Kız kardeşim eski sevgilisine yazacak😓

Bu manyağı hatırlıyorum, kardeşinizi kurtulduğu için tebrik ederim öncelikle. Böyle manyaklar için bir mesaj bile olumlu algılanır. Sapık olduğunu düşündüğünüz kişilerin hiçbir hediyesini kabul etmeyin onları red etmek için bile olsa temasa geçmeyin deniyor. Umarım böyle bir hata yapmaz. 🙏

Çok teşekkürler.
Yapmayacak inşAllah 🙏
Yazıp engelleyim hemen diyor aman ne geçecek eline biraz daha düşününce anlayacağını umuyorum yorumları da gösterdim

Çok teşekkürler.
Yapmayacak inşAllah 🙏
Yazıp engelleyim hemen diyor aman ne geçecek eline biraz daha düşününce anlayacağını umuyorum yorumları da gösterdim
Yanlış hatırlamıyorsam Sevil Atasoy'un bu tarz sapıklara nasıl davranılması gerektiği hakkında bir konuşması veya yazısı olması lazım onu gösterirseniz vazgeçer kendisi diye düşünüyorum. Tekrardan umarım en kısa sürede atlatır kardeşiniz🙏🙏

Yanlış hatırlamıyorsam Sevil Atasoy'un bu tarz sapıklara nasıl davranılması gerektiği hakkında bir konuşması veya yazısı olması lazım onu gösterirseniz vazgeçer kendisi diye düşünüyorum. Tekrardan umarım en kısa sürede atlatır kardeşiniz🙏🙏

Baktım ama bulamadım yazıyı :/
İnş çok sağolun 🥰

Hiç gerek yok.
Biten bitmiştir, giden de gitmiştir.
İnsanlar boşanıyorlar neler neler yaşayıp hemde... Hiç bu tarz diyaloglara girmiyorlar.
Kız kardeşinizin ne gibi bı paylaşımı olmuş ki... Bu kadar hırs yapıyor.

Back
X