Kız kardeş ile yakın olma

Degil mi. Davet ederek hata yapıyorum.Birde anneme giderken illaki onun vardiyesine denk gelmeye çalışmayacagım. O görüşmemeyi problem etmiyorsa bende etmem.
Aynen etmeyin bence de. Ki muhtemelen hep verici taraf siz olduğunuz için tam olarak değerinizin farkında değil. Siz kendinizi geri çekince değerinizi anlar belki bir ihtimal

Dediğim gibi sizi dışarıda vakit geçirecek kişi olarak görmüyor kardeşiniz. Gönül ister ki öyle olmasın ama buna yapılacak birşey yok.
Çagırsanizda gelmiyormuş zaten, bundan sonra çağırmasanız da olur. Kardeşiniz için birşey farketmez. Siz en azından çağırıyorum gelmiyor diye üzülmemiş olursunuz.
Haklısınız çok teşekkür ederim. Beni telefonda dert anlatacak biri olarak görüyor. Bir olay olunca açana kadar arıyor.

Aynen etmeyin bence de. Ki muhtemelen hep verici taraf siz olduğunuz için tam olarak değerinizin farkında değil. Siz kendinizi geri çekince değerinizi anlar belki bir ihtimal
Sanmıyorum anlayacagını.En son 6 ay önce tavır aldım konuşmadım
Şirinlik yapıyor.
Gitsin arkadaşları ile gezsin

Merhaba herkese.Benim bir kız kardeşim var.Aramızın iyi oldugunu sanıyorum. Arar, her şeyini anlatır falan.Bize gelir gider.Bunda sorun yok.
Kız kardeşimin 3 yıldır aracı var.Ve araba olduğundan beri 1 kez kız kıza ne denize gittik ne gezmeye gittik.Para konusunda üzerime düşeni yaparım, onda problem yok.
Geçen biz denize gittigimizde kardeşimi de çagırdım.Kız arkadaşım, kardeşin sen ben onun arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşim,manyak mı o ya dedi.Bana da sen artık evlisin, gidemem dedi. Eşim bu arada gezmemi falan asla problem yapmaz Bunu gayet iyi biliyor.
Bugün konuşurken laf arasında 2 kez denize gittigini ve haftaya tekrar gidecegini söyledi.Ve ikisini de benden saklamış.Bana söylemiyor.Ve arkadaşının kocası çocugu ile gitmiş.Çoluk çocuk gittik dedi.Bu arada eşimle iyi anlaşır.Derdi oldu mu koşar gelir falan. Ama bu tarz planlar yapmaz.
Kırılmakta haksız mıyım? Sadece annemin evinde görüşürüz ya da o arada bize gelir.Sadece paylaşmak istedim. Saklamasına bozuldum.
Aılecek gıtmısler bence kırılcak bısey yok.Yanı muhafazakar herhlde kocası,kız kıza neden denıze gıdılmesın yahu?

Konuştum. Sen artık evlisin diyor.
Birlikteyken çokmu bahsediyosun evlilik hayatından? Ev işleri? Koca meselesi? Veya klasik evli hayat hikayeleri? Bugün ne yapsam yemeğe gibi? Bu yüzden aşırı sıkılmış olabilir. Biz bekar kızların kafası gezme tozmada kıyafet alışverişte eğlenmekte oluyor. Benimde vardı böyle arkadaşım. Aşırı sıkıldım onun bu konularından, eskisi gibi görüşmüyorum artık.

Birlikteyken çokmu bahsediyosun evlilik hayatından? Ev işleri? Koca meselesi? Veya klasik evli hayat hikayeleri? Bugün ne yapsam yemeğe gibi? Bu yüzden aşırı sıkılmış olabilir. Biz bekar kızların kafası gezme tozmada kıyafet alışverişte eğlenmekte oluyor. Benimde vardı böyle arkadaşım. Aşırı sıkıldım onun bu konularından, eskisi gibi görüşmüyorum artık.
Hayır bahsetmiyorum.Zaten ev yemek muabbeti beni de çok sıkıyor.Aslında ben bekarkendebu şekildeydi.
Geçenlerde annemde kalmıştım.O da saç boyatacaktı. Arkadaşı ile gitti mesala

Ben kızkardes evlı sandım pardon.
O daha fena.Yanı sızınle gelmeyip evlisiniz diye,arkadasıyla gitmesi esi varken daha mantıksız.
İşte çoluk çocuk gittik dedi.Birde eşimi sever, sohbetini falan.
Nişanlanmak üzereyken ayrıldığında falan hep destek oldum. Bunları başa kalkmak için degil, zor zamanlarında yanında oldugumu söylemek için anlatıyorum.En kötü günlerinde yanında oluyorum. Ama iyi günde yüzüme bakmıyor.
Haftaya yıllık izne çıkacak.Arkadaşlarıyla kampa gidecekmiş. Benden çadır istiyor.

