- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Olmuyor evet. Ben o küçük kardeşim. 1 ablam var. Çok farklıyızdır. Hepimiz başka başka bireyleriz sonuçta. Her ne kadar aynı evde, aynı anne baba ile büyüsek de. Küçükken de saç baş yoluşurduk zaten.Kiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
Yumurta kirmakla merhameti nasıl bagladin. Beş parmağın beşi bir değil. Sevmiyor olmaz.Kiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
Bu niye seni dert etti ki? Benimde ablam var tamamen birbirimizin zittiyiz. Ablam takintilidir bense rahatim. ayni anne babadan gelmis olabiliriz ama karekter bunun icin gecerli olmuyor.Kiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
Benle kardeşimde çok farklıyız ben deli dolu o Cook fazla olgun ve ben ablayımKiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
Yumurta kırmayı bilmemesi aslında.Onlara dayatılan anne baba okul egitim seviyesi.Yok Z kuşağı falan bunlardan ibaret.Kiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
hiçbir kardeşi aynı anne baba büyütmemiştir de ondanKiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
Gelişimsel cevap vereyim. Özdeş ikizler bile farklı oluyor davranış konusunda. Sebebi %50 kalıtım %50 çevre...Kiz kardeşler neden farklı olur?Kardesim o kadar rahat ki yumurta kirip yiyemez 22 yaisnd kiz yani .Yada Biri çok merhametliyken diğeri nasıl bi o kadar vurdum duymaz olur. Tamamen ayni olunmaz biliyorum da neticede kardes olunca biraz benzerlik olmaz mı?cidden beş parmağın beşi bir olmuyor mu?
AnlamadımÇünkü aynı anne baba büyütmedi sizi. Ortanca olduğunuzu tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?