Sevgilisinin tavrı önemli annesini boşverin.. Kadın cahil belli ki..Kardeşime burda yazılanları okuyuyorum.kafası iice karıştı.okuyup yorum yapan herkesden allah razı olsun
klasik memur gelin peşinde cimri erkek ailesi.Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
eşim ve ailesi beni istemeye geldiklerinde hiçbir şey getirmediler.Kardeşime burda yazılanları okuyuyorum.kafası iice karıştı.okuyup yorum yapan herkesden allah razı olsun
+1eşim ve ailesi beni istemeye geldiklerinde hiçbir şey getirmediler.
ne çiçek ne çikolata. ben de önemsemedim, gönüller bir olsun dedim.
sonuç cadı kv, cimri dünürler, asla bir araya gelmiyorum mecbur kalmadıkça.
bedavacılar kadına da evliliğe de önem vermiyor, değersizleştiriyor. eve getirdiği, yedirdiği para kadar bile kıymetli olmuyor.
akıllarınca işk gelirken getirdik negerwk var diyorlarEvlendi diye yazmışım.evlenmek üzere tanıştırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?