Kız istemeye gelirken çiçek getirilmez mi

Kardeşim diyo ki abla beni yemeğe götürdüyse ben de onu sinemaya götürdüm.hiç bişeyin altında kalmadım diyor

Bir kere getirdik onu kullanın işte geri dönüştürün aynı çiçeği der gibi tövbe est.uc kuruşluk çiçek gelen misafire çay içer mısınız der gibi çok saçma

Gerek var mı dıye sormaları munasebetsızlık
Cıcegınıde cıkolatasını da alacak tabıkı
Boyle kafadakı ınsanlarla asla hayatımı bırlestırmezdım dogrusu
Bı cıcek kadar basıt bırseyı bıle konusuyorsa gerek var mı dıye ohooo

Kayinvalide adayi sacmalamis resmen.. Ne demek gerek var mi? Bi cicek cikolata getiriyorlar onu da getirmesinler madem.. Biz millet olarak herseyi cok ucta yasiyoruz arkadasimin bir arkadasi da 100 tane gul gelmesine ragmen istedigi sekilde gelmedi diye oturmus aglamis istendigi gün.. Hep uc noktalardayiz. Ortamiz yok resmen.

bence gerek yok sızde gelmeyın falan deseydınız cok ayıp ya

Evet, telekonferans yapılırdı yani zahmet etmesinler. Bir de burada bir üye anlatmıştı, kendisini istemeye gelirken çikolata falan getirmemişti de kayınvalide, bahçesinden fasulye ve bir sürü ot toplayıp siyah bir poşete koyup getirmişti. Demek ki gerçekten var böyle garip insanlar.

Arayıp sorması saçma elbette hem de büyük saçma.. Sevgilisinin tavrı ne oldu? Bazen ailelerin saçmalıklarının ceremesini çiftler çekiyor.. Hani sevgilisi annesinin yaptığının ayıp olduğunu kabul edip gönlünü almayı beceremediyse ömrü billah beceremez.. Ama yok hayatım canım haklısın annem büyük hata yaptı onun adına özür dilerim tarzında konuştuysa bence uzatmamak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…