Bizim sülalede de böyle iki kişi var. İkiside kardeş. Otla başladılar, her türlü uyuşturucudan sonra bonzaiye geçti. Biri şizofreni, erken yaşlarda başladı ve artık ilaçlarla da baskılanamıyor. Küçüğü zaten hapiste.Benim bir tanıdığım ot kullandı. Ot kullanımın uzun vadede yan etkilerinden bir tanesi şizofreniyi tetiklemesi. Başka psikolojik rahatsızlıklar da tetikliyebiliyor. Bu tanıdığım öyle kötü duruma geldi ki makasla kendi burnunu kesti/kesmeye çalıştı. Bunu yaptıktan sonra akıl hastanesine kapattılar. Şu anda çıkması mümkün değil. 8 yaşındaki oğlunu göremiyor. Oğlunun babasıni görmesini de yasakladılar. Cünkü bazen saldirganlasiyor. İşte ot sigara gibi diyenler var ya, degil
bu konuya çook takılman gerekiyor en çok bu konuya takılman gerekiyor böyle bir adamdan koşarak uzaklaşman gerekiyor. bana yanlış bir sözü olmadı derken, ilk buluşmada nasıl bir yanlış söz bekliyorsunuz ki, insanlar evlenene kadar bile gerçek yüzlerini saklayabiliyor o en kibar adamın içinden bile bir hanzo çıkabiliyorken bana bir yanlışı olmadı diyorsun. ot kötü bir şey mi diyorsun,kusura bakma ama çocuk musun?ergen bile demiyorum anca bir çocuk bunun zararını etkilerini anlayamaz. kız kardeşine deneten yarın birgün olsun benim çocuklarım yanımda yapsın başka yerde denemesinler bile diyebilecek bir kapasitede çünkü kafası uçuk. bir insanda ahlak arayın o yoksa zaten başka birşey olmasına gerek yok kara kaş kara göz güzelliğe kırk günde doyarsın sonra elinde gerçekler kalırAma bu noktada biraz tedirgin oldum. Sizce bu konuya çok takılmamam mı gerekiyor yoksa sırf bu yüzden uzak mı durmalıyım? Bana yanlış bi sözü hareketi olmadı sonrasında bi kez daha görüştük ama bilemedim hanımlar. Ot kötü bişey mi onu da bilmiyorum. Böyle bi durumda şans verirmiydiniz size karşı yanlışını görene kadar. Çünkü bana yanlışı yok ve bunu da benle açık açık paylaştı. Saklamadı.
Siz dalga mı geçiyorsunuz?Aaaa nası bildiniz. Dün bunu da konuştuk ben dağınık biriyim beni arkamı toplaması lazım evlenceğim insanın dedi. Ben donumu atarım ordan da almam eski eşim arkamı toplardı bundan sonraki eşiminde bana hizmet etmesini isterim dedi bana laf attı yani. Alışverişi ben yapıyosam evde de işleri o yapacak bana hizmet edecek biriyle evlenebilirim ben böyleyim dedi. Şuan resmen onu anlattınız.
Aaaa nası bildiniz. Dün bunu da konuştuk ben dağınık biriyim beni arkamı toplaması lazım evlenceğim insanın dedi. Ben donumu atarım ordan da almam eski eşim arkamı toplardı bundan sonraki eşiminde bana hizmet etmesini isterim dedi bana laf attı yani. Alışverişi ben yapıyosam evde de işleri o yapacak bana hizmet edecek biriyle evlenebilirim ben böyleyim dedi. Şuan resmen onu anlattınız.
Ot kötü bişey mi onu da bilmiyorum.
Aaaa nası bildiniz. Dün bunu da konuştuk ben dağınık biriyim beni arkamı toplaması lazım evlenceğim insanın dedi. Ben donumu atarım ordan da almam eski eşim arkamı toplardı bundan sonraki eşiminde bana hizmet etmesini isterim dedi bana laf attı yani. Alışverişi ben yapıyosam evde de işleri o yapacak bana hizmet edecek biriyle evlenebilirim ben böyleyim dedi. Şuan resmen onu anlattınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?