- 1 Ocak 2017
- 167
- 234
- 103
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Ayda bir,2 ayda bir gorusuyorsaniz siz çağırınca da gelmiyor demek ki.Bosverin kardeşin dahi olsa tek tarafın İstemesiyle samimiyet olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki böyle birşey yok. Böyle şey mi olur. Bekarkende aynıydı kardeşim. Şuan bahanesi bu işte.Bence sizin ailenizde bir wikintiya sebep olmak istemiyor. Büyük ihtimalle anne baba da onun kulağını çekmiştir. O artık evli öyle alıp eşi yokken bir yerlere götürme araları soğur gibisinden. Sonuçta eşler bu konuda bir ses çıkarmıyor iki ses çıkarmıyor sonra en minnoşu bile kaplan kesiliyor ve sizin yerinize, sizin gezip dolaştığınız kisileri gözüne göz ediyor.
Yok çagırsam da gelmiyor. Görüşmeler zaten evde geçiyor. Bu sene bende yogun çalışacağım. Görüşmemiz çok zor olacak.İşte yaz tatilinde bişeyler yapabilirdi. Maalesef benimle hiçbir plan yapmıyor.Ayda bir,2 ayda bir gorusuyorsaniz siz çağırınca da gelmiyor demek ki.Bosverin kardeşin dahi olsa tek tarafın İstemesiyle samimiyet olmaz.
Sen evlisin senle gitmiyor ama arkadasi cokuk cocuk hepsiyle gidiyor, kadin evlenmeden mi yapmis o cocuklariSordum da sen artık evlisin dedı. Bunu dedıkten sonra benden gizli saklı arkadaşının eşi çocugu falan deniz gitmişler. Çoluk çocuk denize gittik dedi.
Sanmıyorum kıskanacağını.Gitmemek için bahanesi onun. Birde bu eski nişanlı adayı ve o onun arkadaşı ile denize gitmişti. Bu arkadaşta sonrasında kardeşime yazmıştı. Yani nasıl güvenilmez insanlarla gittigini anlatmak istiyorum.Sen evlisin senle gitmiyor ama arkadasi cokuk cocuk hepsiyle gidiyor, kadin evlenmeden mi yapmis o cocuklari
Baya bahane aramis iste senle olmak istemiyor, sende israr etme. Kiz kardesin seni kiskaniyor olabilir mi?
Doldurmak gibi olmasin ama bu kiz seni baya kullaniyor, seni aglama duvari niyetine kullaniyir ve guzel seyler yapmiyor senle…bunun bir sebebi vardir. Kimse dert dinlemez kolay kolay.. ayrica evin sahibi yokken evde balik raki.. bunu teklif etmesi bile sacma geldi bana.. iyi niyet gostermis ablan enisten kotuye kullanmaya calisma yani..ha senin evin sonucta sen karar verirsin. Iyilikten maraz doguyor benceSanmıyorum kıskanacağını.Gitmemek için bahanesi onun. Birde bu eski nişanlı adayı ve o onun arkadaşı ile denize gitmişti. Bu arkadaşta sonrasında kardeşime yazmıştı. Yani nasıl güvenilmez insanlarla gittigini anlatmak istiyorum.
Mesela üniversite konusunda benden fikir alır, lise kpss girecek pdf ister, iş yerini sorunlarını anlatır, ayrılık acısını gelir anlatır, eşim al alkolünü başka yerde içme gel bizde iç der. Biz tatile giderken anahtarı kardeşime bıraktık.Bana dedigin, iş yerindekileri sana getircem, balkonda rakı balık yapacagız, sorma diye bişey yok. Bende hayır dedim. Bu yüzden kavga ettik. Düşününce kötü anlarında arayıp soruyor. Onun harici bir paylaşım yok. Haftaya yıllık izine çıkacak. Görüşmeyiz bile.
Bu saatten sonra ısrar degil, teklif bile etmem ben.Onunla wcye bile gitmem.