İşte çoluk çocuk gittik dedi.Birde eşimi sever, sohbetini falan.
Nişanlanmak üzereyken ayrıldığında falan hep destek oldum. Bunları başa kalkmak için degil, zor zamanlarında yanında oldugumu söylemek için anlatıyorum.En kötü günlerinde yanında oluyorum. Ama iyi günde yüzüme bakmıyor.
Haftaya yıllık izne çıkacak.Arkadaşlarıyla kampa gidecekmiş. Benden çadır istiyor.
Iste sızı ıhtıyac halınde ılk kosulacak kısı olarak goruyor.Bence sız de cok paralamayın kendınızı.

Iste sızı ıhtıyac halınde ılk kosulacak kısı olarak goruyor.Bence sız de cok paralamayın kendınızı.
Artık bugünde sonra koşmam birşeyine.Davet etmem. Bu 1 2 34 5 degil. Sürekli olan birşey.Bende kendi arkadaşlarımla takılırım.Ben kardeşimle anı biriktireyim istedim, hayırlısı

Hayır bahsetmiyorum.Zaten ev yemek muabbeti beni de çok sıkıyor.Aslında ben bekarkendebu şekildeydi.
Geçenlerde annemde kalmıştım.O da saç boyatacaktı. Arkadaşı ile gitti mesala
Acaba eşinizle bi alakası varmı bu durumun ? Hani ben olsam açık açık konuşurdum, eşimle bi derdinmi var oyüzdenmi benden uzak duruyorsun diye. Yoksada, seninle gezmeyi sevmiyodur açıkçası. Arkadaşlarıyla daha çok eğleniyodur. Hani ablasısın tabiki en zor zamanında sen olcaksın yanında. Bu zamana kadar yaptığın doğru, ve o böylel yapsada sen yinede ablalığından vazgeçme🌸 aile bağı önemlidir.

Acaba eşinizle bi alakası varmı bu durumun ? Hani ben olsam açık açık konuşurdum, eşimle bi derdinmi var oyüzdenmi benden uzak duruyorsun diye. Yoksada, seninle gezmeyi sevmiyodur açıkçası. Arkadaşlarıyla daha çok eğleniyodur. Hani ablasısın tabiki en zor zamanında sen olcaksın yanında. Bu zamana kadar yaptığın doğru, ve o böylel yapsada sen yinede ablalığından vazgeçme🌸 aile bağı önemlidir.
Aile bagı oldugunu düşünmüyorum ben artık.Paylaşım yok artık aramızda. Millet kardeşiyle nasıl geziyor tozuyor.
Eşimle sorun yok eminim. Benımle gezmeyi sevmıyor bence

açıkçası kardeşiniz sizi pek sallamıyor keyfine bakıyor.

ben olsam aradığında ya açmam yada kısa keserim işim var diye. görüşmek içinde çabalamam. ben darlandım siz anlatınca. kardeş bile olsa rest çekmeyi bilmek lazım

açıkçası kardeşiniz sizi pek sallamıyor keyfine bakıyor.

ben olsam aradığında ya açmam yada kısa keserim işim var diye. görüşmek içinde çabalamam. ben darlandım siz anlatınca. kardeş bile olsa rest çekmeyi bilmek lazım
Bugün aradı, açmadım.Büyük ihtimalle arabası bozulduğu, toplu taşıma illa gitmek zorunda kaldıgı için, dert yanmak için aradı.
Bende onu sallamamayı düşünüyorum. Zaten gittigim hiçbir yere çagırmayacagım artık
Arkadaşım, sen ben kardeşin arkadaşı denize gideriz dedigin de manyak mı o dedi kardeşim.Herkes kendi arkadaşı ile takılsın en iyisi

Konuştum. Sen artık evlisin diyor.
Bence sizin ailenizde bir wikintiya sebep olmak istemiyor. Büyük ihtimalle anne baba da onun kulağını çekmiştir. O artık evli öyle alıp eşi yokken bir yerlere götürme araları soğur gibisinden. Sonuçta eşler bu konuda bir ses çıkarmıyor iki ses çıkarmıyor sonra en minnoşu bile kaplan kesiliyor ve sizin yerinize, sizin gezip dolaştığınız kisileri gözüne göz ediyor.

Back
X