Kv bi tuhaf .böle bişey nasıl sorulur.annemler de kardeşim de cok kızgın.emin değil kararsız
Bi aile dostumuzun aracılığı ile tanıştılar.kardeşim evlenmek istiyo gibi .annem çiçek getirip getirmemeyi size bırakıyorum demiş
Henüz yolun başında küçük hesaplarla uğraşmaya başlamış
anacıııımm soruya bak dügun icin de gelinliğe gerek var mı diye soracaklar heraldeMrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
Mrn kızlar.konuyu kız kardeşim için acıyorum.görücü usulü ile kendi gibi öğretmen birisi ile evlendi.neyse görüştüler anlaştılar.aileler tanışşın denildi.bize geldiler.gelirken tabi çicek ve çikolata getirdiler.biz de cok güzrl ağırladık.neyse artık istemeye gelicekler.kv annemi aramış gelirken çiçek getirmemize gerek var mı demiş.tabi biz şok olduk.durumları da kötü değil.kardeşim cok üzgün.basit bi olay gibi duruyo ama ben bi çiçeği bile haketmiycek miyim diye ağlıyo
anacıııımm soruya bak dügun icin de gelinliğe gerek var mı diye soracaklar heralde
biz bunu duyduk mesela. çok acı değil mi...
HAYIRLI OLSUN KARDESINIZIN YENİ GORGUSUZ VE YUZSUZ KAYINVALIDESI
BENCE İLİŞKİSİNİ BİR KEZ DAHA GÖZDEN GECIRSIN
doģrudur inanirim hertürlü insan var,inşallah bunu duyupta evlenilmemistir o kişiylebiz bunu duyduk mesela. çok acı değil mi...
VALLAHİ SİNYAL VERMEYE BAŞLAMIŞLAR BENCE DORTLULERI YAKMADAN UZAKLASIN DERİMŞakaa ?
Aynen balık bastan kokuyor diyecektim de vazgectim oysa ki neticede bastan bazi seyleri kabullenmek istemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?