Evet sırf evde rakı balıga hayır dedim diye şiddetli kavga ettik.Ve bizim alt komşu falan biraz kıl.Kardeşim sesini de tam ayarlayamıyor. Yüksek sesle konuşacaklar, içecekler.Bu yüzden kavga ettik.Doldurmak gibi olmasin ama bu kiz seni baya kullaniyor, seni aglama duvari niyetine kullaniyir ve guzel seyler yapmiyor senle…bunun bir sebebi vardir. Kimse dert dinlemez kolay kolay.. ayrica evin sahibi yokken evde balik raki.. bunu teklif etmesi bile sacma geldi bana.. iyi niyet gostermis ablan enisten kotuye kullanmaya calisma yani..ha senin evin sonucta sen karar verirsin. Iyilikten maraz doguyor bence
Bazi insanlarin hayatinda olmamasi daha iyidir belki, zarari coksa egerSanmıyorum kıskanacağını.Gitmemek için bahanesi onun. Birde bu eski nişanlı adayı ve o onun arkadaşı ile denize gitmişti. Bu arkadaşta sonrasında kardeşime yazmıştı. Yani nasıl güvenilmez insanlarla gittigini anlatmak istiyorum.
Mesela üniversite konusunda benden fikir alır, lise kpss girecek pdf ister, iş yerini sorunlarını anlatır, ayrılık acısını gelir anlatır, eşim al alkolünü başka yerde içme gel bizde iç der. Biz tatile giderken anahtarı kardeşime bıraktık.Bana dedigin, iş yerindekileri sana getircem, balkonda rakı balık yapacagız, sorma diye bişey yok. Bende hayır dedim. Bu yüzden kavga ettik. Düşününce kötü anlarında arayıp soruyor. Onun harici bir paylaşım yok. Haftaya yıllık izine çıkacak. Görüşmeyiz bile.
Bu saatten sonra ısrar degil, teklif bile etmem ben.Onunla wcye bile gitmem.
Saklasa söylemez ama her planı siz onunla yapıyorsunuz diye o da sizinle yapmak zorunda değil ki. Kız kardeşim yok ama abilerimle çok yakınız birlikte plan yaparız bazen ben uygun olmam çok istediğim bir yere onlar başkalarıyla gider. Öyle uygun olmuş öyle gitmişler. Çok yakın 20 yıllık kız arkadaşlarım var onların bazıları arkadaşlıkta bile kiskanctir arkadasligimi paylaşmak istemezler ama ben öyle değilim. Diğer türlüsü insana hiç huzur vermez. Ayrıca belki eşinizle uyusmuyorlardir. Neden kendinizden yola çıkıyorsunuz ki . Uyusmadigim insanla ben de plan yapmak istemem. Kardeşim her zaman kardesimdir onunla her zaman görüşürüm. Ayrıca bu da olmamış olabilir. Öyle istemiştir yapmıştırMerhaba herkese.Benim bir kız kardeşim var.Aramızın iyi oldugunu sanıyorum. Arar, her şeyini anlatır falan.Bize gelir gider.Bunda sorun yok.
Kız kardeşimin 3 yıldır aracı var.Ve araba olduğundan beri 1 kez kız kıza ne denize gittik ne gezmeye gittik.Para konusunda üzerime düşeni yaparım, onda problem yok.
Geçen biz denize gittigimizde kardeşimi de çagırdım.Kız arkadaşım, kardeşin sen ben onun arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşim,manyak mı o ya dedi.Bana da sen artık evlisin, gidemem dedi. Eşim bu arada gezmemi falan asla problem yapmaz Bunu gayet iyi biliyor.
Bugün konuşurken laf arasında 2 kez denize gittigini ve haftaya tekrar gidecegini söyledi.Ve ikisini de benden saklamış.Bana söylemiyor.Ve arkadaşının kocası çocugu ile gitmiş.Çoluk çocuk gittik dedi.Bu arada eşimle iyi anlaşır.Derdi oldu mu koşar gelir falan. Ama bu tarz planlar yapmaz.
