Kız kardeş sorunsalı

size de mi ikram etti ne yaptı, kafanız iyi mi anlamadım.
çocuk gece uyumak için uyuşturucu kullanıyor, boşanalı 2 ay olmuş, öncesinde 2 evlilik bitirmiş ama sizin takıldığınız şey kardeşine denetmiş olması mı.
yurtdışına gidip gelmesi de şu davranışlarının bir açıklaması olamaz, kendi kendinize bahane üretmeyin.

Bizim sülalede de böyle iki kişi var. İkiside kardeş. Otla başladılar, her türlü uyuşturucudan sonra bonzaiye geçti. Biri şizofreni, erken yaşlarda başladı ve artık ilaçlarla da baskılanamıyor. Küçüğü zaten hapiste.

bu konuya çook takılman gerekiyor en çok bu konuya takılman gerekiyor böyle bir adamdan koşarak uzaklaşman gerekiyor. bana yanlış bir sözü olmadı derken, ilk buluşmada nasıl bir yanlış söz bekliyorsunuz ki, insanlar evlenene kadar bile gerçek yüzlerini saklayabiliyor o en kibar adamın içinden bile bir hanzo çıkabiliyorken bana bir yanlışı olmadı diyorsun. ot kötü bir şey mi diyorsun,kusura bakma ama çocuk musun?ergen bile demiyorum anca bir çocuk bunun zararını etkilerini anlayamaz. kız kardeşine deneten yarın birgün olsun benim çocuklarım yanımda yapsın başka yerde denemesinler bile diyebilecek bir kapasitede çünkü kafası uçuk. bir insanda ahlak arayın o yoksa zaten başka birşey olmasına gerek yok kara kaş kara göz güzelliğe kırk günde doyarsın sonra elinde gerçekler kalır

ya hollanda'da filan benim bildiğim kadarı ile biz burada büfeden nasıl sigara alabiliyorsak onlar da ot alabiliyor. medikal amaçla kullanan da var. arada kullanması neyse de 22 yaşında kardeşe denetmesi bana da ilginç geldi. ama dediğim gibi ota bakış açısı çok farklı olabiliyor.

Annesi hollandalı, otu normal görmesi tuhaf gelmedi bana orada yasal çünkü. Tabi bu sağlıklı anlamına gelmiyor ama sigaranın paket paket içildiği ülkede ot deyince cinlenilmesi de bi tuhaf geliyor bana. Sigara da ot da bağımlılık neticede, hepsi aynı kötülükte benim için.

Onun haricinde adamın 2 ay önce boşanmasına takılmayıp, kendi ot kullanmasına takılmayıp kardeşine yanında ot kullandırmasına takılmak çok tuhaf.

Ot kullanmasına takılıp takılmamak size bağlı ama kardeşiyle beraber içmesi benim için sorun olmazdı. Çünkü arkasında yatan mantık kabul edebileceğim bir mantık, "başkasıyla içeceğine benimle denesin".

Ot mesele değil, içilir içilmez kişinin tercihi. Ama kızkardeşimin sevgilisi olamaz deyip kendi daha boşanalı 2 ay olmuşken biriyle buluşuyorsa problem. Bağnazsa, ömür geçmez.

Eğer sürekli sürekli icilmiyosa kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ben otun. Ki annesi Hollandalı yemiş yetiştiği kültürde gayet normal yani. Ayrıca kız kardeşine ne yapması lazım gözünüze girmek için? Kardeşimin sevgilisi olamaz falan demesi hoşunuza gitmiyo heralde, sonuçta kardeşi de bı birey ve kendi istediği gibi hareket edebilir, birinin vesayetine ihtiyacı yok.

Siz dalga mı geçiyorsunuz?

Valla ot konusunda yorum yapamayagim ama kumar bagimliligi sorun.yani bosanmis biri kumar bagimlisi oldugunu da soyluyorsa lutfen uzak durun.yani ot dedigi sey hollanda da vs serbest diye biliyorum.orada yetismisse normal olabilir ama kumar da var diyorsun.belli ki bagimli bir kisiligi var.ben bagimli kisilikyeki insanlari zayif buluyorum acikcasi ve tercih etmezdim.

ya sen dalga geciyosun.ağam bizle eylenir modu.hey Allahim isiniz gucunuz yok mu kardes

Konudaki bütün yorumları okudum özetliyorum.

Konudaki erkek adayı:

Kumar : var

Uyuşturucu türevi madde kullanımı: var

Konu sahibinin deyimiyle karı kız ayağı: yaşa ve gör denmiş. Biz bunu hem de kralı var olarak türkçeye çevirdik.

Aile (kızkardes) bağımlılığı: var.

Kendi kurallarını karşısındaki insana dayatma: var (kızkardesin sevgilisi olamazmış)

Kötü alışkanlığı yayma : var

Tembellik ve sorumsuzluk : var (donunu kaldıramazmış )

Yalan dolan : var ( düzensiz hayata alışamamış. Evlenmek istiyormus)

Dayak ve şiddet : yükleniyor.

Boşanma : var. (Sebebi konu sahinine göre belli değil. Fakat sebepler benim gözüme girdi)

Konu sahibinin durumu: gözlemliyor. Rahatsiz olacağı bir durum oluşursa tekrar değerlendirecek. Çünkü adamdan hoşlanıyor. Tek sorun adamın kız kardeşini çok sevmesi.

Ben: senaryonun geliştirilmesi taraftarıýim. Yeterince başarılı bulmadım.

Yıllar sonra ilk görüşmenizde sana bunlarımı anlattı yani yok ot içiyormuş yok kız kardeşi bilmem ne. Adam gerizekalının teki kusura bakma. Başka adam mı kalmadı boşversene allahaşkına ya

Ot kötü bişey mi onu da bilmiyorum.

Gözün kapalı önünü görmüyorsun ve sen bu kişiyle birlikte olursan gözün kör olacak. Umarım böyle bir saçmalık yapmazsın. Seni de alıştırır bu kişi. Lütfen kendine böyle bir kötülük yapma. Aradan yıllar geçmiş ve eski bir tanıdık ortak noktalarınız var diye sana heyecan vermiş. Olay bundan ibaret. Allah aşkına sanki başka etkileneceğin erkek mi yok. Sen bu kişiyle sevgili oldun diyelim ve zamanla bu mevzu seni rahatsız etmeye başladı, sen de dile getirdin diyelim. Sana diyeceği şeyi yazıyorum: " Ben sana bunu daha en başından dürüstçe söyledim sende bunu bile bile benimle olmayı kabul ettin"

Lütfen kendine bunu yapma!

Tüm yazdıklarınızı okudum cidden ya aklınızdan zorunuz var ya dalga geçiyorsunuz ya da ciddi sevgi eksikliğiniz var. Sorun sevgi eksikliğiyse sabredin elbet karşınıza insan gibi biri çıkar ama bu insan değil malesef okurken midem bulandı siz nasıl görüşmeye devam ediyorsunuz hala aklım almıyor. Eşek kadar olmuş arkasını toplamayı bekleyen, ot kumar, kız kardeş saçmalığı, daha ilk görüşmede bunları anlatan bomboş biri. Üstelik marifet gibi de anlatmış. Kusuru kendisine söylenmeyen adam ayıbını hüner zannedermiş. Sizde kafam karışık ne yapayım diyorsunuz hayret ettim meraklıysanız sizde de hanzoluk var anlaşılan buyrun tencere kapak olun madem ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…