- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
sonra evlendiniz mi peki çok merak ettimbiz bunu duyduk mesela. çok acı değil mi...
Şakaa ?
gerçekten
ablama nişanlı kişisi demiş ki gelinlik falan çok gereksiz masraf. olmasa ne olur.
(ki bu adam yüzük taktıktan sonra değişti, yüzük takılana kadar hep iyi şeyler aldı etti. sonra aileler müdahil olunca bir anda cimrileşti. )
ablam da gelinliksiz gelin gördüysen onunla gidip nikah günü alırsın demiş. (ki ablam çok yakın arkadaşımızdan alacaktı gelinliği, çok beğenmişti. hiç seslenmedim dedi.) hala evlenmeyi düşünüyorsan ben de pahalı bir pırlanta gördüm ablamın zevki tam :) onu aldır gelinliğin yerine bunu hak ediyor dedim. altın alsan ona da göz diker dedim. :) pırlanta al deyince gözleri dikildi zaten oğlanın... ama alacak.
sonra evlendiniz mi peki çok merak ettim
doģrudur inanirim hertürlü insan var,inşallah bunu duyupta evlenilmemistir o kişiyle
Beni istemeye gelirken bir çiçek getirmişlerdi 15 kuşaktan tanıdığına hastaneye giderken götürülmez o kadar iğrenç, bayram oldu brn dedim çiçek gelir resmen hastane önünde graf kağıda sarılı iki kasımpatılı çiçekler olur ya ondan getirmişletirdi sallaya sallaya.
Boşver boşver takılma bunlara dediler düğüne bir ay kala attım yüzüğü en sonunda.
Çünkü bu tipler hiç insanlık medeniyet görgü kültür almamış insanlar oluyor.
Kardeşin ömür boyu ağlayacağına iki gün üzülsün daha iyi.
Yüzük yok evlilik yok defetsin başından biran önce.
Üç kuruş çiçeğin pazarlığını yapan yarın işler alışverişe eşya alımına geldimi arapsaçına döner siz delirdiğinizle kalırsınız
Ya kusura bakma ama şu siyah olan cumleye gülecegimkesinlikle medeniyet...Her zaman sunu dusunurum lafla degil davranışla belirtilir bazen dusunceler.....
zeynones ablanı tebrik ediyorum sahsen iyi çıkış yapmış oğlan yuzukten sonra cimrilesti dedin de inş ablan da evlenince bu çıkışlara devam eder...
evlendikten sonra degisiyor cogu insan. basta herkes pamuktur pamukvalla ablam öyle yapacak gibi duruyor şimdilik.. oğlan çok peşinden koştu kaybetmemek için debeleniyor. yüzüğü atacaktı yaptı bir halt yüzünden anında telafi etti.
aynen katılıyorum birkere çiçek getirdik ya 2. gerek var mı ya getirmiş kv. adayı bu kadar küçük birşeyi bile zahmet haline getirip sorma gereği duyan kişiler ileride daha önemli şeylere gereksiz muamelesi yapıp almak istemezler.Beni istemeye gelirken bir çiçek getirmişlerdi 15 kuşaktan tanıdığına hastaneye giderken götürülmez o kadar iğrenç, bayram oldu brn dedim çiçek gelir resmen hastane önünde graf kağıda sarılı iki kasımpatılı çiçekler olur ya ondan getirmişletirdi sallaya sallaya.
Boşver boşver takılma bunlara dediler düğüne bir ay kala attım yüzüğü en sonunda.
Çünkü bu tipler hiç insanlık medeniyet görgü kültür almamış insanlar oluyor.
Kardeşin ömür boyu ağlayacağına iki gün üzülsün daha iyi.
Yüzük yok evlilik yok defetsin başından biran önce.
Üç kuruş çiçeğin pazarlığını yapan yarın işler alışverişe eşya alımına geldimi arapsaçına döner siz delirdiğinizle kalırsınız
Öyle bir yüzsüzce davranışları oluyorki herşeyi kafasına göre yapmaları, üzerine düşen vazifeleri yapmamaları çiçeği böceği bile unutuyorsunuz o sinirle.aynen katılıyorum birkere çiçek getirdik ya 2. gerek var mı ya getirmiş kv. adayı bu kadar küçük birşeyi bile zahmet haline getirip sorma gereği duyan kişiler ileride daha önemli şeylere gereksiz muamelesi yapıp almak istemezler.
Görgüsüz demek cimri demek, cimri demek insana degil paraya deger vermek demek. Bence biraz daha uzatin. Bahaneler falan koyun istemeye gelmesinler. Biraz daha tanısın kardrsiniz. Cimri ve gorgusuz biriyle omur gecmez.bence de cok görgüsüzler.kardeşim nişanlancağı cocuğa cıtlatmış.annem öle demek istememiştir falan demiş.tabi getircez falan demiş.sonları ne olur hayırlısı ama içimize cok da sinmiyo.ama kardeşim de olmıycak diye kesip atmıyo
Evlendi diyorsun,daha neye ağlıyor kardeşin,nostalji mi yapıyor?Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
Sanki gereksizse,başlarında parçalayacak kızın annesi...2.defa Getirilirmi getirilmez mi tartışılırda arayıp sormaları biraz saçma ?
Evet,sorun çiçek değil,bakış açıları.Bir tanıdığın kızına,o zamanlar petrollerde verilen cam kase takımını getirmişler,o da yolda benzin alınca verilmiş,evden boş çıkılmış yani, üzerinde logosu da varNasilsa gorucu usulu tanismislar ask yok ortada kardesine soyle baliklama atlamasin agirdan alsin tanimaya calissin bazen ufacik seyler buyuk ip uclari veriyor ama biz gormek istemiyoruz.
Bir buket yaptirmamak icin bu soruyu sormak ayip ve gorgusuzluk .bu gorgusuzlugu yapan nisan ve ev alisverisinde kim bilir neler yapar eger kardesin devm ederse gorecek o gorgusuz davranislari...
Biraz cimriler heraldeSanki gereksizse,başlarında parçalayacak kızın annesi...
Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?