Kız istemeye gelirken çiçek getirilmez mi

Kardeşime burda yazılanları okuyuyorum.kafası iice karıştı.okuyup yorum yapan herkesden allah razı olsun

Beni istemeye geldiklerinde ne cicek ne cikolata getirmislerdi bi kuru kurabiyeyle gecistirdiler gorgusuzler Ben o zamanlar hayata toz pembe baktigimdan ve esimi cok sevdigimden takilmamistim o kadar ama sonra ailenin baska gorgusuzluklerinede sahit oldukca sinir oldum. Herkes kultur ve medeniyet sahibi olamiyor ne yazikki ah ahh nedir bizim bu karsi taraflardan cektigimiz

Kardeşime burda yazılanları okuyuyorum.kafası iice karıştı.okuyup yorum yapan herkesden allah razı olsun
Sevgilisinin tavrı önemli annesini boşverin.. Kadın cahil belli ki..

klasik memur gelin peşinde cimri erkek ailesi.
gelinin de parasını yerler bunlar.
bence iyi düşünüp taşınsın ablan.

Nasilsa gorucu usulu tanismislar ask yok ortada kardesine soyle baliklama atlamasin agirdan alsin tanimaya calissin bazen ufacik seyler buyuk ip uclari veriyor ama biz gormek istemiyoruz.
Bir buket yaptirmamak icin bu soruyu sormak ayip ve gorgusuzluk .bu gorgusuzlugu yapan nisan ve ev alisverisinde kim bilir neler yapar eger kardesin devm ederse gorecek o gorgusuz davranislari...

eşim ve ailesi beni istemeye geldiklerinde hiçbir şey getirmediler.
ne çiçek ne çikolata. ben de önemsemedim, gönüller bir olsun dedim.
sonuç cadı kv, cimri dünürler, asla bir araya gelmiyorum mecbur kalmadıkça.
bedavacılar kadına da evliliğe de önem vermiyor, değersizleştiriyor. eve getirdiği, yedirdiği para kadar bile kıymetli olmuyor.

çiçek getirelim mi diye sormak görgüsüzlüğün daniskası. nişan tarihi belirlendiyse biraz daha ileriye atın. eş adayını ve ailesini iyice tanımaya çalışın. bir demet çiçek için bunu yapan düğün hazırlığında neler yapmaz.

+1

Çiçek çok gereksiz birşey onun yerine lokum baklava getirelim mi diye sormuşlardır bence

Sevgili kardelen ben sana kayinvalide adayinin ne dedigini tercume edeyim.

Diyor ki

biz sizin kizi tanimaya gelirken hem cicek hem cikolata aldik gorevimizi yaptik para saydik.ee simdi ikinci kez aynilarini almaya ne gerek hem cicekbu kuruyup gidecek degil mi ama sizin kizs bi cicek yeter.

Çiçeğe gerek yok bebcede ama açıp sorması görgüsüzce olmuş

Belki kötü niyetle sormamıştır kadını tanımıyorum eğer fesatlık peşinde koşan biriyse bilemem sorma niyetini ama kendi halinde sessiz bi kadınsa belki boş bulunup sormuştur.
Yalnız ben en çok kardeşinin görücü usulü evlenmesine takıldım bir de öğretmen demişssin niye böyle bir şey yapıyo ki?

Evlendi diye yazmışım.evlenmek üzere tanıştırıldı
akıllarınca işk gelirken getirdik negerwk var diyorlar

ama zaten tanısmaya gelirken cicek yersiz olmus.benim bi tanıdıgım oglan kızı tanıma sürecinde yemegge cicek götürmüş .annesi cicek zatn cok götürdü ne gerwk var tarzı konusuyordu.mantıksız ama var böyleleri

siz de elbettekız istemede cixek olur desydiniz

siz yinede bırakmayın elden temkini evlenirken birseylerden kısmaya calısacaklar . israftan zaten hazetnem ama rlimizi cebimize atmayalımlarıda sevmem.kız kardesinde acıp bisanlısına desin cicige gerek var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…