için bile arayıp Soran, ileride herşeyi bedavaya getirmeye çalışır gibi geliyor. Kardeşiniz iyi düşünsün acele etmesin. Karşı taraf bana biraz cimri gibi geldi
Çiçek, çikolata veya tatlı her yörede olan birşey. Bunun için arayıp sormak gereksiz geldi açıkçası. Hani canlı veya cansız çiçek mı istersin diye sorulsa tamam ayrıca annesi neden arayıp soruyor?serde cimrilik var belli.
diğer taraftan gerçekten kardeşinin ağladığı gibi layık görmemek var. çok hassas bir konu.
bazı gelenekler yersiz iken bazı geleneklerimiz ise evlilik öncesi ipuçları için yol gösteriyor.
her adet değil ama belli başlı adetler yapılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?