Kırılmakta haksız mıyım? Sadece annemin evinde görüşürüz ya da o arada bize gelir.Sadece paylaşmak istedim. Saklamasına bozuldum.
Bence otur konuş neden böyle yapıyor acabaYok canim herşeyini anlatır. Ama deniz konusunu bilerek gizledi. Büyük ihtimalle instagramda falan hikaye attı, sakladı. Ben bizimle gel istersen demiştim.Hani başkalarıyla gidip benimle gitmemesine kızarım diye sakladı büyük ihtimalle
Her planı ben onunla yapmıyorum. Ben 2 3kez çagırdım.Atıyorum sahile gittik, istersen gel dedim. Israr etmedim. Geçen denize gitmeden, istersen izin al gel dedim. İstemedi. Biz onunla hiç plan yapmadık.Saklasa söylemez ama her planı siz onunla yapıyorsunuz diye o da sizinle yapmak zorunda değil ki. Kız kardeşim yok ama abilerimle çok yakınız birlikte plan yaparız bazen ben uygun olmam çok istediğim bir yere onlar başkalarıyla gider. Öyle uygun olmuş öyle gitmişler. Çok yakın 20 yıllık kız arkadaşlarım var onların bazıları arkadaşlıkta bile kiskanctir arkadasligimi paylaşmak istemezler ama ben öyle değilim. Diğer türlüsü insana hiç huzur vermez. Ayrıca belki eşinizle uyusmuyorlardir. Neden kendinizden yola çıkıyorsunuz ki . Uyusmadigim insanla ben de plan yapmak istemem. Kardeşim her zaman kardesimdir onunla her zaman görüşürüm. Ayrıca bu da olmamış olabilir. Öyle istemiştir yapmıştır
Canım konuştum. Hatta daha önce benzer konu açtım. Sen evlisin artık dıyor. Ama başka evlılerle gıdıyor. Bende onu ne bır yere davet edecegım. Ne plan yapacagım.Bence otur konuş neden böyle yapıyor acaba
İşte derdi olunca gelıyor hep bana. Ya da canı sıkılıncaSende ona yüz verme.Kapınıda açma bir daha.Madem evlisin derdinide anlatmasın.
Genelde aradıgında dert yanar.Bizde anne evindeyken öyle plan falan yapmazdık.Para sorunu da yok. Bana param yok diye dert yanar, gizli gizli denize gider.Bana seni kullanıyor gibi geldi. Benimde kardeşimle benzer sorunlarımız var. Ben çok severim onu.ama o beni sadece çıkarı olunca arar sorar.
2.5 yıl başka şehirde aynı evde yaşadık. Bir kere bile beraber plan yapmadık. Ben ne Zaman desem yorgunum derdi ama sevgilisiyle her yere giderdi. Eskisi gibi değiliz artık. Ben çok üzülüyorum bu duruma ama yapacak birşey yok
İlginç ..Canım konuştum. Hatta daha önce benzer konu açtım. Sen evlisin artık dıyor. Ama başka evlılerle gıdıyor. Bende onu ne bır yere davet edecegım. Ne plan yapacagım.
Düşünsene canım iki kardeşin geliri de var. Para sıkıntısı yok, zaman var. Ama bu zamanı hep başkalarına ayırıyor.İkimiz aynı anda evde oldugumuzda bile görüşmeyiz.İlginç ..
E işte kullanıyor siziİşte derdi olunca gelıyor hep bana. Ya da canı sıkılınca
İşte bazen silinmiyor.Ama ciddi mesafe koyacağım. Dediginiz gibi menfaati olunca arıyor beniE işte kullanıyor sizi
Daha neyi bekliyorsunuz şu menfaatçiyi silmek için?