okuz psikopat sirf kardesimle para icin annesine baksin evine hizmetci olsun diye evlendiler belki de cunku taksitsiz gel borcsuz gel diye hep harkirircasina bagirirmis. Elinden bi ara hesap ve kredi kartlarini almisti ama bankaci kendi yeniden cikarttirdi Allahtan"Enistem" diye yazdiginiz kizkardesinizin kocasimi???
Demeyin ona artik eniste felan bildigin okuz!!!
Bu arada esi de memur cok da yasalari karar cikarsa cigneyemez mesleginden atirir allahtan koruyucu mekanizma
O kadin Stockholm Sendromu geciriyor, memnun olur mu? Hasta olmus dayaktan.Neden oyle dedim biliyor musunuz. Hamile haliyle dayak yiyen birine yol gosterdim diye kotu oldum. Suan dayak yemeye devam ediyor ama halinden memnun. Kesin olarak "ben bosanacagim" demeden harekete gecmeyin. Ama tabii ki gizli sorun. Belki esinin korkusundan kararli duramayabilir.
netlestirdigimiz iyi oldu. Burada acariz tayinini buray aldiririz ayni evde yasamamis olurlar hemDarp raporu alırsa eşinin eve girmesini engelleyebilir.Mahkemede davayı hangi ilde açarsanız o ilde gerçekleşir
Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi
Kardesiniz şikayetçi olursa eşi hakkında kamu davası açılır. Uğraşır durur ondan sonra. Ama mesleğindn attiramaz kolay kolay
Hemen veriyorlarsa super. Ben zor bisey saniyodumDarp raporu alsın ozaman uzaklaştırma alır eşi. Ankara da nerede oturuyorlar? Savcılık kadına şiddet olaylarından dolayı uzaklaştırma veriyor hemen
AnkArada abidinpasa toki kiptas mi toki konutlari mi ne var orada otoruyolar kiradaHemen veriyorlarsa super. Ben zor bisey saniyodum
Ailemiz arkamizda durur manevi olarak. Sadece yiprandi kardesim kiyamiyorum evlilikleri cok yanlis kararmis iyi taniyamadik onlari. Bazi seyler belliydi de mulayim aileyiz sesimiz cikmiyordu yanlis yapmisizailenizin desteğinide alıyorsa hiç vakit kaybetmeden boşansın...allah yardımcısı olsun...
Derhal o adamdan uzaklasmasi lazim. Siddet goren insanin psikolojisi omur boyu alt ust olur ve asla duzelmez.
Derhal harekete gecmelisiniz!
Eşim meslekten dolayı biliyor. Olaylar çok olduğu için biraz korkudan hemen uzaklaştırma veriyorlar dedi.Hemen veriyorlarsa super. Ben zor bisey saniyodum
Bu ceza davası olur. Onun için ilk olarak suçun işlendiği yere bakarlar. Nerede olduysa orda dava yürür ama ablanız neredeki adresini mahkemeye verirse daha sonra orada ifade verebilir. Darp raporu alıp savcılığa dilekçe verecek, ceza davasını savcı açar yada açmaz. Eşinin de evden uzaklaştırılmasını isteyecek. Boşanma davası bundan farklı tabi.Bi kere darp raporu almali degil mi. Ayrica cocuk evden uzaklasirma cezasi alabilir mi mahkeme ne kadar surer. Bu sehre kiz kardesim tayin istemeli mahkemeye de burada baba ocaginda basvurursa mahkeme burada olur degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?