Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi
Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi
kendisine enistem yaninda olmadigi sirada gizlice sormam lazim zaten daha onceki tartismalarinde dusunmeliydi o zaman yuvami kurtarcam demisti ama bu sefer isin icine dayak girdi
ertevet zaten kararli olamazsa elimden baska ne gelir ki ha diyince zorla kardesimi cekip alamam da orada o da benim gibi bankaci ha deyince tayin istese hemen buraya cikmaz mecbur bir sure ankaradaNeden oyle dedim biliyor musunuz. Hamile haliyle dayak yiyen birine yol gosterdim diye kotu oldum. Suan dayak yemeye devam ediyor ama halinden memnun. Kesin olarak "ben bosanacagim" demeden harekete gecmeyin. Ama tabii ki gizli sorun. Belki esinin korkusundan kararli duramayabilir.
Savciya gidecek .Oradan rapor vs yönlendirecekler.
Nobetci savcı bulabilir artik .Cumartesi.
Ama 2 gün beklemiş.
Şikayetten sonra vazgecse bile para cezası alır eşi.
Yine de offf zor bir durum siz kotü olursunuz.
Anne babanizi jaberdar edin kizlarinin yanina gitsinler o kadina el kaldiran erkek musfettesi sahipsiz sanmasin kizlarina destek olup o sehirdeki adliyede dava acsinlar sonra ailen alsin yanlarina getirsin
Boyle bi durumda dayak yeyince darp raporu alsin hastaneden..eger adam bosanma konusunda zorluk cikarirsa darp raporunu mahkemeye sunun
Ama ilk is kardesinizi yalniz birakmayin aileniz varsa bilgilendirin gitsinler yanina
DaAktan sonra kaymakamliga gitmis orada ne istiyorsaniz yapariz demisler bizimkisi kararini vermeli ki bisey istesin cunku ayrilma kararini bo kere vermeli sonra gerisi oyle boyle gelir ama karari ayrilmamaksa bos yere bu ugraslara girmesi tamamen yipraasi demek aklini kullanmali ama sinmis bir insan orada net karar alamaz yonlendiren cok onemli annemle babam gider yanlarina olmamahkeme suresince o da mahkemelik zamana gelinebilirse tabi
Bosanana kadar aynı evde nasıl kalacaklar. Davayı eşinden gizli açacak hali yok tabiki tarafına bildirilecektir ogrendiginde daha kötü dovmesin.
Onu da dusundum ama careyi soyle buldum kararini kesin verip ayrilmayi secerse annem babam gider oraya boylece zarar veremez mahkeme sonuclanirsa tayini de buraya cikarsa alir geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?