Kız istemeye gelirken çiçek getirilmez mi

Beni istemeye gelirken bir çiçek getirmişlerdi 15 kuşaktan tanıdığına hastaneye giderken götürülmez o kadar iğrenç, bayram oldu brn dedim çiçek gelir resmen hastane önünde graf kağıda sarılı iki kasımpatılı çiçekler olur ya ondan getirmişletirdi sallaya sallaya.
Boşver boşver takılma bunlara dediler düğüne bir ay kala attım yüzüğü en sonunda.
Çünkü bu tipler hiç insanlık medeniyet görgü kültür almamış insanlar oluyor.
Kardeşin ömür boyu ağlayacağına iki gün üzülsün daha iyi.
Yüzük yok evlilik yok defetsin başından biran önce.
Üç kuruş çiçeğin pazarlığını yapan yarın işler alışverişe eşya alımına geldimi arapsaçına döner siz delirdiğinizle kalırsınız

Ya kusura bakma ama şu siyah olan cumleye gülecegim kesinlikle medeniyet...Her zaman sunu dusunurum lafla degil davranışla belirtilir bazen dusunceler.....

zeynones ablanı tebrik ediyorum sahsen iyi çıkış yapmış oğlan yuzukten sonra cimrilesti dedin de inş ablan da evlenince bu çıkışlara devam eder...

valla ablam öyle yapacak gibi duruyor şimdilik.. oğlan çok peşinden koştu kaybetmemek için debeleniyor. yüzüğü atacaktı yaptı bir halt yüzünden anında telafi etti.

aynen katılıyorum birkere çiçek getirdik ya 2. gerek var mı ya getirmiş kv. adayı bu kadar küçük birşeyi bile zahmet haline getirip sorma gereği duyan kişiler ileride daha önemli şeylere gereksiz muamelesi yapıp almak istemezler.

Öyle bir yüzsüzce davranışları oluyorki herşeyi kafasına göre yapmaları, üzerine düşen vazifeleri yapmamaları çiçeği böceği bile unutuyorsunuz o sinirle.
Çiçek olayında bana denen cümle aynen şuydu, saksıda alsam olurmu o bari alınca duruyor, öteki iki günde çöpe resmen çöpe okadar para. Sanki bin tl lik orkide alıyormuş almış gibi.

bence de cok görgüsüzler.kardeşim nişanlancağı cocuğa cıtlatmış.annem öle demek istememiştir falan demiş.tabi getircez falan demiş.sonları ne olur hayırlısı ama içimize cok da sinmiyo.ama kardeşim de olmıycak diye kesip atmıyo

Görgüsüz demek cimri demek, cimri demek insana degil paraya deger vermek demek. Bence biraz daha uzatin. Bahaneler falan koyun istemeye gelmesinler. Biraz daha tanısın kardrsiniz. Cimri ve gorgusuz biriyle omur gecmez.

Bunun bize sorulacak kismi bu degildi. Annenizi aramislar annenizde tabiki getirilecek diyecek ve konu kapanacak. Bu kadar dallanip budaklanacak bir konu degil. Ha kadin almiyoruz der anlarim.

Evlendi diyorsun,daha neye ağlıyor kardeşin,nostalji mi yapıyor?

Evet,sorun çiçek değil,bakış açıları.Bir tanıdığın kızına,o zamanlar petrollerde verilen cam kase takımını getirmişler,o da yolda benzin alınca verilmiş,evden boş çıkılmış yani, üzerinde logosu da var
Neyse kız seviyordu,evlendiler ama kırmızı gömlek gibi yeninden yakasından sırıtan cimrilik,ayan beyan ortaya çıktı.İller arası bebeğiyle yolculuk yapan kızın cebindeki parayla,ben güvenip pazara çıkamam,o derece yani.Durumları da yok değil, iyi kazanan aile şirketi...

Bişi dicem niye ağlıyor ki. Onların sorması da garip yani ne soruyosun al çiçeği gel işte kaç kuruş. Valla şimdiden iki kuruşun hesabını yapıyorlarsa kardeşinin vay haline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…