Kız kardeşim beni sürekli itip kakıyor

muzluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
29
5
1
23
Merhaba size bugün kuzenimin derdinden bahsetmek istiyorum kız kardeşi ile arasında 2 yaş var kardeşi daima agresif ve sinirli ona karşı ne zaman evlerine gitsek kuzenime bağırıyor eşyaları çok değerli lafını yapıp duruyor işin ilginç kısmı arkadaşlarına ve sevgilisine karşı gayet anlayışlı küçük kuzenim ama ablasına karşı oldukça saygısız geçen nişana gitmişler herkesin içinde büyük kuzenime senin aşk konusunda hiç şansın yok artık bul birini demiş çok üzülmüş büyük kuzenim bana derdini anlattı ben de üzülme bu onun saygısızlığı dedim ama pek iyi görünmüyor onun için ne yapmalıyım

Merhaba size bugün kuzenimin derdinden bahsetmek istiyorum kız kardeşi ile arasında 2 yaş var kardeşi daima agresif ve sinirli ona karşı ne zaman evlerine gitsek kuzenime bağırıyor eşyaları çok değerli lafını yapıp duruyor işin ilginç kısmı arkadaşlarına ve sevgilisine karşı gayet anlayışlı küçük kuzenim ama ablasına karşı oldukça saygısız geçen nişana gitmişler herkesin içinde büyük kuzenime senin aşk konusunda hiç şansın yok artık bul birini demiş çok üzülmüş büyük kuzenim bana derdini anlattı ben de üzülme bu onun saygısızlığı dedim ama pek iyi görünmüyor onun için ne yapmalıyım
annesi babası fazla mı sımarttı veya ablası zamanında dışladı da şimdi intikam mı alıyor?

Hicbirsey iki kardeş arasında halletmeli böyle şeylere karışmak doğru değil cehenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşeli.Kardesi ile olan sorunları yetişkin insanlar kendileri halleder velisi gibi siz karisirsaniz kavga çıkar sanane lafını da hak edersiniz.

Hem eşyaları değerli olabilir insanların bende kardeşler arasında sevmezdim eşya paylaşmayı mecbur da değil kimse.Hijyenik olmuyor .Saygısızlık yapıyorsa ya iki kardeş oturup konuşacak yada iş yada evlilik olana kadar mümkün olduğu kadar mesafeli durmaya çalışacak hem bilinmez belki sizin görmediğiniz zamanlarda size dert yanan kuzeninizde saygısızlık yapıyor olabilir kardeşine 24 saati gözlemlemek mümkün değil .Ben olsam karışmam

Back
X