kiz kardesim 2 gun once evinde esinden dayak yedi ve o suan ayri bir sehirde ve calisiyor

NAZ22076

NAZ
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
225
236
303
38
İZMİT
Ne olur yardumci olun kiz kardesim ankarda esiyle oturuyor ben kocaelindeyim bir istede calisoyorum . Ogrendim ki dayak yemis bu ilk oldu ama daha once surekli eziyet hakaret yasiyordu 4 aylik evliler ama cocuk psikopat cikti. Hukuki acidan bu isler nasil ilerler yardimci olabilir misiniz. Canimdan ote o benim

Hizlica yaziverdim. Kusura bakmayin. Yani merak ettigim su egerki ayrilacaklarsa o esiyle ayni evde yasiyor suan. Ayni evin icinde mahkeme sonuclanana kadar birlikte mi oturucaklar yani.

Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi

Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi

Evet kesinlikle darp raporu almali.

Darp raporu alırsa eşinin eve girmesini engelleyebilir.Mahkemede davayı hangi ilde açarsanız o ilde gerçekleşir

kendisine enistem yaninda olmadigi sirada gizlice sormam lazim zaten daha onceki tartismalarinde dusunmeliydi o zaman yuvami kurtarcam demisti ama bu sefer isin icine dayak girdi

Evet önce darp raporu almalı. Bunu aldıktan sonra evden ayrılması daha iyi olur. Boşanana kadar aynı evde yaşamasına gerek yok zaten rapor haklılığını ispatlar. Kesin boşanmayı istiyor mu kardeşiniz?

Anne babanizi jaberdar edin kizlarinin yanina gitsinler o kadina el kaldiran erkek musfettesi sahipsiz sanmasin kizlarina destek olup o sehirdeki adliyede dava acsinlar sonra ailen alsin yanlarina getirsin
Boyle bi durumda dayak yeyince darp raporu alsin hastaneden..eger adam bosanma konusunda zorluk cikarirsa darp raporunu mahkemeye sunun
Ama ilk is kardesinizi yalniz birakmayin aileniz varsa bilgilendirin gitsinler yanina

Darp raporu alıp şikayetçi olması gerekiyor daha sonra uzaklaştırma verilir ve belli bu mesafe yaklasamaz ama tabi karara ne kadar saygı duyar. Eski mesleğim den dolayı aile içi şiddetle ilgilendim ama bir çok kadinimiz karar cikarttirmasina rağmen yine şiddetten kurtulamadi. Savcılık kararıyla koruma talep edebilir ama o da biraz zor.

kendisine enistem yaninda olmadigi sirada gizlice sormam lazim zaten daha onceki tartismalarinde dusunmeliydi o zaman yuvami kurtarcam demisti ama bu sefer isin icine dayak girdi

Neden oyle dedim biliyor musunuz. Hamile haliyle dayak yiyen birine yol gosterdim diye kotu oldum. Suan dayak yemeye devam ediyor ama halinden memnun. Kesin olarak "ben bosanacagim" demeden harekete gecmeyin. Ama tabii ki gizli sorun. Belki esinin korkusundan kararli duramayabilir.

Savciya gidecek .Oradan rapor vs yönlendirecekler.
Nobetci savcı bulabilir artik .Cumartesi.
Ama 2 gün beklemiş.
Şikayetten sonra vazgecse bile para cezası alır eşi.
Yine de offf zor bir durum siz kotü olursunuz.

Cok tesekkur ederim inanin.kimse bisey yazmaz saniyordum icim cok fena oldu ogrenince hep arayamiyorumda. Orada farkli bi sehirte bir tek gelin. Hakkini da arayamamasina sasiyorum oyle bi kiz degildi sindi resmen evde yatak odasini kilitlemis dovmus evde cocugun annesi de yasiyor bu arada ankaraya tedavi icin teyzesi de gitmis ordaymis kizkardesim onlar duymasin diye bagiramamis bile erteve
ertevet zaten kararli olamazsa elimden baska ne gelir ki ha diyince zorla kardesimi cekip alamam da orada o da benim gibi bankaci ha deyince tayin istese hemen buraya cikmaz mecbur bir sure ankarada

DaAktan sonra kaymakamliga gitmis orada ne istiyorsaniz yapariz demisler bizimkisi kararini vermeli ki bisey istesin cunku ayrilma kararini bo kere vermeli sonra gerisi oyle boyle gelir ama karari ayrilmamaksa bos yere bu ugraslara girmesi tamamen yipraasi demek aklini kullanmali ama sinmis bir insan orada net karar alamaz yonlendiren cok onemli annemle babam gider yanlarina olmamahkeme suresince o da mahkemelik zamana gelinebilirse tabi
Savciya gidecek .Oradan rapor vs yönlendirecekler.
Nobetci savcı bulabilir artik .Cumartesi.
Ama 2 gün beklemiş.
Şikayetten sonra vazgecse bile para cezası alır eşi.
Yine de offf zor bir durum siz kotü olursunuz.

DRp raporu tam tesekkullu devlet hastanesinden olmaliymis diye duydum oyle yapmali. Annem babam kardesim kararini kesin verirse zaten hep yaninda olurlar ama resmi kurumda calistigindan tayini buraya cikmadan getiremezler

Bosanana kadar aynı evde nasıl kalacaklar. Davayı eşinden gizli açacak hali yok tabiki tarafına bildirilecektir ogrendiginde daha kötü dovmesin.

Bu arada esi de memur cok da yasalari karar cikarsa cigneyemez mesleginden atirir allahtan koruyucu mekanizma

Onu da dusundum ama careyi soyle buldum kararini kesin verip ayrilmayi secerse annem babam gider oraya boylece zarar veremez mahkeme sonuclanirsa tayini de buraya cikarsa alir geliriz
Bosanana kadar aynı evde nasıl kalacaklar. Davayı eşinden gizli açacak hali yok tabiki tarafına bildirilecektir ogrendiginde daha kötü dovmesin.

Onu da dusundum ama careyi soyle buldum kararini kesin verip ayrilmayi secerse annem babam gider oraya boylece zarar veremez mahkeme sonuclanirsa tayini de buraya cikarsa alir geliriz

Darp raporu alıp şikayetçi olursa zaten adam kendi evine gidemez de yaklasamazda ve bu sürede de davayı acar. Anneniz ve babanız can güvenliği için gidip orda kalabilir. Ama adam psikopatsa bilemicem yani. Anlaşmalı boşanmaya ikna etsin bence kardesiniz kesin kararliysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…